Rondón: Mým cílem je trvalý přestup do Newcastlu

18.08.2018, 16:51
Aktuality
Jasný cíl pro letošní sezonu má Salomón Rondón. Venezuelský útočník je kmenovým hráčem West Bromwiche Albion a ligový ročník 2018/2019 stráví na hostování v Newcastlu, v tomto klubu se ovšem hodlá zdržet podstatně delší dobu, než jenom jeden rok...

28letý útočník v minulosti střílel branky v dresech Málagy, Rubinu Kazaň a Zenitu Petrohrad a West Bromwich ho koupil před třemi roky. V Birminghamu zvládl 24 gólů v Premier League, z níž loni se spoluhráči sestoupil. Zájem o něho následně měl Cardiff a situaci monitorovaly i Inter Milán nebo Atlético Madrid, boj o jeho služby ovšem vyhrál manažer Newcastlu Rafael Benítez.

"Mým cílem je trvalý přestup do Newcastlu. A jediným způsobem, jak toho dosáhnout, je dávat góly, poctivě trénovat a vybojovat si své místo," nastínil své plány Rondón.

"O zájmu jsem poprvé slyšel před dvěma měsíci, ale jednání byla doopravdy složitá. Jen jsem čekal a pak sdělil, že bych sem rád šel, očekával jsem realizaci přestupu, ale bylo to těžké. Pamatuji si na první telefonát od manažera. Řekl mi, že o mě má zájem a zda bych chtěl do Newcastlu. Potěšilo mě to. Jsem šťastný, samozřejmě. West Brom sestoupil, situace tam byla složitá a já jsem vděčný za to, že jsem zpět v Premier League," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez šance. Baggies aktivovali opci, takže má +1rok smlouvu u nich a není šance, že by Ashley někoho koupil.

Reagovat
FC Porto FC

Dal letos tak 20 Mega za posily tak co kecas

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a 60 dostal

Reagovat
NuFc23

Pokial mame c utoku zabijaka Joselua a na lavicke taktika Beniteza, mozes len snivat, do zakladu sa nedostanes

Reagovat
smazaný uživatel

Zabijaka za minulú sezónu v 30 zápasoch dal 4 góly ...

Reagovat
lajka30

Ty asi neznáš slovo IRONIE co?

Reagovat
NuFc23

Pokial si nepostrehol, ze cely prispevok bol mieneny ironicky, tak nema zmysel sa vyjadrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
kissak

Myslím si, že se rád vratíš k Baggies Salomone protože ten matlák španělskej tam stejně bude srát toho svého “kanonýra”. Ty vole tohle nechápu a on dneska dá do základu i Manquila.

Reagovat
NuFc23

Preto nechapem ludi, co stale obhajuju Beniteza. Jeho uspechy mu neberem, ale kazdy svojpravny manazer by nedal hento drevo do zakladu, a to sa mozme bavit aj o inych preferovanych hracoch

Reagovat
smazaný uživatel

bez Benitéze bychom teď hráli třetí ligu s Mackems

Reagovat
NuFc23

O tom velmi silno pochybujem

Reagovat
NuFc23

A potom sa cudujeme, ze nevieme davat goly, on keby dostal aj 200mega na prestupy, tak donese same dreva do klubu

Reagovat
salami

Tak to je těžký, když už od zimy chce backup na pravyho beka a stále ho nedostal. Druhá věc je, proč nedostal šanci Sterry, Manquilo měl šanci dost a nikdy nepřesvědčil, Sterry je aspoň nás a v těch pár zápasech, co hrál, nezklamal. Haydena na bekovi ani nekomentuju. A s Rondonem klid, ten bude brzo hrát, jenom ho vedení taky nebylo schopný přivést o 3 tejdny dřív, aby se štíhlé shrat s týmem a pochopit pokyny už před sezónou. Koho vidím jako průser je Muto, nemůžu se zbavit už od jeho nákupu dojmu, že to bude hráč úplně k hovnu.

Reagovat
Beros

Proti Chelsea už každopádně do základu a doufám, že už bude hrát i DeAnde, bo Manquillo vůbec nevěděl a o Haydenovi ani nemluvím...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele