Rooney chce vyhrát double

01.01.2008, 10:40
Aktuality
Smělé ambice má útočník Manchesteru United Wayne Rooney. Věří, že se jeho týmu může podařit získat cenné double - vyhrát Premier League a Ligu mistrů. Loni byl Manchester blízko, letos se to prý už podaří.

Anglický reprezentant věří, že tým Alexe Fergusona je dostatečně silný a široký na to, aby mohl úspěšně bojovat na obou frontách. "V ideálním světě bychom vyhráli obě trofeje. Loni jsme si mysleli, že bychom to mohli zvládnout, ale v Evropě nás v semifinále zastavil AC Milán. Ale nyní uplynul rok, my jsme zkušenější a povedeme si lépe," věří mladý střelec.

Rooney je odhodlaný týmu pomoci, obě trofeje jej velmi lákají. "Abych byl upřímný, rád bych znovu vyhrál Premier League, protože je to obrovské ocenění a hraje se každý týden. Ale samozřejmě, že Liga mistrů je také velká trofej a já bych ji velmi rád poprvé vyhrál," dodal.

Neville a Scholes se blíží k návratu

Se splněním tohoto snu by mu mohli pomoci i dva ze služebně nejstarších hráčů United, Gary Neville a Paul Scholes. Ti se pomalu zotavují z dlouhodobých zranění a především obránce Neville by mohl brzy naskočit do hry. S poraněným kotníkem nehrál od března, Scholes je mimo hru od října, kdy se podrobil operaci kolena.

"Gary Neville trénuje s týmem. Potřebuje hlavně hrát, jsme spokojeni s jeho pokroky, je to už jen otázka zápasové praxe," řekl na adresu zkušeného pravého beka manažer Sir Alex Ferguson.

Scholes je od návratu přece jen ještě o něco dál. "Daří se mu dobře, už bez potíží běhá. Jde to podle plánu, termín jeho návratu jsme stanovili na únor a myslím si, že jsme se moc nezmýlili. Spíše to bude polovina února, ale určitě se mu daří velmi dobře," dodal skotský kouč.

Dalšími dvěma dlouhodobě zraněnými hráči United jsou náhradní gólman Ben Foster a obránce Mickaël Silvestre. Oba se zotavují po operaci kolena a jejich návrat se očekává v únoru, respektive v březnu.

Autor: Petr Starý / football365.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Devil

Pokud Nebudou hrat jako proti Boltonu a West Hamu tak maji nadej na double . Ale to same si muze rict vice klubu . Presto doufam ze se jim povede vyhrat alespon 1 pohar Neville a Scholes , uz se na ne tesim , super zprava . Glory Glory Man. United...

Reagovat
One-Real

Určite na to mají!!!!!!MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!FOREVER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Shreku,stejne to vyhrajou Gunners...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že ty si určitě nádhernej missák co? lummers nevyhrajou...povíme si na konci sezony.

__________

jo a fanoušci United co říkáte na případný příchod Defoe a Huttona?:)

Reagovat
smazaný uživatel

njn nejaky zakomlexovany hnus tu poukazuje na image jinych aby chvilku nemusel myslet na svuj hnusny xicht ale na rooneyho co?

Reagovat
smazaný uživatel

mít tolik peněz co on a takovou kundu tak by mi bylo jedno jak vypadám :D a hlavně umět hrát fotbal jak on

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce je ještě daleko a bude to boj. Zatím to nevypadá,ale titul bych přál Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

no nwm liverpool na tom neni zatim nejlip......jinak man.utd. na to ma kdyz nebude zbytecne ztracet body jako s west hamem

fanousci manchesteru kouknete se na nove forum http://manu.freeforums.org

Reagovat
smazaný uživatel

no manchester na to podle mě má.. hlavně maji střelce a hodně silnou obranu. myslim si že se o tom dá přemejšlet

Reagovat
smazaný uživatel

Chtít může...

Reagovat
smazaný uživatel

věřim tomu, krom dvou nepovedených utkání jsou na tom velmi dobře...a cricri je k nezastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že se to Rooneymu a celému Manchestru podaří

Reagovat
smazaný uživatel

:D tak to nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

čím dál více mě Manchester přesvědčuje o tom, že potřebují kvalitního CM. Který by dal jejich hře trošku řád, zdají se mi v záloze takoví rozháraní. Takový nový Scholes, Andersonovi to ještě potrvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester je ohromně silný, pořád můj největší favorit na titul. Ale ten Scholes hodně chybí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele