ROSSI MYSLÍ NA MANCHESTER UNITED

18.06.2007, 14:33
Aktuality
Giuseppe Rossi má jasno, kde by nejraději strávil sezonu 2007/2008. Mladý italský útočník se chce vrátit zpět do Premier League a konečně se prosadit v dresu Manchesteru United...

O Rossim se v tuto chvíli mluví v souvislosti s přestupem do Juventusu, sám hráč o tom ale nic neví. "Přestup do Juventusu je jenom výmyslem. Jednou nebo dvakrát jsem o tom četl, ale nemyslím na to," říká 20letý útočník.

"Všechno, co k tomu mohu říci, je, že můj cíl je pořád stejný - prosadit se v Manchesteru United," nastínil Rossi své plány pro nejbližší měsíce.

Rossi strávil druhou polovinu letošní sezony na hostování v Parmě, kde se stal jedním z klíčových mužů Claudia Ranieriho. Italský útočník velkou měrou pomohl klubu k záchraně v Serii A a vysloužil si nominaci na evropský šampionát hráčů do 21 let. Na něm se o jeho síle přesvědčila i česká reprezentace, byl to totiž právě Rossi, kdo včera na konci prvního poločasu zatloukl třetí hřebíček do naší rakve.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

1.!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta ti gratulujem no...:D ale teraz k teme..urcite teraz sa mu zvysili sance v united pre zranenie sahi a ja by som mu aj dal sancu je to velky talent uz som ho podrobne sledoval ked hraval v rezerve

Reagovat
HOST*mysman

zajimalo by me koho united nakonec koupi.Tevez,Torres,Huntelaar a ted tendle rossi a este qualliarela uvidime.

Reagovat
HOST*

tak rossiho kupovat nebudou, ten byl v parme jan na hostovani

Reagovat
HOST*mysman

ja vim ale musel bych to psat zvlast a doufal sem ze si toho nikdo nevsimne...dostal sme chlape

Reagovat
HOST*MilZed

Tam nema sanci se prosadit.Mel by jeste chvilu pockat .

Reagovat
HOST*vandertom

ale má šanci,když vyčká,navíc přes ta častá zranění Sahy.....Manchester dává šanci mladým hráčům,navíc tohle je největší talent italského fotbalu

Reagovat
HOST*vandertom

ale má šanci,když vyčká,navíc přes ta častá zranění Sahy.....Manchester dává šanci mladým hráčům,navíc tohle je největší talent italského fotbalu

Reagovat
HOST*vandertom

promin te melo to byt jen jednuc

Reagovat
HOST*arvidao

on neni ital... je to american, je narozen v NYC a mam pocit ze se smluvne zavazal (asi ne zadarmo), ze v italii nastoupi jen za "21", aby seniory mohl hrat za usa..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele