ROSSI ZŮSTANE V MANCHESTERU

25.07.2007, 19:48
Aktuality
Sága ohledně budoucnosti Giuseppe Rossiho je u konce, nadějný italský útočník stráví soutěžní ročník 2007/2008 na Old Trafford. Potvrdil to manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson...

"Chlapci odcházejí na hostování, aby se zlepšili. Giuseppe dal devět branek v šestnácti zápasech za Parmu a dohodli jsme se, že zůstane," řekl skotský kormidelník pro klubový web Red Devils.

20letý Rossi byl ve druhé polovině uplynulé sezony jedním z klíčových hráčů trenéra Claudia Ranieriho na cestě za záchranou v Serii A. Parma ho proto chtěla z kontraktu na Old Trafford vykoupit a za jeho služby nabízela zhruba deset milionů eur. Vedle Parmy se o účastníka evropského šampionátu hráčů do 21 let ucházely také Fiorentina a AC Milán.

V útoku Manchesteru United bude v nové sezoně velká konkurence, která ještě vzroste případným příchodem Carlose Teveze. Rozhodnutím o Rossim ještě zesílily spekulace o odchodu Alana Smithe, na něhož má políčeno Middlesbrough.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*GEGE

skoda ze nesel do AC

Reagovat
Shevchenko

ku*va!

Reagovat
smazaný uživatel

V Parmě to s mladejma umí, měl tam zůstat ještě rok na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tebou by som aj suhlasil ale urcite manu ho nesmu predat je to velka nadej do buducnosti len ci ho bude bavit chodit po hostovaniach no...

Reagovat
Shevchenko

Už mě to ale pěkně sere, Berlusconi chce vysolit 120 mega za Ronaldinha, který by se podle mě v Miláně neprosadil, ale 12 mega za Rossiho není ochotný dat.

Reagovat
HOST*GEGE

taky sem to nepobral

Reagovat
HOST*riong

Já jsem rád že zůstává, ještě aby zůstal Pique

Reagovat
HOST*Manu

no v AC je potreba mit mlade hrace tento kadr nebude na veky...

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
HOST*Manu

sice ted slape ,ale bude potreba to vymenit...

Reagovat
Shevchenko

nekruť těma očima, má vlastně pravdu.

Reagovat
HOST*GEGE

nema s timto tymem muzou hrat jeste hodne dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka, Gourcouff, Gilardino...tohle rozhodně nejsou strci a troufám si tvrdit, že v Miláně je o budoucnost postaráno. Rossi je dobrý na lavičku, ale ne jako útočný eso!! Dinho do AC nepůjde, nemá totiž asi v lásce slovo "disciplína"..

Reagovat
HOST*Manu

Tobe hrablo? to jsou tri hraci, do 11 jich cosi chybi... uvidime za par let...ale sak jo, o soupere min

Reagovat
smazaný uživatel

no na Vás i tyhle postarší pánové celkem v klidu (3:0) stačili.. ..navíc Gattuso a Pirlo taky rozhodně nejsou žádný stařešiny. Oni v Miláně vědí co dělají, jinak by nebyli nejúspěšnějším týmem Evropy za posledních x let, nemyslíš?

Reagovat
HOST*Manu

ale sak jo v klidu, uvidme letos, jim jde evropa jak Live a mozna taky uplaceni...byl ych rad kdyby se stretli opet i Letos v LM,bylo by to jinak

Reagovat
HOST*

souhlas!

Reagovat
HOST*

na ofic strankach ManU je receny ze Alex neproda ani jednoho z teto mlade dwojice, Pique i Rossi teda zustanou, coz je parada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele