Rosický už nehraje přesně rok

19.01.2009, 11:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (69)

Přidat komentář
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

je to pech

Reagovat
Ketchup

Holt jedeme dál. Porvali se s tím jiní porve se s tím i Tom.

Reagovat
smazaný uživatel

je to velká škoda pro českej fotbal,ale co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl lézt do té Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jít do Anglie bylo dobré rozhodnutí

Reagovat
Likan7

Je jak ze skla. Stejně jako Kompany, Hagreaves, Foster nebo King. U Kompanyho je jenom otázka času, kdy se opět zraní, natožto King je teď zraněný opět. Hargreavesova kariéra se údajně blíží ke konci. Foster už měl být dávno jednička MU, ale jeho zdra. problémy ho nepouštěj ani do rezervy....Bojim se, aby tohle nepotkalo i Rosickýho. Když už se dá konečně do kupy, tak se zase zraní a je po srandě.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak,v Německu nikdy neměl zdravotní potíže,za všechno může Anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu míval pravidelně zdravotní problémy, akorát trvaly 2 nebo 3 týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý chlape... určitě to bylo výborný rozhodnutí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako kazdej hrac chce hrat tu nejlepsi ligu na svete,ale je to pech pro repre,protoze to uz tam nikdo netahne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel náš největší talent za posledních x let a bojuje pořád se zraněníma. A přitom přesně tento typ fot. nám v repre strašně chybí, ale o tom se už řeklo a napsalo spousta a nikdo nechce řešit ten problém už od žákovskejch týmu. Co je to za nesmysl pokud kluci kolem 5- 6 let běhaj bez balónu kolem hřiště a nabíraj fízu, na co je kdzž stejně staří kluci dělaj taktickou přípravu na zápas anebo když se vede 1-0, tak na ně trenér řve ať betonujou a nic nevymýšlí. V tomhle věku by měli hlavně hrát a bavit se fotbalem. Potom se nám zraní jeden Rosa a mi nemáme kreativního záložníka co by něco vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Abys uhrál celej zápas,musíš mít fyzičku. Aby tým neprohrál,musí umět bránit - na co ti jsou sebelepší kreativní fotbalisti,když dostanou 5 golů z protiútoků a proti dobře zorganizované obraně se neprosadí?

Nechybí nám jen kvalitní střední záložníci v tom nejlepším věku,ale i stopeři,křídla a všechno ostatní - kdyby se zranil Sionko a Šírl,tak máš dost slabé náhrady,to samé krajní obránci a stopeři,snad jediné posty,kde máme dostatečnou kvalitu jsou DM a golmani.

Reagovat
Lorcan

gólmani jsou jasný, ale kdes vzal ty kvalitní DM? že jich je hodně ještě neznamená že sou kvalitní, žádnej Patrik Viera u nás není

Reagovat
r.mrazik

Polak,Kovac,Rajnoch,Marek...popripade Rozehnal...minimalne prvni tri jsou dost kvalitni

Reagovat
Lorcan

přijde na to s kým to porovnáváš, v repre mě ani jeden z těch tří moc nezaujal, do galáska když byl ve formě jim ještě dost chybí

Reagovat
r.mrazik

galas byl jiny typ...tihle mladsi kluci jsou i do zakonceni...kdezto galas byl jen totalni boric...tihle hraji vic dobredu...a souhlas,galas byl kvalitnejsi obranar

Reagovat
smazaný uživatel

Galásek měl slušnou rozehrávku a přehled, což se o Kováčovi, který tam je teď jedničkou, říct rozhodně nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Polák,Hubschman,Kováč,Jarolím... To ti jako kvalita nestačí? I když se ti 2 zraní,máš další 2 v záloze.

Reagovat
Lorcan

Ty si pleteš kvantitu s kvalitou Když se zranil Čech, tak za něj zaskočil Zítka a byl světovej, gólmanama sme proslulý, ale z těhlech 4. DM nehraje na žádný super úrovni ani jeden, eště možná Polák, když má formu, Jarolím v klubu válí, v repre je to o dost slabší, Kováč taky žádnej fenomenální hráč není a navíc je to už spíš stoper a Hubchman....já mám dojem že ten ani v reprezentaci není

Ale co se kvantity týče, tam s tebou souhlasím, přece jenom když se zraní třeba Polák tak to není takovej průšvih jako když je ted zraněnej Rosa a nikdo za něj není

Reagovat
smazaný uživatel

Eh,kdo říká,že máme světovou kvalitu? Já napsal,že tam máme kvalitu a ne že tam máme nejlepší hráče na světě - mezi ty se momentálně nemůže řadit ani jediný český hráč - každopádně posty golmana a DM naprosto jasně vyčuhují množstvím kvalitních hráčů.

Hubschman v repre není a to neznamená,že není Čech?

Reagovat
Lorcan

Jasně že je čech, ale .......chtěl sem napsat že kdyby hrál dobře, tak v repre je...........ale že trénuje a hráče vybírá pan Rada, tak to neochvějně tvrdit nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty jsi viděl zápasy Šachtaru? Nebo podle čeho soudíš,že nehraje dobře? Šírl je ted hvězda reprezentace,ale ještě před finále UEFA o jeho povolání nikdo neuvažoval. Na východ se u nás tolik nekouká a přitom tam je několik hráčů,kteří by repre mohli pomoct.

Reagovat
Lorcan

právě že sem chěl soudit jen podle toho že není v repre, načež sem si uvědomil že úsudek pana Rady není přílš relevantní

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Typickým DM jsou z těch čtyř jenom dva, ten jeden je navíc hrozný.

Jarolím žádné DM není. A Polák by tam sice hrát mohl, ale jeho typický post to taky není.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli těm 4 říkáš kvalita,tak potom máme takových i víc .....

Reagovat
smazaný uživatel

OMG o čem to prosím tě mluvíš. Hrál jsi někdy fotbal nejlépe, jako malej. Tm vůbec nejde o fizičku nebo o taktiku, a mimochodem malý kluky nejenže dokážeš znechutit neustálím běháním kolem dokola jako blázen, můžeš je normálně utavit což někdy může mět následky až do dospělosti. Navíc s uhráním celýho zápasu seš zase vedle přípravka může střídat hokejově a mladší žáci 5+1 (možná se platu možná je to jen 5)

Že ty jsi trenér mládeže nějakého fotbalového klubu, že o přípravě mládeže víš kuloví

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím,že jsem narazil na experta,který ví všechno

Pokud jsi měl trenéra,kterej tě honil stále dokolečka,tak tvojí reakci chápu - když jsem hrával fotbal já jako malej capart v žácích(cca 13let zpátky),tak běhání a celkově aktivity bez míče představovaly jen malej zlomek toho,co jsme dělali. Dost času se strávilo s míčem - ale je pravda,že to nebyla přípravka prvoligového klubu,takže nemůžu soudit,jak připravují ty nejlepší prcky.

Jinak máš pravdu,o trenování mládeže vím kulový,mám jen vlastní zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

TonyB je očividně expert na češtinu.

Reagovat
smazaný uživatel

TonyB je očividně expert na češtinu.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry no píšu rychle, nečtu si to po sobě a ještě přitom v práci a tady není korektura chyb.

Možna to vždycky napsat we wordě a potom to překopírovat sem , ale pokud mě lidi aspoň trochu rozumí myslím, že je to zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkem jedno, hlavně že ta věta dává smysl.Jen jsem si chtěl rejpnout

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlím, tak to bys mohl s fleku dělat trenéra mládeže s takovejma skšenostma protože co je teď i u špičkovech českejch klubech někdy za póvl tak se nestačím divit.

Mmj. já byl jen ve přípravce tehdá ještě Zbrojovka Brno, ale z toho věčnýho řvaní jsem se jim tam na to vysr. Někdy to vážně bylo maso křičet na 6letýho kluka z 1 metru proč to nahrál tam kam to nahrál (trochu jako SAF fén )

Ale kvůli mě naštěstí Čr nepřišlo o nějakýho skvělího fotbalistu. To tam se mnou byli daleko lepší kluci, kteří dnes hrajeou někde okres (a nebo nic), že je nebavilo věčný řvaní, fackování, a běhání kolem hřiště jak magor. A to jsou ti kluci, kteří nám chybi v repre. (někdy to byli docela grázlici, ale supr fotbalisti)

P.S. Určitě všemu nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

zkušenostma

Reagovat
smazaný uživatel

To,že nějakej tvůj trenér byl idiot a máš na něj špatné vzpomínky neznamená,že takový jsou všichni - my měli celkem pohodáře a nebyl to žádnej magor,kterej by po nás chtěl abysme furt běhali. Každej je jinej a i tihle trenéři ti můžou udělat z perfekcionisty mnohem lepšího fotbalistu,než kamarádské typy.

Jinak kdo tu mluvil o trenérských zkušenostech - já tu jen říkám,že fyzička je potřeba a že bránit se taky musí naučit - ne v šesti letech,ale v 15-16ti letech by už měli aspon trošku chápat a zvládat bránění tak,jak to hrají ligoví hráči. Alespon ti,kteří chtějí ten fotbal hrát na vyšší úrovni - tj ti,kteří jsou v nějakém dorosteneckém týmu prvoligových a druholigových klubů.

K tvojí češtině - automatické opravy a psát to ve wordu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne já jsem od dětství dizlektik tak s tím mám problémy, nebaví se mě tady každýmu za to omlouvat. Zvláště pak když vidím jak někteří (nemyslím tebe) píší. A k těm klukům - učit je taktiku v 13- 17 je v poho, já právě myslel tu taktiku v 7 třeba tam je to úplně zbitečny.

A ktěm trenérům mlédeže můj stríc dělal předsedu ve dvou ligových klubech (jeden už je bejvalej) a tam se na mládež a na trenéry mládeže sr.. Prostě, když to stríc chtěl změnit, tak nebyli prachy, ale na různý blbosti to jo. Tak jsem to spíš myslel. Ne že soudím z jednoho poťapanýho trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trenéři mládeže se dělají spíš z nadšených začátečníků než z profesionálů,na opravdové trenéry je jenom v těch větších týmech. Opravdu nevím,jestli má klub na angažování 3-4 profesionálních trenérů navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pochop to je úplnej základ jeden pán co tady vymíšlí kraviny jako Pražská olympijká a já nevím co , tak řekne mímu strícovi mezi 4 očima, že postavit mládežnický středisko je dlouhodobá a nejistá investice. Co by jsi na to řekl a olympiáda je to nej co nás asi potká

To, že deti nemají pořádně kde sportovat se už začíná odrážet na našem sportu jak fotbal, tak hlavně hokej tam budem jak rakousko za chvílí.

Ale na různý blbosti to prachy jsou.

To je jedno, tady to stejně nevyřešíme, ale různí příživníci typu Gotwalda, Košt´ála, Petery atd by měli s fotbalu co nejrychlej vypadnout, jinak to tady bude kocourkov.

Zdar končím v práci, konečně a dík za pokec

Reagovat
smazaný uživatel

Olympiáda nebude prodělečná,pokud se udělá dobře - dost velká část financí se ti vrátí a zbytek máš peníze do infrastruktury apod. Navíc se ještě zvýší turistický zájem o Prahu,respektive ČR,což taky není od věci - takže olympiáda má jisté náklady,ale zároveň ti něco dá.

Tím neříkám,že jsem pro olympiádu v Praze,ale že chápu ten postoj. Zatímco treninková centra si musí vybudovat z vlastních peněz kluby a ne stát - fotbal je jen o penězích,tak nevím,proč tam cpát další ze státního rozpočtu,když mohou být upotřebeny jinde. Podobné plýtvání je i Olympiáda,ale s možností zisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše reprezentace není vyvážená. Myslel jsem si, že Rosického někým typově podobným nahradíme, ale jak vidno, asi ne. Ač jsem si to dříve nemyslel, je pro naší hru neskutečně důležitý. Umí podržet balón, diktovat tempo hry, tohle my nemáme a pak nám je nějaká fyzička a propracovaná defenzíva k ničemu, když se vlastně ofenzivním neuměním dostáváme pod velký tlak, který je opravdu těžké ustát. A pak jsou obránci za šašky, když chyba je úplně někde jinde.

Abych něčím přispěl k trénování u nás, tak suverénně největší nesmysl je trénování fyzičky bez míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Ketchup

Rosa se vrátí...on nejlépe ví jak mu fotbal chybí, jak Arsenalu chybí, jak repre a nám chybí....věřím mu, že dělá maximum pro vrácení se na trávník,ale ,ale ,ale ?????? Už se tan březen blíží...

Reagovat
smazaný uživatel

A dalsi hrat nebude

Reagovat
rufus

Bylo by super, kdyby ještě stihnul odehrát pár zápasů ke konci letošní sezony. Obávám se totiž, že bude hrát už od března, ale závěr by stihnout mohl. V létě pak předsezonní přípravu absolvuje klasicky s týmem a od nový sezony tu bude opět Rosa v plný síle a formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nevrátí a kdyby, už to nebude ten starej Rosa. Bohužel i on stárne a začínat v devětadvaceti prakticky od nuly v Anglii...

Reagovat
fantomas

No ty si teda trubka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou ma pravdu, do formy se uz nedostane. At se vrati do Sparticky.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno..

za prvé: je mu 28 a za druhé: jak možeš říct, že začíná od nuly? jde jenom o to, aby zase získal fyzičku.. fotbal nezapomene hrát nikdo.. kpals ty vůbec nekdy do balónu?

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvá se.. toto měla byt reakce na "wobr z londýna".

Reagovat
smazaný uživatel

hele ja myslim ze to jeste rok neni neco se mi plete ze hral prece ten zapas jak odstoupil v 8minute a proti fulhamem to urcite nebylo:)no treba mi nekdo poradi a nebe vyvede z omylu

Reagovat
patas92

Taky si myslim ze uz hrat nebude

Reagovat
fantomas

Hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl on zraněnej už předtím? myslim že hrál asi tak tři zápasy v tom lednu a předtim byl zase pár měsíců mimo .. nebo se mi to zdá? nepomatuje si to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

odpočívej v pokoji

Reagovat
smazaný uživatel

snad se z toho ještě vyhrabe, ale je fakt, že to bude asi zabíračka, přeci jen rok je rok a navíc ty problémy má už dlouho ne? to má snad normálně chronický...

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neví ani felčaři Arsenalu =)

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně ne

Reagovat
Bakary3

Smutný výročí....

Reagovat
Xaver

Rosa ještě hrát bude, ale otázka je, jak se na něm dlouhá absence podepíše. A jak dlouho potom vydrží bez zranění.

Reagovat
Devil

Kdo vi,jestli jeste nekdy bude hrat jako driv

Reagovat
smazaný uživatel

ten už si nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

TOme vrat se už...koukej co ty blbci bez tebe hrajou jak v repre tak v Arsenalu...Arsenal pstě potřebuje zkušenější hráče než jaký sou denilsoun atd....jo talenti sou ale nemaj na to aby táhli tým k prvním místum v PL a už vůbec ne tým jako arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Az rosa prijde tak se cela PL bude divit co to je za hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako,že bude totálně jiný,to ho asi Arsén nepostaví,když nebude mít kvalitu,nemyslíš....

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je jistý,že bude muset Rosický pořádně dřít,pokud mu to zdraví dovolí a pustí ho na hřiště.Formu ale bude těžko dohánět rychle,to se jen tak nedá.Takže nějaké keci o tom,že jak se vrátí do PL a vše tam zařídí sám ze strany Arsenalu,jsou jen naivní.Ostatně se to pozná asi za chvíli,pokud neskončí,což by jsem mu nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

ten se s toho jetak nedostane bude mit spatnou formu,a navic ta konkurence

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele