ROSICKÝ PODZIMNÍM VÍTĚZEM

20.12.2006, 18:46
Aktuality
Záložník londýnského Arsenalu Tomáš Rosický vede po podzimu v anketě o zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu Česka s velkým náskokem před druhým Petrem Čechem, který tuto trofej obhajuje. Na třetím místě figuruje Tomáš Ujfaluši z Fiorentiny.

Ankety se zúčastnilo celkem 104 novinářů. Rosický u 64 z nich nescházel na první pozici, u jednoho však chyběl dokonce v ideální jedenáctce. Na 32 lístcích se objevil na prvním místě brankář Chelsea a obhájce trofeje Petr Čech, třetí Ujfaluši byl zvolen jako nejlepší u šesti novinářů. Dále skončili první u jednoho z hlasujících novinářů Marek Jankulovski, Pavel Nedvěd, David Rozehnal a Marek Čech.

Momentální lídr soutěže Tomáš Rosický však se svým podzimem hlavně kvůli četným zraněním spokojen není. "Zažil jsem i lepší chvíle, ale stěžovat si rozhodně nemůžu. Rychle jsem se zorientoval v novém klubu i v soutěži, což jsem považoval za klíčové," shrnul poslední měsíce český fotbalista. "Určitě mě vedení v anketě těší. Beru je jako názor skupiny lidí, kteří se fotbalem zabývají," řekl bývalý hráč Borussie Dortmund.

Desítka nejlepších 11. ročníku v anketě o zlatý míč ČR po podzimu: 1. Tomáš Rosický (FC Arsenal) 1378 bodů, 2. Petr Čech (FC Chelsea) 941, 3. Tomáš Ujfaluši (AS Fiorentina) 859, 4. Marek Jankulovski (AC Milán) 615, 5. Pavel Nedvěd (Juventus Turín) 605, 6. Libor Sionko (Glasgow Rangers) 383, 7. Marek Čech (Slovan Liberec) 365, 8. Stanislav Vlček (Slavia Praha) 327, 9. Jan Koller (AS Monako) 284, 10. David Rozehnal (Paris St. Germain) 266

Autor: David Kubáň

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co tam dělá ten Vlček?

Reagovat
smazaný uživatel

Staaaanda Vlček.

Reagovat
smazaný uživatel

On se umístil před Kollerem, ti novináři jsou fakt jeblí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl Dino velkou část podzimu zraněný...

Reagovat
smazaný uživatel

a taky si moc nezahrál... jelikož doplácel na bídné výkony celého týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, že se takový srandovní Vlček může právem umístil před Jendou.

Reagovat
smazaný uživatel

taky cholerik...??? nebo, že by melancholik s mezní osobností?

Reagovat
smazaný uživatel

Co prosim? ...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

máš chorobu do hrobu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ty chytráku, za celé 2, slovy dva, góly si může vyskakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, Gol v Gambo lize je pro mě za 0,2 oproti francouzské. Co předvedl Vlček v repre. Nic. Nedal ani nejvic golu v lize, takze zato osmé místo...Aha..

Reagovat
smazaný uživatel

Že je to pro tebe za 0,2 nic neznamená. V první řadě je tu porovnání opora svého týmu a osobnost ligy ( i když jenom češký, to nepopírám ) vs. zpackaná posila s pouhejma dvěma gólama na kontě ( a i přes to našimi médii tolik zveličované zranění to je pořád "výtěžek" z 12 zápasů v základu ).

Mě je úplně u zadku, kdo je před kým, ale ty se zkus konečně seznámit s paní realitou - Koller tam za podzim nemá vůbec co pohledávat.

A tahat sem jeden, navíc první zápas, Vlčkův zápas v repre je fakt bezpředmětný.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi chceš říct, že osmé místo, kde ho novináři vybrali je správné?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Já sem akorát vyjádřil svůj řekněme údiv nad tím, proč se tu vztekáš nad umístěním Kollera v podzimní anketě, když jeho výkony v tomto období stály za výsledek trávicího procesu. Kam, kdo a koho nominoval je pouze a jenom jeho svobodná volba, jestli si novináři myslí, že má být Vlček v jejich anketě osmý, tak ať.

Tvůj problém je asi v tom, že to moc nesleduješ. Prostě Koller má zásluhy, fajn, já sem mu vděčný za to, co pro nároďák udělal. Ale to nic nemění na tom, že tenhle podzim stál v jeho podání za výše popsané. Je to stejný jako tvý "argumenty" k mým slovům o výchově talentů ve Slavii - že Baník vychoval Jankula, Bolfa nebo Slončíka nevypovídá o současné práci s mládeží, která je prostě slabší než ve Slavii. Tím nechci rozpoutat flame ( nedřel sem se s třema zkouškama v předtermínu, abych svý volno trávil hádáním se s tebou ), jenom ti říkám, aby ses naučil odlišovat minulost a současnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Koller nám vystřílel důležitou remízu s Irskem v kvalifikaci. Dal dva goly, ono je to tak, zranil se, než se rozehral, opět se zranil. Pakliže dal v 12 zápasech dva goly. Vlček nastoupil v 17 zápasech v GAMBRINUS LIZE, vsítil osm gol. Nato, že je osmý a k tomu všemu před Kollerem, je to silná káva. Zvláště když v repre vyhořel a v evropských pohárech zahrál silný průměr.

A ostatně ja se nezvtekám nad umístěním Kollera, ale pěkně mě udivuje umístění Vlčka. Osmé místo, to jen potvrdilo mé mínění o českých žurnalistech.

Reagovat
smazaný uživatel

A S tou mládeží se s tebou nebudu dohadovat, není to u vás lepší. Wojnar - Alkmaar, Mokrohajský - Celtic, Reznik - Fulham, Vrto - Fulham. Mám pokračovat?

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude to taky tím, že letos to není tak kvalitní? První dvě místa úplně jasný, pak Ujfi, ale pak velká díra. Jankul by se ještě dal, ale Nedvěd ze Serie B, Sionko, M. Čech a spol., to ani náhodou není kvalita z let minulých. U Vlčka je pozitivní, že dal těch 8 gólů v 8 různých zápasech, což se jen tak nevidí. Je na něj prostě spolehnutí, například Střihavka se trefil asi jen ve třech zápasech, ale gólů má skoro stejně, prostě takový český Ruud.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je potom Libor Došek ze Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho, co pod Grigou ani nehrál a v pohárové Evropě vyhořel?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nechápu umístění Vlčka, který proti Tottenhamu taky nehrál dvakrát nejlíp (?)

A vidíš, kopyto Došek dal osm golu a to toho ani zdaleka tolik neodehrál jako Vlček. To o něčem svědčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekáš v premiéře v repre, zázrak? Nevim proč tu pořád předhazuješ Standu, mě je úplně jedno, kde byl, já jeho pozici nehájil, nehájím a hájit nebudu. Ale prostě ty nemáš smysl pro realitu dnešních dnů - prostě Kollerovi se podzim nevydařil, proto ani v anketách neni nahoře. Za tu mizérii může být rád i za 9. flek.

Dám ti modelovej příklad na dobrou noc: kdyby se stal zázrak srovnatelnej s pracujícíma cikánama ( alias nereálno ) a ty jsi vedl nějakej podnik, odměnil by jsi svého zaměstnance za dobrou práci z před třeba 3 let, když zrovna ten daný rok nic kloudnýho pro firmu neudělal?

Je to stejný jako třeba Ronaldinho - i třetí plac je až dost na to, že to na MS a ze začátku sezóny stálo za pendrek ( bez ohledu na to, kdo byl před ním ). Prostě holt není každej rok posvícení a je jenom dobře, že to zase někdo nedostane za zásluhy, i když hraje zrovna prd ( stejně těm hráčům záleží na nějakym pořadí v anketách +- stejně jako mě -> skoro vůbec :) ). Jenom škoda, že se takhle nerozdávají i pozvánky do repre, možná by si to pan Baroš v hlavě trochu srovnal a přestal hledat milion výmluv všude okolo.

Ty mladé si srovnej s tím, co je ve Slavii, máme lepší a hlavně - už nám pronikaj i do ligy. Ty zahraniční zájemce sem nepiš, to nemá význam, já tu taky nezačínám s tím, že za Dočkala nabízí Feynord milion eur. Když si je udržíte, budou hrát ligu a vytáhnou vás na lepší příčku než bude Slavia ( nestane se ), pak se dá mluvit o tom, že máte nejlepší práci s mládeží. Momentálně ji má na nejvyšší úrovni Slavia ( nicméně já tu nikdy nenapsal, že ji má Baník špatnou, napsal sem jenom, že je na tom SKS v týhle době lépe ), pochopili to všichni včetně některých sparťanů ( viz. Kouba nebo Novotný ). Spíš sem čekal, že zmíníš Mičolu, ale to je jedno.

P.S. Jinak je to Vrťo, ne Vrto.

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, když nevíš kolik mladých hraje v áčku Baníku, tak se k tomu nevyjadřuj. Práce s mládeží se nepočítá za poslední dva, tři roky, kdy jste přivedli fakt skvělé hráče ale za dlouhodobě. V dnešní době se do našeho mančaftu prosazují hráči jako Pavlík (1987), Mičola (1988), Ricka, Stanek (1985) a další mladí, talentovaní hráči jsou posláni na hostování, aby nabrali herní zkušenosti s seniorským fotbalem. A ty nabídky a stáže zahraničních velkoklubu asi dostatečně prokazuje naši skvělou práci s mládeží. Ty o tom nevíš NIC, protože s tím nemáš zkušenosti a víš je to, co se kde napíše. A samozřejmě, že vím jak se Vrto správně píše, ale nechce se mi za "t" psát háček, blbe. To p.s si strč do řiti...

Anketa ti prý u prdele, ale důležitě na mě reaguješ. Můžu si dovolit nesouhlasit se srandovním umístěním Vlčka, protože Jan Koller by měl být předním i s přelámanýma nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty tve radoby vtipy o cikanech a Ostravacich (kteří z 99% mají větší inteligenci a úroven jak ty ) vytahuj na ty tvé přiblblé pepíky, tady se jenom ztrapnuješ, takhle lacině vtipkovat umí jen absolutní hovado.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

wector je pako, jeho vysvětlování problému nemůžu nějak pochopit, ne zrovna šťastně uvádí ve svých "příkladech na dobrou noc" do popředí Romy. ovšem pochopitelnou pravdu jenom nepochopitelně exportuje tady na tyto stránky... jeho názor je správný a kdo nemá zkušenosti neví! Ale to tady nepatří ... omlouvám se, že jsem Vám do toho vztoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Andy ja taky nesnáším cikány, v Bohumíně jich máme tři prdele, ale tyto trapné, milionkrát napsané vsuvky by si mohl nechat pro sebe.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ok

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

problematika Romů je složitá, my nemůžeme soudit... tímto se omlouvám Všem bez ohledu na vyznání, barvu pleti a ostatní faktory, které rozdělují nejen českou společnost. lidi jsou lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Romové jsou složití, jsou zvyklí na kočovní život bez nějakých závazků a práce, to jim ještě dlouhé generace nebude nic říkat. Počítám, že už mě tak dvakrát okradli a určitě ne naposled při jejich rychle se množícím tempu. Stačí, když zrovna nejsi v práci nebo ve škole, je 11 dopoledne a venku na náměstí jen oni a samozřejmě důchodci.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taky se ke mně při našem společném shledání nechovají zrovna mile , když budu sprostý, tak řeknu, že je to pakáž! ale nechce se mi teď o tom polemizovat, jelikož jsou za dveřmi svátky... mějme se aspoň v tento čas všichni rádi a odpoušťějme s láskou v srdci

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

že to říkám zrovna já

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, zase národní filozof

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, burane!

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL, to je zase mletí z jinýho soudku. Si jako myslíš. že nNa hostování posílá jenom Baník? Znovu se ptám - co ti hráči dokázali v lize? Nám odchovanci vyhráli několik zápasů, doplňují těch pár playerů, co si můžeme dovolit koupit a jsme druzí. Vy slabě devátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola nám zajistil už několik bodů.

Reagovat
Marv

8.Vlček V tom pripade by mel bejt 2. Došek

Reagovat
HOST*

10.Rozehnal,to je největší omyl,ten by neměl být ani v první stovce

Reagovat
HOST*Kuba

Vy tady furt omilate Vlckuv start v repre. Muzu se zeptat co ste cekali? ze tam vlitne da tri goly a bude se o nem mluvit jak o bohu, ze se mu stane takova nahoda co se stala Lafatovi s Walesem? A mezi nami, kdo predved v tom zapase lepsi vykon? Dyt se na to vubec nedalo koukat, jedinej Cech se predved. Ale ze by ho to zase melo hodit na 7. misto? Ja si nemuzu pomoct, ale podle me byl proste Vlcek nejlepsi hrac podzimni casti ligy, tak proc by nemoh byt v prvni desitce?...driv kdyz se tam objevovali spartani tak taky nikdo necek...

Tot muj nazor!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím co tady pořád řešíte s Vlčkem, to je podle mě úplně jedno. Co je divný je umístění P. Nedvěda právě z toho důvodu, co tady celou dobu rozebíráte o Kollerovi (o kterým mimochodem taky není vůbec slyšet), totiž že sice v letech minulých byl jeden z nej fotbalistů Evropy a tehdy si všechny ty skvělý umístění ve všech možných anketách zasloužil, ale teď se o něm moc nemluví (nepočítám ten problém s dupáním na soupeře a rozhodčí). Takže nevím jestli to 5.místo je úplně optimálně obsazený.

Reagovat
smazaný uživatel

No to se tu snažim tomu maňáskovi vysvětlit - jakýkoli prosazování momentálně slabýho hráče na základě jména a dřívějších úspěchů je hloupost a to i v bezvýznamný anketě. Nedvěd aspoň hraje a někam ten Juventus táhne ( dokud mu teda nedali facku a nezačal brečet ), Koller zklamal na celý čáře. A protože nic lepšího nemáme, tak tam je to co tam je. Ono mě nešlo ani tak o umístění Vlčka, ale tu trapnou obhajobu na podzim slaboučkýho Kollera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neobhajuju Kollera, měl slabý podzim, avšak jak říkám, na Vlčka by to mělo stačit tak i tak. Osmé místo je úlet žurnalistů - Slávistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že ten maňásek to nějak odmítá pochopit...

A navíc, proč jsou všichni žurnalisti buď Sparťani nebo Slávisti? Pokud vím tak v české lize je víc klubů...a momentálně i lepších. Třeba Baník taky Spartu nesnáší a tolik se o tom nemluví...a nadávaj si jen fanoušci (Slávie je vyjímka, mimochodem jestli jste tam ještě nebyli tak zkuste www.anti-slavie.blog.cz, kromě zajímavejch článků, teda ještě před měsícem tam byly, jsou tam občas i zajímavý informace, jen musíte hledat ).

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si kdo chujoplete?

Reagovat
HOST*

To mluvíš se mnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš řekla že se mnou. Co to slovo znamená?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

znamená to, že kouříš *éra v pekle, nebo ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

To mi poněkud ušlo. Ale jinak se tady člověk dozví spoustu zajímavých věcí... Ale jinak jsem člověk.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ne v klidu... ... to byl úlet!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem náhodou klidná, jestli sis nevšim.... Ale nás holky fotbalistky prostě nikdo nebere vážně...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele