Rooney byl z přístupu Dynama otrávený

08.11.2007, 12:05
Aktuality
Manchester United je po včerejšku jedním ze dvou klubů, které mají již po čtyřech zápasech jistý postup do osmifinále letošního ročníku Ligy mistrů. Red Devils účast mezi nejlepší šestnáctkou potvrdili snadnou výhrou nad Dynamem Kyjev v utkání, jehož úroveň vůbec nenadchla Wayna Rooneyho...

"Ano, konečný výsledek nás těší a ve zbývajících dvou zápasech tak budeme moci šetřit některé hráče. Na začátku to bylo těžké, protože vůbec nechtěli hrát; zkazilo to celý zápas. Opravdu nechtěli hrát a jak už jsem řekl v tunelu, tento zápas jsem si příliš neužil," řekl po utkání mladý útočník.

Manchester United od úvodních minut potvrzoval roli favorita a po první půli vedl zásluhou tref Piqueho a Teveze 2:0. Po změně stran přidal stejný počet branek, na tříbrankový rozdíl nejprve zvyšoval právě Rooney a na konečných 4:0 pečetil Cristiano Ronaldo.

"Byl jsem trochu otrávený, ne naštvaný, bylo to jako tréninkový zápas. Přijeli bez nadšení a po prvním gólu nedokázali odpovědět, od té chvíle bylo po všem," postěžoval si Rooney.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Yellow

Hm,i takove zapasy se ději...Rozdil mezi United a Kyjevem je asi stjeně velky jako vzdalenost mezi těmito kluby,takže na druhou stranu se jim ani nedivim že se na to vysrali:)

Reagovat
HOST*

dobře,ale hlavně jde přeci o to neudělal ostudu...a je to taky jedna z možností se zviditelnit

Reagovat
HOST*

Jasně,maš recht...ale hold kluci s Ukrajiny to pojali tak trochu po svem...je pravda že každy se chce zviditelnit,ale tady jde vidět že ne každa mentalita mysli takhle...dostali čtverku a za jejcih přistup dobře jim tak

Reagovat
HOST*ŠÚN

ROONEY JE PÉLEŠ

Reagovat
HOST*Devil

Jsi chytrej !

Reagovat
HOST*ŠÚN

TY VOLE

Reagovat
HOST*

kyjeeeeeev manchasteeer

Reagovat
HOST*

ty vole sice dostali ctri banany ale slavku by rozbili kdykoli.

Reagovat
HOST*Tomcat0510

No ukrajinci ked zbadali Old Trafford, tak sa im zrejme roztriasli kolena a vsetci po jednom isli

Reagovat
HOST*

ty cobole moc si nevyskakuj,z ukrajiny ligu mistru hraji dva tymy a kolik jich hraje ze slovenska co???????

Reagovat
HOST*

Kyjev letos nema dobrou sezonu tak co to placa.

Reagovat
HOST*

bud rad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele