Ronaldo: Z Realu jsem musel odejít. Nebyl jsem nepostradatelný

29.10.2018, 21:19
Aktuality
Cristiano Ronaldo promluvil v rozhovoru pro časopis France Football o důvodech svého odchodu z Realu Madrid do Juventusu. Zajímavé věci prozradil o vztahu s prezidentem Florentinem Pérezem i o nabídce z Číny.

Ronaldo na konci minulé sezony pozvedl nad hlavu pohár pro vítěze Ligy mistrů. S Realem se mu to podařilo potřetí za sebou. Už po finále však naznačil, že to pravděpodobně byla jeho poslední sezona v legendárním bílém dresu.

Nakonec opravdu došlo na velký přestup a portugalská megahvězda zamířila do Itálie, do Juventusu. Důvod? "Musel jsem prostě odejít," řekl Ronaldo v rozhovoru pro France Football.

V Madridu už se prý necítil být doceněný a to především v očích prezidenta Florentina Péreze. Přestože za devět let nastřílel ohromujících 450 branek a stal se nejlepším střelcem v historii klubu.

"Cítil jsem, hlavně od prezidenta, že už mě nepovažoval za nepostradatelného. Už to nebylo takové, jako na začátku. V prvních čtyřech pěti letech jsem měl ten pocit, že jsem prostě ‚Cristiano Ronaldo‘. Později už to tak nebylo. To byly důvody, které mě přiměly uvažovat o odchodu," řekl Portugalec.

"Pérez se na mě vždycky díval jen jako na obchodní artikl. Vím to. To, co mi říkal, nikdy nepřicházelo od srdce," tvrdí Ronaldo. "Když jsem si občas přečetl zprávy. Měl jsem pocit, že mě vlastně k přestupu vybízí. Nebo minimálně jsem měl pocit, že kdybych o něj požádal, nesnažil by se mě udržet," dodal.

Zároveň Ronaldo vyloučil, že by jeho přestup měl souviset s penězi. "Pokud by to bylo o penězích, šel bych do Číny. Tam jsem mohl dostat pětkrát víc než v Juventusu nebo Realu. Do Juve jsem nepřišel kvůli penězům," řekl. "Rozdíl je v tom, že Juventus mě opravdu chtěl. Řekli mi to, dávali to jasně najevo. Ukázali to," vysvětlil Ronaldo, co ho nakonec přimělo ke změně dresu.

V deseti zápasech za Juventus se zatím Ronaldo prosadil sedmkrát. V sobotu rozhodl dvěma brankami o vítězství Staré dámy nad Empoli 2:1. Mimo hřiště však čelí nařčení ze znásilnění, ke kterému mělo dojít údajně v roce 2009. I o tom Ronaldo v rozhovoru promluvil. "Mluvil jsem o tom se svou ženou i se svými zástupci. Můj syn Cristiano je zatím příliš malý, aby tomu rozuměl, daleko horší je to pro mou matku a sestry. Těch se to opravdu dotýká. V takovém stavu jsem je viděl poprvé," uvedl Ronaldo.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (353)

Přidat komentář
CHONG

Florentino, démission!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že šel kvůli motivaci, kvůli lepšímu platu. Očividně Real Madrid miloval. Byl by v něm hrál celou hariéru. Bez něj je Real poloviční. Tím prohlášením mne zklamal. Mluví jako primadona. Fotbal je kolektivní sport a žádný hráč, není nenahraditelný, zvláště ne ve velkoklubu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Peréz, tak ten měl jít do prdele z Realu dávno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lopetegui už je odvolán?

Reagovat
Rudnevs

Jj, ale Conte to vraj nebude...

Reagovat
Rudnevs

Alternatíva je naopak vraj ten Martinez, čo trénuje Belgicko...

Reagovat
Whitemedia

to se těším

Reagovat
TheTopFootbaler

To by byl celkem hřebíček do rakve, ne?

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Wenger time!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking: Lopetegui has been sacked.

Reagovat
kardous

Nějak podobně na tom byl i Rául ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl a ano.

Reagovat
nani92

však to nie je ani v Juve, len tam mu to nikto nepovie do očí

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lidí je na světě jako sraček.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, tohle mi přijde, že akorát chce všechno hodit na Peréze a on je ten chudák co musel odejít. A ten argument s tou Čínou taky dobrej, prachy v tom byly určitě taky. Ikdyž nejspíš ne ta hlavní věc.

Reagovat
smazaný uživatel

On má nějakou vnitřní nestabilitu. Přijde mi, že sám o sobě vnitřně často pochybuje, jinak si neumím vysvětlit tu neustálou potřebu obdivu a uznání od okolí.

Reagovat
skteel

Z čeho jsi to usoudil? Byli jste včera na pivu nebo co? Se vzpamatuj konečně

Reagovat
Josifek

Je to klasickej narcis, ten o sobě dle mého vůbec nepochybuje, jen si prostě pořád připadá nedostatečně doceněn..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím teda přesně za jakých okolností to bylo, ale vzhledem k tomu, že na něj vlastní fanoušci na Bernábeu dokážou bučet i po tom co Realu vystřílel v 5 letech 4 LM, tak asi chápu proč se tak cítí

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Cital si to vobec cele co hovoril aj na Floretina ?

Reagovat
ADM

Ale prosim ťa, normálny hráč sa môže vysrať na to čo si o ňom prezident klubu myslí alebo či ho docenuje, takáto administratíva a biznis je uplne niekde inde od hrania futbalu, pochybujem že sa s nimi hráči vôbec nejak frekventovane stretávajú alebo debatovujú. Na tom sú tam tréneri, hráči, realizačný tím, fanúšikovia, fanúšikovia na sociálnych sieťach, média...

Reagovat
ADM

*debatujú

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ale není normální hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ten rozdiel!

To nie je povedzme McManaman, ktorý "hral" za Real.

Ronaldo dal najviac gólov za Real...klubová legenda.

Reagovat
icka

Normalni hrac by byl Casemiro, jedna z nejvetsich klubovych legend a nejlepsi strelec se na to asi diva jinak.

Reagovat
ADM

Myslel som normalny hrac po psychickej stranke. Proste nedostal v 33rokoch najlepsiu zmluvu na svete a to ho zda sa vytocilo, lebo on bol presvedceny ze si ju zasluzi..tak ako to bolo s ocenenim The Best... vsak ho ocenovali vsetci, trener, spoluhraci, media, odbornici, fanusikovia, vsade si mal kopu vyjadreni, ale on odisiel lebo ho neocenil prezident .. to je to iste ako u nas Alves, vyborny hrac, milacik, pevna cast kadru x rokov, povazovany za najlepsieho beka dekady, ale on odisiel lebo nebol doceneny a kopal okolo seba este rok (citaj - nedostal vyrazne po 30ke multimilionovu zmluvu od klubu) Chapal by som to, keby to bol sef vo firme, ktoreho stretavas a pracujes s nim kazdy den, si najlepsi zamestnanec ale on ta vyrazne nerespektuje

Reagovat
icka

Ja chapu tvuj nazor a chapu i Ronalda castecne, je to narcis a proste, kdyz ho Perez nechtel ocenit tak sel pryc. Zas Ronaldo neni obycejny hrac, divim se, ze mu ty penize nedal. Ty dva roky by podle me jeste zvladl a jde krasne videt jak jeho goly chybi nebo proste jeho zakoncovani.

K tomu Alvesovi ..cetl jsem o tom hodne, hlavne z jeho strany. Docela jsem koukal kolik te spiny hazel na Barcu, ale zas tak do toho nevidim u vas, abych posoudil zda je urazeny ci bude neco pravda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
DelPiero137

V Juve sa TOP management casto rozprava priamo s hracmi.

Reagovat
ADM

V dokumente o Zlatanovi tám postarší pán (neviem ako sa volal), ktorý mal na starosti prestup vyjadroval, ako je v Juve najdolezitejšia hlavne osobnosť hráča, ktorú prinesie do kabíny a so Zlatanom prebral úplne všetko od detstva. Pochybujem ale, že toto je zrovna Perezova parketa, na to má samozrejme ľudí, tak ako v Barcelone sú ľudia, ktorí majú na starosti tieto veci..

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si, je to jeden z dvoch najlepších hráčov sveta a chce aby sa tam k nemu správali a asi by sa aj mali podla mna.. Real dostal 100 mega a mali spraviť všetko preto aby ukazali, že chcu aby ostal, ale namiesto toho si povedali nepotrebujeme ťa si už stary, možeš isť a preto su teraz tam kde su a juve je tam kde je..

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobře ví, že je daleko za Messim a neustále si to musí opakovat, aby se o tom přesvědčil. Narozdíl od Lea o tom ale jen mluví, Leo to dokazuje na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny To bylo videt ted o vikendu na hristi

Reagovat
Spalovač šancí

jj, hráčům Barcy úplně stačilo, že je Leo v hledišti

Reagovat
madridcan

Mas pravdu aj nemas. Podla mna so Zidanom vyzmykali najviac. Teraz Zidane sa rozhoduje a Cristiano si ide za cielom v troch silnych ligach dosiahnut vsetko a vysmiat sa Messimu

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se vysmál Messimu, tak by musel desetinásobně zlepšit výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ vůbec někdy Ronalda nebo jen neustále opakuješ trapné fráze? Pokud bys byl alespoň trochu objektivní a Ronalda sledoval tak on v Itálii hraje dost dobře. Ale asi tě baví opakovat jen to samé a koukat jen tam kam chceš a ject si jen svojí pravdu.

Nevím jestli se chce vysmát Messimu, nicméně kdyby dosáhl vyhrát ve třech nejlepších ligách Titul a třeba i LM, tak mi neříkej, že by to nebyl úspěch. V tomdle by byl určitě před Messim. A jestli by se to Messimu povedlo taky? Někteří tvrdí že jo, někteří že ne. Osobně nevím, težko říct, nicméně menší náznaky toho, že asi ne jsou vidět v reprezentaci. Barcelona mu prostě svědčí. Ale já mu to nemám za zlé, jen mě rozčilujou komentáře tvýho typu. Za tebe jako za fanouška bych se styděl, ale nemám růžové brýle, vím že jsou i tací podobní co fandí Realu, nebo i jiným TOP klubům. Nicméně je to škoda.

Reagovat
Generalní Gladiator

a jít do psg a vyhrát titul-byl by ještě větší borec, pak dát titul s bavorama,co? juve to drtí snad už 7 let..nediv se pak,že to působí jen jako formalita

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že Juve v domácí lize válí, ale já se asi špatně vyjádřil, jelikož jsem měl na mysli hlavně LM. Nicméně beru, že TOP 3 jsou Anglie, Španělsko a Itálie. Někdo by mohl místo Itálie dát Německo, to je možná subjektivní volba. Francouzská liga se snad nedá brát vážně. Pokud jsou to formality, tak vlastně když Messi vyhraje s Barcelonou španělskou ligu tak je to vlastně taky jen formalita, žádnej úspěch, jelikož má za posledních 10 let 7 vítězství? Ok dík.

Jinak já se nechci nějak hádat, ale nelíbí se mi, že se z Ronalda dělá někdo kdo skoro neumí kopnout do míče a z Messiho bůh. Každej má svoje, každýmu se líbí něco jinýho. Někdo Ronaldovi vyčítá, že na hřišti vyjadřuje svoje emoce. To nechápu, mě se todle zrovna líbí, a dělám to při sportu taky.

Reagovat
Generalní Gladiator

Messi má proti sobe atlety a real,Sevilla, týmy co jsou schopny vyhrávat evropského poháry, kdo je toho schopen v Itálii? Juve nemá konkurenci..a jen tak pro zajímavost

:deportivo

Real

Valencie

REAL

Valencie

Víš co to je?Seznam vítězů ligy před první Messiho sezónou, on si z toho udělal vlastní soutěž, nešel do týmu,který dominoval lize..

Reagovat
Neutron

toto je aka strasna picovina

Reagovat
smazaný uživatel

Takže OK, nešiel do tej Valencie.

To naozaj predpokladáš, že ak by bol šiel do tej Valencie, tak je z toho rovnako "vlastní soutež"?

Bez Xaviho, Puyola, Iniestu?

Reagovat
Generalní Gladiator

To ne,ale jít do reálu, tak si počet titulů v lize prohodí a Vo tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol, AS Řím, Inter a třeba i to Lazio. To nejsou dost kvalitní týmy? Aha, tak to by se Barcelona měla propadnout do země, že se nechala vyřadit od nekvalitního týmu....

Nadruhou stranu souhlasím, že Real + Atleti jako konkurenti jsou lepší, nicméně Realu to v Lize prostě nejde a nejde rok co rok. Jako kdyby byl bez motivace a většinou do Vánoc je skoro o titulu rozhodnuto. Atleti jsou na tom podobně. Jde jim to výrazně líp v LM.

A jestli by se bilance titulů otočila kdyby šel Messi do Realua Ronaldo do Barcelony? Je to možný, a možná taky ne. Nikdo to neví. Třeba by Ronaldovi duo Xavi Iniesta taky vyhovovali víc.

Suma sumárum nechci se hádat, ale jak jsem psal nahoře, štve mě, že se z Messiho se dělá bůh jak fotbalově tak lidsky. Naopak u Ronalda vás štve skoro vše. Např. že je Arogantní. To je Ibrahimovič taky ale u něj vám to nevadí. Jen trochu na zamyšlení.

Reagovat
Generalní Gladiator

Zjednoduším to - Ronaldo jde do Juve, kterej to drtí několik let bez něj, Barca před messi v lize nedominovala, to je ten rozdíl.toť vše

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nalezlo tady do diskusí Seria A (protože Ronaldo hate) tak mi přijde spousta fanoušků Barcelony jako naprostí blbečci co melou pořád to samé dokola.

Reagovat
Generalní Gladiator

jenom tak pro info,článek je i pod pd sekcí

Reagovat
10

z nich je normální jen Hristo, jinak to jsou všechno úplně stejně debilní klony, že by mohli mít stejnou přezdívku

Reagovat
Reggie

Ano, fanousci Juve jsou tady slechta. A plati to samozrejme uplne o vsech!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
10

to někde píšu? a jakou to má spojitost s fanouškama Barcelony?

Reagovat
Reggie

Tak tu nemel neco o tom, ze jsou vsichni debilni klony, kdyz nevis!

Reagovat
Kixi Syhimour

z hlavy třeba Fesak, leč je má mezi vedlejšími a není sám

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

tak barcelona sa chcela prepadnut do zeme ked vypadla s rimom...

Reagovat
valloire

kdes byl celou tu dobu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho sleduju. Netvrdím, že nehraje dobře, jen hraje mnohem hůř než Messi. Ale to každý. Co Ronaldo dokáže jednou za sezonu, to Leoš předvádí běžně 10x za zápas. Spíš by ses měl ty kouknout na video Messiho. Ten rozdíl je už na první pohled obrovský.

Reagovat
technecium

Góly jsou jediné, v čem se Messimu alespoň vyrovná, a to zcela objektivně

Reagovat
F.Torres

objektivně to je přístup ke hře jako takové a snaha neustále vyhrávat a neustále se zdokonalovat. CR7 je větší profesionál a umí strhnout tým. Ukázal to v Realu, v repre. Toto Messimu naprosto chybí a sráží ho to dolů

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo mi příjde komplexnější než Messi. Dokáže střílet z každé pozice a hlavičkami či přímáky Messiho prostě předčí. Ostatní často vyplývá ze hry a jak tu již padlo, Messimu Barca prostě svědčí. Zda by svoje kvality dokázal prezentovat i v jiném klubu a jiné soutěži, zůstává otázkou, protože Barcelona si svého klenotu na rozdíl od Realu velmi váží. Nic méně Ronaldo zářil již v MU, v Realu zcela nepochybně a jeho hvězda vychází i v Juve. Schopnost adaptovat se do tak rozdílných fotbalových světů jen prokazuje jeho univerzální schopnosti. Nejsem fanda ani Realu, ani MU, ani Juve, ani osobním fandou CR, ale tohle je prostě můj názor.

Reagovat
technecium

Tys Ronalda s Messim viděl hrát naposled před deseti lety ve finále LM, že?

Reagovat
technecium
Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Diego2

Moravian byl tusim par let zamknuty ve sklipku v Pavlovicich

Reagovat
janinho

přímáky? ale no sice fandim Realu ale toto by som nepovedal ani kebyze mam 4 promile.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Atlético de Madrid

Pls, uz neni rok 2008

Reagovat
patas92

To je klasika tohleto

Reagovat
Neutron

ze ty citas ProFootball?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Ronaldo má strašidelné přímáky když to vezmeme v poměru počet, kterých jich kope / počet branek z nich vsítěných. A komplexnější je leda zakončovatel, je jasně lepší hlavičkář a i víc obounohý střelec (i když Messi si vystačí de facto jen se svojí levkou a kličkama). Možná občas, ale to spíš za repre, mi přijde CR7 takovej motivovanější, nabuzenější a víc schopný vyburcovat i ostatní. Messi naopak sem tam zápas odevzdaně odchodí bez zápalu, ale to spíš asi v repre…

Jinak v práci s míčem, natahováním protihráčů, v přihrávkách a fotbalovém myšlení je Messi jinde..

Reagovat
roman1978

já pořád nechápu to porovnávání obounohostí. dala někdy krystína hattrick levou nohou? leo pravou ano.

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=77NIMTKnCjU

Já tam nijak zásadní rozdíl nevidím

Reagovat
Pepe1911

ja ano, messiho pravacka nedosahuje urovne jeho levacky... i presto ma skvelou techniku obou nohou samozrejme, ale ronaldova obounohost je objektivne o level vys

Reagovat
technecium

A jak tu objektivitu tvrzení dokážeš? Zatím jsi to ničím nepodložil, čistě svými subjektivními dojmy.

Reagovat
Pepe1911

Jsem hodně kritický člověk, do velké míry mě neovlivňují moje sympatie a rozumim technice ve fotbale.Pokud uvěříš těmto premisám, dodává to mému tvrzení jistou míru objektivity.

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Neutron

ty vole, ty si taky honic, ze to az pekne nie je. Namiesto fotky frajerky v penazenke mas Leovu, hej?

Reagovat
ttopi

Teorie o Messiho neúspěchu v jiné lize jsou funny

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí až vyhraje další zlatý míč, s Juve titul a Ligu mistrů..

Reagovat
smazaný uživatel

hej ano opravdu, odejde jeden stabilni hráč a real je někde v polovině tabulky a Barca jim dá 5ku bez Messiho, tady je jasný důkaz kdo je nepostradatelným hráčem, kdyby byl Messi 10 lepši jak uvadite Argentina by s nim byla nekde jinde..nejake videa Messi je prostě jen Barca product...

Reagovat
Generalní Gladiator

A kvůli tomu zakládat profil

Reagovat
smazaný uživatel

Nj všechno je jednou poprvé generále.. co bych pro Vas věčně komentujícich, neudělal

Reagovat
roman1978

pro tohle se registrovat

Reagovat
Spalovač šancí

Na základě jednoho zápasu dělat rozhodnutí.

PS: Repre: se podívej, jak vypadaly výsledky Argentiny v poslední kvalifikaci bez Messiho a s Messim ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Teďka porazili v přáteláku Irák 4:0

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Takže on chce vlastně obdiv a uznání od Messiho? Nebo jak to myslíš? Protože i kdyby vyhrál všechno s Juve, tak si nemyslím, že by to Messiho nějak zvlášť tížilo. Ten má v hlavě jen Barcelonu.

Reagovat
technecium

Je to jako Mozart a Salieri. Mozart, genius, absolutní hudebník, kterému šlo naivně jen o muziku, alias Messi proti Salierimu, průměrnému, ale neskutečně odhodlanému minimálně se vyrovnat svému sokovi.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hist. nesmysl

Reagovat
technecium

Neodkazuju na historii, ale na krásný Formanův film. Škoda, že už nenatočí film "Lionel"

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko by sa hľadal hlavný predstaviteľ...Joe Pesci je už starý.

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle vlastňák se jen tak nevidí.

On právě Cristiano v lize v přímém srovnání s Messim totálně vybouchl, když ji dokázal vyhrát jen dvakrát. Messi ji v tom období vyhrál 6x. To je o dva parníky.

Reagovat
Neutron

2 tituly = 1 parník?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pistacik11

No zas na druhú stranu koľko krát vyhral LM Leo a koľko krát Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 4x a Ronalo 5x

Reagovat
Mrvinho

V tom samém období co počítá Jirka?

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týká toho, že něco dokázal v nejlepších ligách - ano, vyhraje titul ve třech nejlepších ligách na světě. To všechna čest, ale na stranu druhou - hrál za MU, což je jeden z nejlepších klubů v lize. Hrál za Real Madrid, což je to samé v bleděmodré. A jít vyhrát titul do Juventusu je jako si jít ráno do krámu pro čerstvé pečivo.

Reagovat
Visca el barca

Přirovnal bych to k rannímu stávání

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Pepek. Barca, Bayern, City.

Reagovat
Gazdo

Ale to nikto nepopiera ze city a bayern si pepek vybral kvoli istym dovodom. Ale ked ho barca vytiahla bol v trenerskom svete ucho co trenovalo nase B. Tam si pepek nevybral barcu pretoze by bola jednoducho skvela ale pretoze dostal prilezitost a vyuzil ju tak ako by to dost mozno nikto iny nedokazal

Reagovat
Josifek

A Messi tu ligu 6 x vyhrál asi s Las Palmas ne? Samozřejmě že ne, byl součástí nejsilnější Barcelony historie..

To je neuvěřitelný, jak se v rámci dvou komentů takhle hezky vedle sebe během 6 minut dokážeš odkopat

Reagovat
CHONG

jiri - fcb 30.10.2018 06:20

Takovýhle vlastňák se jen tak nevidí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
alcantara

Najsilnejsia Barcelona historie to uz nejaky ten piatok nie je.

Reagovat
Josifek

No to asi už ne, ale podstatnou část těch titulů v tom období získal. A pořád je ten tým extrémně silný i v rámci vašeho historického kontextu..

Reagovat
alcantara

A preco je taky silny? Z najvacsej casti hlavne kvoli nemu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se, na co reaguju a přijď se omluvit.

Reagovat
valloire

blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si po sobě tyhle dva komenty. Takovej vlastňák se opravdu nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je ten vlastnak?

Reagovat
DrQQ

Souvisí to ňák s vlastí. :-)

Reagovat
ED91

Kto z vás pozeráva pravidelne SA?

Reagovat
RMCF

Hodně zajímavá myšlenka...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Liquid

Reagovat
mimi_united

Zaujímavý rozdiel. U nás je aj po tej dobe hviezda a stále si ho vážime, fanúšikovia aj klub ho zbožňuju. A v Reale aj po tom všetkom na neho pľujú?

Reagovat
cristiano.K.

jinými slovy.....vždy jsem čekal až Florentino přijde a nabídne větší plat, ale vždy jsem musel přijít já a vybrečet si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o peníze nešlo

Reagovat
Biozdenda

Nešlo o peníze, jen o to gesto zvýšení platu. A o ty peníze. O které nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Reagovat
didosh

Reagovat
tunkic

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
noustres

Pokud vím měl klauzuli, že se mu každou sezonu zvedne gáže už při příchodu z MU.

Reagovat
cristiano.K.

jojo, ale po třicítce si myslím,že už to tak nebylo

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je lepší nechat ho odejít do Juve a vynaložit daleko více peněz na případné posily a nového trenéra.. Bravo FLO

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ADM

Ozaj má týpek s 5xGB a 5xLM takéto osobnostné problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt sebestřednej hajzl. On potřebuje asi každej den slyšet " Krystýnko, jsi nejlepší, zůstaň a já ti ho klidně vyhulím". Se divím, že tohle nechtěl denně slychavat i od španělskýho prezidenta, krále nebo co to tam mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď krále za pár let možná sultána.

Reagovat
Csaplárova past

Mit takoveho hrace v mancaftu, tak mu to kazdy den rikam. A prave proto, aby mi pak nechybelo 50 golu za sezonu. Kolik takovych hracu je na trhu k mani pro Real? Kane, mozna taky Lewa ....?

A dokud budou porad stavet Benzemu, tak na goly muzou zapomenout v Realu.

Reagovat
Neutron

tak nie kazdy je taky, ze vie pracovat v tichosti pre uspech celeho timu, niekto je osobnost, lider ktory to proste pre svoju motivaciu potrebuje pocut, aby vedel, ze to co robi je na ozaj top urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako to každý den slyší Messinka a taky proto Messince splnili vše co mu na očích viděli a proto je stále v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
valloire

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Whitemedia

"V prvních čtyřech pěti letech jsem měl ten pocit, že jsem prostě ‚Cristiano Ronaldo‘. Později už to tak nebylo. To byly důvody, které mě přiměly uvažovat o odchodu."

sympaťák a kluk do nepohody

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mercury

Tohle tak nejak mluvi za vse. Egomaniak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej borec. Pro něj muselo být strašně ponižující, když mu Mayorgaová oznámila, že sex nebude. On jí chtěl ukázat, že po jeho bude vždy.

Reagovat
madridcan

V drvivej vacsine mozes ,,Mayorgaova" vymenit za bezvyznamne slovicka ,,Camp Nou"

Reagovat
CHONG

Běž si radši koupit nový Mercedes.

Reagovat
smazaný uživatel

Současný GLEčko ještě slouží.

Reagovat
CHONG

Tak to je slabota.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt magor

Reagovat
icka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem na to hrdej!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
madridcan

Ja mu nezazlievam nic. Moje futbalove myslenie vzdy inklinovalo ku Cristianovi. Nechcel mat vsetko hned, chcel mat vsetko robotou, ktorou na sebe makal cely zivot. Kez by chcel Juventus vyhrat LM tuto sezonu

Reagovat
misinho7

ked ne my ( co sa asi nestane ak nebude zazrak) tak snad oni

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
technecium

Ten je tak vydeptanej z vlastní průměrnosti v porovnání s Messim, že nikdy nenajde klid a všem bude pro smích. Legenda jeho formátu má na víc.

Reagovat
madridcan

Bez poslednej vety a bez slov ,,v porovnani s Messim" si definoval seba

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
misinho7

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
CHONG

Reagovat
TheTopFootbaler

Direkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Kixi Syhimour

zasmát se sám sobě

Reagovat
icka

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
valloire

Reagovat
PBLead

Reagovat
Abaddon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

vybral si nejlepší možnej čas hodit vinu na pereze, kterej teda jako není bez viny....

ale kurva to už jsou chlapi vážně takový sračky? co to je doprdele za myšlení? jak ho vychovávali doma? chce se mi blejt z takovejch nátur

Reagovat
noustres

Neni to tak úplně dle mýho, žil prostě v egoistické bublině. Nemůžeme se ani divit, pokud dřinou od mládí přečníval a fotbal "žral" tak trošku víc. Ono vidět to zvenčí a žít takovej život a projít těma sandálama sám je prostě jiný. A Peréz? Snad každej člověk co fotbal sleduje, tuší, že v této úrovni narazí z 95% na "byznysmeny" pro které je lidská schránka produkt, na tom není nic překvapivého. Jako když si obyčejný člověk kupuje auto, zajímá ho "výkon" krouťák ap. A tak je to nastaveno i v Realu a ostatních top klubech. O tom nepochybuji.

Reagovat
DrQQ

sandálama alebo skandálama? sandálama je také poetickejšie, skandálama zas prízemnejšie. :-)

Reagovat
noustres

Přemýšlel jsem i nad slovy střevíce či holiny, ale to by již trpěl morální kredit tohoto webu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sebestřednej metrosexualni narcis, ale kdyby nebyl nikdy by nepatril mezi nejlepsi fotbalisty v historii. Jen diky tomuhle jeho mysleni se dokazal vypracovat v to co je. Takze

Reagovat
Ross Geller

Proto každý rok ty spekulace, že Ronaldo odejde. Když mu Peréz říká, že je nepostradatelný, přitom celou dobu táhl Real, tak se nedivím, že šel pryč.

Reagovat
Alf14

Skvělej fotbalista ale ta potřeba aby mu každej pochleboval a chvalil ho jak je skvělej a nepostradatelnej to je něco strašnýho Jakmile se všechno netočí jenom kolem něj tak je to pro něj problém, viz. komentář po vítezství v LM. Místo toho aby se slavilo a mluvilo o krasnych nužkach Balea a hattricku LM, tak řekne hned po zapase jak není šťastnej aby se zas mluvilo o něm. tohle týmovej hráč nedělá, kdyby nebyl takovej narcis co musí být vždycky ve středu dění nechá si takový prohlášení až po oslavách, a nekazí fanouškům a spoluhráčům radost z úspěchu

Reagovat
Mercury

Přesně tak. Jenže tohle jeho fanatickým příznivcům asi nejde vysvětlit, protože vždycky přispěchají s tím, že i díky tomu je vlastně tak dobrý. Což jak je vidět u některých jiných TOP hráčů je sice úplná blbost, ale zároveň asi poslední zbývající berlička pro ty, co nevidí nebo nechtějí vidět, že se Cristiano z čistě lidského hlediska chová už řadu let jako rozmazlený a sebestředný idiot.

Reagovat
Anacron

Napsal fanatický odpůrce

Reagovat
Mercury

Ani náhodou. Já ho jako fotbalistu velmi uznávám. Jako člověka už méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale není objektivní popis Ronalda, tak to tady nevydávej za pravdu. Sračko

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
pobody's nerfect

Fotbalista je bezesporu výborný, ale jako člověk, alespoň dle jeho slov, stojí za hovno

Reagovat
tunkic

Yaya Touré 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Pro psychiatra asi fakt zajímavý materiál.

Reagovat
smazaný uživatel

no ani ne, rozebral by ho do 5 min

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

"Yes, I think I deserve the Ballon d'Or this year," Ronaldo said. "I dream of winning the Ballon d'Or for the sixth time and in that case I would surpass Lionel Messi. But I don't control the vote, just my performances." - něco se vynechalo, www_telegraph_co_uk

Reagovat
marke7

Jestli získá šestý GB, tak to s ním špatně skončí. Bude mít papír, že má o jeden víc, než Leoš, ale nikdo mu neřekne, že je nejlepší ze všech. Max on v zrcadle. S takovou si to jednou hodí.

Reagovat
Kenneth

Už by měl konečně přestat plakat a kopat okolo sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadilo ti to kdyz byl v Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se ho na to ptají..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Pinturicchio

Bože, ty se snažíš být jakože objektivní, ale věř, pro lidi, co tě čtou delší dobu, to vyznívá neuvěřitelně směšně.

Reagovat
Kenneth

Odpal.

Reagovat
Pinturicchio

Napiš ještě něco, ideálně anti-madridského, ať to vynikne ještě víc.

Reagovat
Kenneth

Koukám že si tuhle diskuzi zase neustál. Běž si pro jistotu udělat nový žebríček o nejlepší fotbalisty světa,

Reagovat
Pinturicchio

Přidej, zatop.

Reagovat
ttopi

Zajímavý. Odejde z týmu, kde již není "nepostradatelný", do týmu, který si mazal Serii A i bez něj. V Juventusu je taky plně nahraditelný. Nějak mi to neštimuje.

Reagovat
eibe

Juventus má vyšší cíle, než Serii A...

Reagovat
ttopi

Jasně. Mně jde o tu nepostradatelnost. Ale zase je pochopitelný, že nepřestoupí někam do průměrného týmu.

Reagovat
remeslnik

To je právě ono. On vždy šel do týmu, který byl v místní lize v tu dobu nejlepší i bez něj - MU, RM i Juv. Proč nešel dejme tomu do Turína a nevytáhl ho nahoru, když je ten nejlepší ?

Reagovat
ttopi

Protože Ronaldo.

Ne, hele takhle přemýšlí asi každý hráč vysokých kvalit. V nejlepších letech do Turína nepůjde nikdo takhle kvalitní.

Reagovat
ED91

Lebo výkony futbalistu sa sa odvíjajú od ďalších 10 na ihrisku?

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
zlatan-legend

No, myslím si, že Juve chce konečně zas uspět v LM. A i když jeden hráč mužstvo nedělá, tak pravě v důležitých zápasech LM může být jeho přítomnost na hřišti klíčová. Hlavně díky jeho vítězný mentalitě. Takže ten tah ho přivézt určitě nebyl kvůli Serii A. Stejný scénář jako příchod Neymara do PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Plně nahraditelný určitě není. To je možná tak Messi jak se teď ukázalo.

Reagovat
ttopi

Zrovna podle zápasu s Realem lze tohle těžko posoudit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lze.

Reagovat
ttopi

Ne, nelze. Totiž když Messi chyběl v některých zápasech třeba poslední sezony, bylo to dost znát a Barcelona měla problémy.

A nebo to může znamenat druhou věc - že Barcelona má teď tak kvalitně obsazené ty zbylé posty, že absence Messiho se vykompenzuje. Nemusí z toho nutně plynout, že ho nepotřebují a že je plně nahraditelný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

ne, když byl zraněnej, Neymar ho v pohodě nahradil

Reagovat
technecium

Jo a pak už nikdy nehrál tak dobře

Reagovat
valloire

protože se vrátil Messi a neměl tu volnost a nebylo to na něm

Reagovat
technecium

Nebylo to o něm, protože Messi to zvládá mnohem líp

Reagovat
valloire

bez Messiho by si Neymar jako lídr poradil

Reagovat
technecium

Ne, protože na to nemá hlavu.

Reagovat
valloire

Tu ale nemá ani Messi, když ho vidim bezradnýho jinde než v jeho komfortní zoně. Velkej hráč zahraje všude. To Messi ani vzrůstem není. Smiř se s tím. Uleví se ti. Je to hráč pouze pro Barcelonu.

Reagovat
technecium

ne

Reagovat
valloire

no tak ne no.....jeho bilance na MS hovoří za mě

Reagovat
technecium

Furt má úspěšnější bilanci než tvůj král

Reagovat
valloire

Dosáhnout s Portugalskem na titul ME, kde nebylo ani náhodou favorit a opakovaně selhat s jedním z největších favoritů na titul MS nebo Copy, se srovnávat nedá. Kolik z vás si pomyslelo, že to Portugalsko vyhraje? Nikdo, byli jste ohromeni a zároveň zděšeni.

Reagovat
technecium

Argentina je favorit, protože má Messiho. Portugalsko není, protože má Ronalda. Tak buď je už z principu Messi lepší než Ronaldo, nebo si pritiřečíš

Reagovat
valloire

Ne. Argentina je vždycky favorit ať s Messim nebo bez něj. Vždycky. Portugalsko ne. Tvoje premisa je chybná.

Reagovat
technecium

Ne. Tvoje premisa je chybná

Reagovat
Zizou

To je zas hovínko.

Reagovat
valloire

hovínko je tvůj koment a tvoje neznalost nebom pamět

Reagovat
Zizou

Tak hovínko tě dokázalo vytočit? Argentina byla na letošním MS brána jako spolufavorit na celkové vítězství jen z toho důvodu, že měli na soupisce Messiho. Pokud jí tam někdo zařadil jen z historického hlediska, tak je prostě a jednoduše hovínko valloire.

Reagovat
valloire

Nevytočilo. Vždyť tímhle ani nemůžeš. Když píšu vždycky, což fakt znamená vždycky, a někdo mi napíše to co ty, jenom se pousměji nad tím, jakýho ze sebe dělá vosla. Co to sleduju a ty to právě sleduješ taky hodně dlouho, tak Argentina byla Vždycky spolufavorit na titul. A je každýmu kromě messifilů jedno, kdo je na soupisce. V 86 tam byl jistej Maradona a p§lka no name hráčů a stejně byla spolufavorit. Jestli si to nepamatuješ, tvoje chyba, ale suverénně napsat hovínko svědčí o nabubřelosti a tomu se dá jenom smát hombre.

Reagovat
Zizou

Ja nechápu, ze tě baví psát ty svoje žvásty pořád dokola. Ale to je jenom tvůj problém.

Reagovat
valloire

Když někdo zkouší tvrdit, že Argentina nebyla někdy spolufavorit turnaje, je to smutný. Když si ještě myslí, že má pravdu, je to tragédie. Nemůžu tě brát vážně.

Reagovat
Zizou

Došlo mi, že nejspíš ani neumíš pořádně číst, když píšeš neustále tyhle zcestné komentáře. A teda nevím, kdo koho by měl brát vážně, když si neustále jenom vymýšlíš. Přečti si to ještě jednou od začátku prosím tě a pak se mi omluv, ty hovínko.

Reagovat
valloire

za prvé ses nasral do cizí diskuze a za druhé je mi celkem u prdele jak myslíš ty, že to je lejníčku, abych se tak nějak naladil na tvý výrazivo

Reagovat
Zizou

Dostal jsi mě. A aby si z toho rozčílení nezačal koktat, ty hovínko.

Reagovat
valloire

jsem děsně rozčilenej, že mi nějakej píčus tvrdí nesmysly

Reagovat
Zizou

Ty bys to tak přiznal ty nesmysle. Ještě po tom, co si tu furt vymýšlíš.

Reagovat
valloire

Já vždycky mluvím pravdu. Že se to okolo tebe nenosí, je tvá věc.

Reagovat
Zizou

Reagovat
Generalní Gladiator

dědku,hlavu nemáš ty,jinak by sis tak nemoh protiřečit..kdo nám vyhrál titul loni?byli jsme na odpis, i ten piqué přiznal,že je barca slabší než real, messi to vzal do svý levý, nedal realu čuchnout a tomu nezbylo než to do vánoc vzdát...a mělo to bejt naopak dědku, podle těch keců před sezonou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pinturicchio

Tak u toho zkus i trochu přemýšlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemine. Hrozný pičus egocentrický.

Reagovat
Pinturicchio

Zrovna ty, Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto prípade to nepíšem kvôli Juve. Nemusíš hneď vyskakovať jak čertík z krabičky :).

Reagovat
fenixLFC

si si unho este nezvykol?

Reagovat
Kixi Syhimour

To on dělá pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne áno, on je naj. butthurt ...

Reagovat
Nuno čomes

Šílenost uplně

Reagovat
REPLIKATOR

neskutečný příběh

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tu nikoho shazovat. Vím, že tu je spousta srandistů a nemyslí své řeči vážně. Nicméně bych si dal na kritiku CR7 pozor. Až někdo dokáže v nějakém odvětví to, co on, pak může mluvit o nějaké aroganci apod. O CR7 se bude mluvit jako o jedné z největších legend fotbalu vůbec. Chybí mu akorát vyhrát MS, aby měl vše, čeho může fotbalista dosáhnout. Jistě si zaslouží přiměřené jednání. Nikdo tu nezná ani jiné osobnosti s podobnými úspěchy natož jeho, aby ho soudili. Každý tu soudí z médií a článků, co napíšou. U RM pozoruji už přes 15 let, že si svých legend prostě nehledí a přitom nemá pravidelné úspěchy. Navíc věřím verzi, že se Zidan s Perézem prostě nepohodli. S CR7 to nebylo jiné. A teď se ukazuje, jak to bylo správně. Mluvilo se o Contem. Ten je sice kvalitní, ale nepohodl se s vedením Juve, Blues a teď by to mělo klapat s Perezem? Pro něho nebyl dobrý CR7, ani Zidan. Takže ať si panáček vybere sám. Hodně štěstí RM i CR7 i Zidanovi.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

za info jak to Contemu dlouhodobě nevychází. Tím pádem i Conte je spíše dočasné řešení a v létě se podle mě bude hodně tlačit na Pocheho. No uvidíme po sezoně

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mosty spalene, tak to ma byt. V tydnu s MU a o vikendu s RM, tak ted snad se bude zlepsovat(7+1 za 12 zapasu tj. nic moc vykon)

O.T.

Kdo nepise hate, tak si vsimne vetu, ze pro Pereze je CR7 jenom obchodni artikl !!!

Kdo si vzpomene vztah CR7 s SAFem, tak vi o cem je tu rec.

To byl spise otcovsky vztah se syně a zrovna CR7 tyhle vztahy potrebuje v klubu, kdyz jeho otec je ... *bez komentare*

A neni to jenom o plat, ale i o rozsirenim kadru, ktere nechce Perez ustoupit ke kompromisu.

Nacez odesel Zidane, kteremu mohl poradit CR7 o odchodu do Juve.

Tak snad tu smycku vypadnuti v osmifinale v LM nezopakuje Real dele, nez bude nutne.

Reagovat
ED91

7+4

Reagovat
Ragazzo d'oro

*7+5

Reagovat
smazaný uživatel

stejne nic moc vykony stejne

Reagovat
ADM

Porovnal si prave vztah hraca s trenerom a hraca s obchodnikom, ktory riadi klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to jiny v anglii, tam SAF delal manager celeho klubu vcetne trenerovani a v Realu je ukoly rozdelene. Takze ten kdo po tech letech stridani treneru zustava je prave Perez. Perez ho privedl a takto zle k nemu i zachoval, takhle tu vetu chapu. Ten Perezuv plan pomalu vyplave na hladinu, chtel Ronaldo udrzet rok a strelit ho do Cinu, aby mel prachy na Neymara.

Na to dosel, pac Zidane i Ronaldo se mu na to kaslou a ted jeho plany sesypal dost krute, ale rekl bych spravedlne.( nepocitam jeste to co provedl spanelsky repre, ale to spise je Lopetegui karmu )

Reagovat
fenixLFC

ty to podavas ako keby mal saf na starosti este aj upratovacky. keby si to uz chcel porovnavat tak je to ako vztah ronalda s glazerovcami (ked tam uz boli) a ronalda s perezom. aj pre glazerovcov alebo hocijakeho majitela to bol obchodny artikel, ved ho predali za vtedy njavyssiu sumu v historii. u pereza je to to iste a je to pochopitelne. to len ronaldo si mysli ze musi byt pre vsetkych pomaly boh

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nechapes ? Musis to doslova porovnat funkci s funkci?

SAF byl nejvyssi kormidelnik v MU i napric k tomu, ze Glazerovi patri MU.

Perez je nejvyssi kormidelnik v Real i napric k tomu, ze RM patri nekolik desetitisici socio(presne pocet socio nevim....).

Kdyz uz chces puntickarsky porovnavat

Jinak co nechapes dal ?

Perez chtel vyjebat s Ronaldem v pristi sezone a proda ho i treba do Cinu. O platu ani nemluve. Privede jeho dalsi hracku "Neymar" a vykopne Ronaldo do hajzlu.

Tak prece Ronaldo nebude loutku a artikl, se ktery bude Perez vyjebavat pri nejblizsi prilezitosti.

Odesel kvuli Pereze i Zidane, ktery je urcite sympatak a ma vsechno srovnane. Ty prohlasenim sedi konecne do souvislosti a do okolnosti.

Reagovat
fenixLFC

SAF nemal na starosti financny profit klubu, to je zasadny rozdiel. rovnako ako v reale nie je za sportove uspechy/neuspechy hodnoteny perez, ale manazer. To nie je puntickarenie, ale napravenie tvojej vyraznej nepresnosti

Vyjebat? v prvom rade sa casto snazil vyjebat ronaldo s realom. neustale zvysovanie platu, aj teraz ked cca pred rokom dostal novy kontrakt. a to len preto, elbo jeho ego neprekuslo ze by niekto mohol zarobit viac. Perez s nim enmohol vyjebat prestupom do ciny, kedze na to, aby tam siel, by musel s podmienkami suhlasit aj samotny ronaldo

Majitel klubu musi pozerat do buducnosti. Real uz musel zacat zhanat nahradu za ronalda, skor alebo neskor. samozrejme, je to jeden z najlepsich hracov na svete, ale tiez uz nemoze hrat vsetko. a ustup do uzadia by samotny ronaldo neprezil. Perez sa tak sice jednak snazil uprednostni svoje ego, ale najma bol ochotny obetovat ronaldovo ego pre buducnost. To, ze mu nevysla kupa nahrady, je uz ina vec

Reagovat
smazaný uživatel

Co nechapes pod pojem manager v anglickem klubu ? Sice SAF neprimo stara o finance, ale vsechno ma v podrizenim. A i to, ze nemusi poslouchat obchodakovi a ustupovat svoji pozadavky?

Ronaldo ma primo klauzule, ze bude mit zvysene plat kazdy rok !!! To, ze majitel(coz Perez rozhodne neni majitel !!!!) musi hledet do budoucnost je kazdemu jasne. A zrovna RM ma nastavene tak, ze Perez rozhoduje vsechno vcetne vyberu trenera i hrace. A kdyz trener nekoho chce a neshodne se s Perezem, tak leti trener( v tomhle pripade, skoncil Zidane na takoveto neshodu).

Co na tom nechapes porad, ze Ronaldo nemel dobre vztahy s Perezem. Tou vetou vyjadroval uplne vsechno a dalo by se rici, ze tim neprimo porovnaval vztahy se SAFem. Resis uplne zbytecne neci ego. Jde jenom o tom kdo co dokaze udelat pro svuj tym.

Reagovat
fenixLFC

to ze ma pravidelne zvysovanie platu neznamena ze ma kazdy rok novu zmluvu zvycajne to je o nejake percenta zo sucasnwho platu. naproti tomu on chcel uplne novu zmluvu s podstatne vyssim platom aby bol zas najelpsie plateny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

*7+(4/2)^2

Reagovat
TheMally11

Hovno nepostradatelný, kvůli daním, aby neměl další ostudu! Žoldák

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

si idiot

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Nepostrádat Krále je naprostá demence.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele