Rose: Soustředím se akorát na Salzburg

26.04.2018, 12:00
Aktuality
Salzburg dokázal postoupit do semifinále Evropské ligy, na čemž má kromě jiných velký podíl kouč Marco Rose. Ten je spojený s odchodem, zájem mají kluby z Německa, sám se však spekulacemi nezabývá...

Rodák z Lipska a bývalý obránce během své hráčské kariéry nastupoval mimo jiné za Hannover a Mainz, kde se rovněž následně plynule vrhnul na trenérskou dráhu.

Přes zastávku ve svém rodném městě, kde krátce vedl Lokomotivu Lipsko, se 41letý kouč uchýlil do Salzburgu, kde se přes dorostenecké týmy dostal až k profesionálům.

Ve svém prvním trenérském angažmá na nejvyšším stupni si potom Rose nevede vůbec špatně, když se Salzburgem, jak už bylo řečeno, postoupil do semifinále Evropské ligy, kde na rakouský tým čeká Marseille. Kromě toho usiluje o zisk titulu a domácího poháru.

Progresivní lodivod se rázem dostal do spojení s možným odchodem a zájem o jeho služby je hlavně v Německu, kde možné angažování Rose mají zvažovat Dortmund, RB Lipsko a Frankfurt. "Jednám pouze se Salzburgem," vysvětlil Rose. "Jsme stále ve hře na třech frontách, proto nechávám všechny ostatní věci momentálně stranou," dodal žádaný trenér.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
ratusek

Salzburg půjde přímo do LM? Pokud přes předkola tak ho vyrazí po vyřazení s nějakejma zoufalcema

Reagovat
Realita

Myslím, že bohužel už příští rok (resp. tu další sezonu 2019/20) půjde rakouský mistr do LM. Škoda, vždycky mě bavilo sledovat, jak ztratili celkem jasný postup...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se jim nerozpadne tym tak by to tak nemuselo byt... ale bohuzel asi rozpadne, co bude za neco stat si stahne Lipsko a zbytek se rozproda, aby se uvolnilo misto pro dalsi juniory, kteri se do toho zacnou dostavat az po kvaldach do poharu

Reagovat
smazaný uživatel

Bosz vol.2

Reagovat
Rudnevs

Prečo myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Velká podobnost. Trenér menšího klubu, který je zvyklý pracovat s mladými.

Reagovat
Seydou Doumbia

To ano.. ted záleží zda se Salzburgem praktikuje stejny styl jako Bosz v Ajaxu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele