Rosický: I bez zraněných jsme dobří

06.12.2007, 12:27
Aktuality
Newcastle se včera stal teprve čtvrtým klubem, který letos v Premier League dokázal obrat o body vedoucí Arsenal. Tomu chyběli zranění Cesc Fabregas, Mathieu Flamini, Alexander Hleb a Robin van Persie, i bez nich jsou ale Gunners silným týmem, o čemž je přesvědčen Tomáš Rosický...

"Byl to těžký zápas, protože Newcastle hrál hodně fyzicky. Chyběli nám hráči jako Fabregas a Flamini, ale dokážeme se bez nich obejít a i bez nich umíme hrát dobře," upozorňuje kapitán českého národního týmu.

Arsenal v Newcastlu brzy vedl poté, co se ve čtvrté minutě trefil Adebayor. Domácí se nevzdali a odměny se dočkali v 60. minutě zásluhou Taylora. Londýnský celek si díky jednomu získanému bodu pojistil vedení v tabulce a na druhý Manchester United má k dobru čtyři body.

"Nikdo nám nevěřil, když jsme říkali, že můžeme vyhrát Premier League. Jsme dobrým týmem a nestaráme se o to, jestli nám ostatní věří nebo ne. Samozřejmě chceme vyhrát každý zápas a v první půli jsme dostali Newcastle pod tlak. Pak jsme ale nedokázali udržet míč na kopačkách a bylo naší chybou, když vyrovnali," posteskl si Rosický.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nic proti rosovi,ale keby boli dobry i bez zranenych tak tam vyhraju.uz sa to zacina.dvaja-traja zraneny a klub nevyhral.to je ta slabina,ktoru ma arsenal oproti manchestru a chelsea a preto si mysli,ze na titul nedosiahnu.aj ked na druhej strane,je skoro robit zavery.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky dvaja ty vole,chybeli tri klicovi zaloznici a jeden extra utocnik.Kdyby treba chybeli dva ze zalohy jeden z utoku a z obrany,Ale kdyz se to takle sejde.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja myslim ze Arsenal je porad hodne silny bez Fabregase nebo van Persieho v porovnani s ManU bez C.Ronalda nebo Chelsea bez Drogby. PL ale snad vyhraje po 18ti letech konecne Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jasne ze vyhraje ne? chelsea je ted bez drogby, budou uplne v haji, a scums porazime pristi vikend, uz se na ten zapas strasne tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jim to šlape,ale jak dlouho? Myslím,že ani tuto sezónu z toho titul nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je nejlepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele