Rostov prodloužil smlouvu s trenérem Karpinem

03.02.2020, 17:55
Aktuality
Valerij Karpin je od prosince 2017 trenérem Rostova, s tím atakuje pohárové pozice tabulky ruské nejvyšší soutěže a na jeho lavičce bude šéfovat i nadále. Vedení si práci svého kormidelníka hodně považuje a dnes s ním podepsalo nový pětiletý kontrakt...

"Těší nás, že se přání změnilo v realitu a Valerij Georgijevič tady zůstane. Společně se chceme nadále posouvat směrem dopředu a růst. Doufám, že tato pětiletá smlouva se jednoho dne změní v desetiletou a také patnáctiletou spolupráci. Valerij Georgijevič je mladým trenérem a každým rokem se zlepšuje. Už dříve jsem říkal, že Karpin bude trenérem Rostova hodně dlouho," prohlásil prezident Artašes Aruťunjanc.

Karpin včera oslavil 51. narozeniny a má za sebou povedenou aktivní kariéru. Tu začal v CSKA Moskva, následně hrával za Voroněž a Spartak Moskva a v roce 1994 se stěhoval do španělské ligy, zde postupně oblékal dresy Realu Sociedad, Valencie a Celty Vigo, aby se v roce 2002 na poslední tři roky aktivní činnosti vrátil do San Sebastianu.

Jako trenér Karpin dvakrát vedl Spartak Moskva, na několik měsíců se ujal kormidla Mallorky a jeden rok působil v Torpedu Armavir. S Rostovem je po podzimu na čtvrtém místě tabulky s pouhým jednobodovým mankem na druhý FK Krasnodar.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
Nadržený šimpanz

Karpin - Mostovoj

Reagovat
rezba

+ Gustavo Lopez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele