Rose bude dál bojovat, o rezignaci neuvažuje

13.03.2021, 14:01
Aktuality
Marco Rose (© AFP)
Borussia Mönchengladbach se trápí a další prohloubení krize přišlo včera večer, když nestačila na Augsburg. Hříbata zaznamenala šestou soutěžní porážku v řadě a pod ještě větším tlakem se ocitl trenér Marco Rose, ten nic nevzdává a neuvažuje o rezignaci...

Černá série Gladbachu začala 20. února jen několik dní poté, co byl potvrzen letní odchod Roseho do Dortmundu. Jeho tým následně v 1. Bundeslize nestačil na Mainz, Lipsko, Leverkusen a Augsburg, vypadl z poháru (Dortmund) a jednou nohou je venku rovněž z Ligy mistrů (Manchester City).

V ligové tabulce se Borussia propadla na desáté místo a už nyní má jenom malou naději na zopakování účasti v Lize mistrů.

"Ne," odpověděl Rose jednoznačně na otázku, zda neuvažuje o předčasném odchodu z funkce.

"Nadále stojíme při sobě, pracujeme společně. Ta otázka se pochopitelně nabízí, jelikož od oznámení mého odchodu nemáme dobré výsledky. Potřebujeme začít vyhrávat, už několik týdnů se nám to nepovedlo," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (41)

Přidat komentář
Elmas

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jo, takže chce rozjebat Gladbach, než odejde ke konkurenci hráči by se měli složit a zaplatit mu odchodné z klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci by hlavne meli hrat, vsak nehraji jenom za nej, ale i za sebe a klub. Jasne ze tahle situace neni idealni, ale nerikejte mi, ze tech x proher jde za trenerem

Reagovat
Arnar Resmusonn

Nejde za trenérem, podle mě mu hráči ale nevěří! Zachoval se jako zmrd, když letní odchod ohlásil tak brzo. Gladbach do té doby nehrál ideálně , jenže je to dobrý tým a myslím, že jen potřebovali impuls aby zabrali a ukončili sezónu aspoň na pozici pro EL. Když ale v tu chvíli kouč řekne, že jde v létě ke mi konkurenci.....jen nechápu majitele, proč ho nevyhodí aspoň teďka.9 kol do konce je ještě nějaká doba

Reagovat
YNWA__MSN

Tohle vůbec nebylo dobře, tak brzo oznámit, že jde ke konkurenci Já se Gladbachu divím, že ho hned nevyhodí, vždyť i hráči z toho musí být vyloženě happy

Reagovat
JozkokozleJ

Chce vytazit z Gladbachu maximum. Bojuje o odstupne za predcasne prepustenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tie pateticke kecy o tom ako chce bojovat... Ide len o to, ze keby odisiel, tak by prisiel o prachy, vsetko okolo su len kecy.

Reagovat
Beči

Od oznámení, že od léta povede Dortmund začal ten tým hrát hrozně. Až si říkám, jestli hráči nejsou naštvaní a nedělají mu to schválně, aby mu posrali reputaci.

Reagovat
stas87

Co by z toho mali? Akurat by si pospinili vlastne meno a odradili pripadnych zaujemcov.o svoje sluzby.

Reagovat
Beči

Nevím, ale musíš uznat, že je to poněkud divný shoda okolností.

Reagovat
bobis21

Horší výkony byly už nějakou dobu před tím oznámením.

Reagovat
stas87

Gladbach hra zle od zapasu proti BVB, a aj v tom zapase vyhrali vdaka efektivite. Vo vlozenom kole mali doma Werder a tam urvali tri body ale dost mozno si nezasluzili ani jeden. Skor by som povedal, ze zatial cely rok 2021 sa im nedari. Na zaciatku k tomu hernemu prejavu este stihli sbierat tesne vyhry ci remizy, ale ak hras dlhsi cas zle, tak pridu prehry, sem tam remiza..to nema az taku spojitost s Rosem. Aktualne ich zraza nizka efektivita a to, ze super dost jednoducho skoruje. Teraz idu na Schalke, tam by sa to mohlo zastavit. Co si ja pamätam Gladbach pod Heckingom ci Schubertom, tak pravidelne ten tim bol supermi herne prehravany, ale dokazal mat oporu v branke a vzdy dokazal dat o ten jeden gol viac ako super. Len malo zapasov odohral Gladbach tak, ze dominoval od prvej minuty do poslednej. Casto mai tragicke vykony vonku ale doma vyhravali a udrzali si miesto v poharoch. Len teraz ich to dobehlo, po dobrej jeseni, kde postupili z tazkej skupiny a obstojne hrali aj BL, tak to teraz nedavaju. To nie je ale tak nezvycajne okrem Bayernu a povedzme RB za poslednu dobu. Po Schalke maju superov, kde mozu 2x po sebe vyhrat a kriza bude prec.

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mönchengladbach

TÁHNI!!!

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Liquid

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Liquid

vyhoďte tu svini

Reagovat
Salfovic

Nepochopitelnej tah vedení ho dávno nevyhodit

Reagovat
Pharrell

Začalo to oznámením že se přesune k velkému rivalovi - BVB.

Reagovat
YNWA__MSN

A koho by napadlo, že to nebude dělat dobrotu

Reagovat
Pharrell

Tak nikoho že

Reagovat
Pharrell

Jen se to snažím konstatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Zas tak veľký rival pre nich BVB nie je. Ale je pravda, že jak im furt kradnú hráčov, tak sa tam vybudovali určité antipatie.

Reagovat
Pharrell

Viz M.Reus

Reagovat
db18

Vykupujou konkurenci!

Reagovat
Rudnevs

Jj, podobne ako vy im. Potravinový reťazec proste. U nich to navyše začal Herrlich, čo bol vtedy sporný prípad, ktorý sa tiahol dlhú dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to teda neoznamili az na konci sezony?

Reagovat
db18

Když rezignuje nebo ho vyhodí, tak BVB nemusí zaplatit tu výkupku, co?

Reagovat
mistr129

Tak porad ho můžou jen odvolat z pozice trenéra a smlouvu nechat ne?

Reagovat
vladino10

Rose, Matovič- OCTÚPTE!!!!

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Na miste BVB bych ho uz ani nechtel.

Reagovat
Werkrider

Reagovat
db18

(aspoň bychom byli ušetřeni vtipů "Marco Reuse"

Reagovat
vladino10

Veď ale ako je to sranda, Terzicovi sa akurát začalo dariť, urobil 1/8 finále LM po x rokoch. Naproti tomu berú trénera, čo je na vyhadzov v tíme v strede tabuľky, keď to trochu pritiahneme za vlasy

Reagovat
PBLead

Reagovat
Whitemedia

To bude asi pěkný parchant.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele