Ronaldův návrat je stále ve hvězdách

05.09.2007, 15:20
Aktuality
Ronaldo se na zelené trávníky podle všeho jen tak nevrátí. Brazilský útočník ve službách AC Milán si na konci loňské sezony poranil podkolenní šlachu a následně si přivodil další svalové problémy. Podle trenéra Carla Ancelottiho měl být Ronaldo připraven na začátek nové sezony, opak je ale pravdou a na San Siru v tuto chvíli nikdo neví, kdy se bude moci hráč zapojit do hry...

"Stále cítí drobnou bolest a nenecháme ho hrát, dokud si nebudeme stoprocentně jistí, že je v pořádku. Je to zdravotní problém, nedokážu říci, kdy se bude moci vrátit," prohlásil Carlo Ancelotti.

Trenér Rossoneri nemůže v tuto chvíli počítat ještě s jedním brazilským útočníkem, po přestupu z Internacionalu si na svou soutěžní premiéru bude muset ještě čtyři měsíce počkat Alexandre Pato. Ten v neděli oslavil své osmnácté narozeniny a zítra by měl nastoupit alespoň k přátelskému zápasu proti Dynamu Kyjev.

"Vím, že Ronaldo a Kaká na mě čekají. Vím, že v pondělí remizovali s Fiorentinou a viděl jsem nějaké zápasy v televizi. Ten příští snad již budu sledovat z hlediště," věří mladý Brazilec.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

ronaldo je stejne borec....

Reagovat
HOST*

furt si to dava,jen kdyby pohubnul a byl rychlej jako driv to by byla nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on prý už pohubnul, ale v jeho věku a zdraví se už výkonů jaké podával v dobách, kdy hrál za Barcelonu či první sezonu za Inter Milan, nedočkáme. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa k ním priblíži bude good... už aby bol fit, nech sa ukáže

Reagovat
sansiro

Proč je stránka změněná?

Reagovat
smazaný uživatel

nový design

Reagovat
HOST*pepe

Nevíte někdo kde se dá koukat na zahraniční fotbal volně přes internet? Děkuji za odpověd.

Reagovat
HOST*jano7

myp2p.eu, musis nainstalovat niektory z programov napr. sopcast

Reagovat
Shevchenko

sopcast, newim proc ale nikdy jsem ho nerozjel, nejcasteji se dovam pres PPStream

Reagovat
Shevchenko

*divam

Reagovat
HOST*

A nebude ten přenos se trhat když mám připojení 512 kbs? Díky za odpověd

Reagovat
smazaný uživatel

no, to asi bude...ale skúsiť môžeš...

Mne už fachčia všetky stanice, kedysi som mal problémy, Tv Ants mi nešlo nikdy dobe, teraz som cez to odsledoval celý zápas.

Najlepší pre mňa je SOpCast a PPStream.

Reagovat
smazaný uživatel

myp2p.eu, rojadirecta.com, asiaplatetv.com a já mám nainstalované všechny ty přehrávače a všechny jdou, někdy dobře, jindy hůř a šlo mi to i v době, kdy jsem měl "jen" 512 kb/s.

Reagovat
Shevchenko

Snad už bude na Sienu.

Reagovat
HOST*juris99

Pro mě je Ronaldo stále nejlepší hráč.. ale už asi nikdy nebude hrat jako kdysi,kdyz si vzal balon na pulce hriste obešel 5 hracu a zakončil nadhernym golem ale věřím že se zase vrati ve skvěle forme a ukáže se hlavne v Lize mistru kterou jeste nevyhrál... kdyby neměl takovou smůlu na zraneni tak je nejlepší hrac všech dob

Reagovat
HOST*Satisfaction

presne tak...souhlasim s posledni vetou

Reagovat
HOST*PD

myslím, že i tak patří mezi nejlepší hráče všech dob...je to mimořádnej hráč

Reagovat
HOST*

SHEVA E NEJLEPSI.

Reagovat
HOST*jajek

je nejlipsi a vždy byl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele