Rossiho čeká disciplinární řízení

10.10.2007, 09:51
Aktuality
Na trenéra Lazia Delia Rossiho se v posledních dnech valí jeden problém za druhým. Římský celek v neděli podlehl doma milánskému AC 1:5, jeho kouč byl nyní obviněn za pokus o zmanipulování zápasu s Lecce...

"Trenér Delio Rossi byl obviněn z toho, že neúspěšně žádal prezidenta Lazia Claudia Lotita, aby se zástupci Lecce začal vyjednávat o možném oslabení kádru před vzájemným zápasem z 30. dubna roku 2006," stojí v oficiálním prohlášení Italské fotbalové federace (FIGC).

Lazio nakonec v duelu s Lecce zvítězilo 1:0, když jedinou branku utkání vstřelil v 57. minutě Tommaso Rocchi. Římský celek to před disciplinární komisí velice dobře zná, před loňskou byl za účast v korupční aféře původně přeřazen do Serie B, po odvolání mu ale byla vrácena prvoligová licence a z původního jedenáctibodového manka zůstaly pouze tři záporné body.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele