Rosický pomohl gólem k výhře Dortmundu

20.04.2002, 19:49
Aktuality
Tomáš Rosický otevřel v 21. minutě skóre nad Kolínem. Kolínu se sice ve druhé půli povedlo vyrovnat, ale v 89. minutě rozhodl Amoroso z penalty nařízené za faul na Jürgena Kohlera. Leverkusen překvapivě prohrál doma s Brémami. Dortmund tak snížil jeho náskok v tabulce na dva body. Matthias Sammer řekl k zápasu: "Bojovali jsme až do konce, teď musíme sebrat všechny síly na příští týden." Otázka mistrovského titulu je podle něj vzhledem k prohře Leverkusenu znovu otevřená.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele