RONALDO UKÁZAL SPOLUHRÁČŮM ZÁDA

27.03.2007, 21:51
Aktuality
Ronaldo dal dnes pádnou odpověď všem, kteří se posmívají jeho obézní postavě. Trenér milánského AC, kam brazilský útočník v zimě přestoupil z Realu Madrid, Carlo Ancelotti připravil na dnešní odpolední trénink rychlostní testy, jimž kraloval právě Ronaldo...

Fotbalisté Rossonerri spolu soupeřili v rychlosti na vzdálenosti 10 a 30 metrů. Rychlostních testů se nezúčastnili například Kaka, Marek Jankulovski, Massimo Oddo, Gennaro Gattuso nebo Clarence Seedorf, kteří si v těchto dnech plní své reprezentační povinnosti. Ze zbylého kádru byl pak nejrychlejší Ronaldo, ten třicetimetrovou porci zvládl za 4,1 vteřiny.

Brazilci vůbec opanovali dnešní trénink AC Milán, třetí totiž skončil Ronaldův krajan Serginho. Mezi oba jihoamerické fotbalisty se vklínil Filippo Inzaghi, pro něhož mohly být dnešní testy jedněmi z posledních v červenočerném dresu. Italskému reprezentantovi se nelíbí pozice náhradníka a vedení klubu pohrozil možným odchodem.

"Nežádám jisté místo v základní sestavě, ale chci se pro Milán cítit užitečným. Pokud se tak nestane, tak začnu přemýšlet o přestupu," nechal se slyšet Inzaghi.

Autor: Tomáš Pavlík / acmilan.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Shevchenko

Však to každý ví, že je Ronie rychlý jak prase ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím tak nikdy obézní nebyl.Hlavně ať se mu daří.

Reagovat
HOST*R9

Obézní ne ale pár kilo navíc měl, ale velkou bublinu z toho udělali hlavně novináři...to zrychlení má pořád jedno z největších na světě, i když nevím nevím kdyby byl na těch testech Kaká, ale ten má zase spíš "Top speed"...

Reagovat
-Kopy-

No nevím... nějaké to kilo zhubl podle mě...

Reagovat
smazaný uživatel

to dělá ta tmavší barva dresu

Reagovat
sansiro

a nebo konečně pořádný trénink...

Reagovat
HOST*R9

A psychika...v Miláně vůbec oplývá nadšením a úsměvy...novináři ve Španělsku jsou totiž vylízanci a jsem rád a doufám že jim teď ukáže holý zadek a ne záda jak je v nadpise ( )...jen škoda že TAKHLE odešel z mého oblíbeného klubu, ale už kvůli němu jsem rád a sám jsem se divil když jsem mu jeho odchod upřímně přál; před lety a za jiných okolností bych byl asi zdrcen jeho odchodem, ale když jsem viděl jeho zápasy za Acéčko tak jsem rád že šel a dokazuje celému světu že je stále jeden z nejnebezpečnějších útočníků planety...

Reagovat
HOST*PD

naprosto souhlasím s tvým názorem.Nejenže se drží už přes deset let v absolutní světový špičce, ale je i velmi slušnej hráč, žádný fauly ani simulování .Mám ho rád a rád se na něho dívám .škoda že odešel z Realu. Přeju mu moc aby se mu dařilo v AC

Reagovat
HOST*

Je třeba dodat, že je to jeden z nejtechničtějších útočníků, co běhá po světových trávnících. Např Nistelrooiy umí jenom trefovat prázdné branky. A kdyby mi Ronaldo dával 20 nebo 30 golu za sezonu tak at má třeba 200 kilo a od míče ho nikdo neodstaví.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby...jenže on jich teď nedá ani 10...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by nevadil i kdyby byl obézní už takhle si tam dá tělo a obránce odpadne.Podle mě je to jeden z nejlepších útočníků historie

Reagovat
HOST*R9

Hlavně ty jeho góly, to je oku lahodící...

Reagovat
HOST*R9

Myslím to tak že hra sice nemusí být vábná ale góly jsou prostě neustále víc než úžasné...

Reagovat
Xavi

Ronaldo je prostě nej!

Reagovat
HOST*

Ronaldo je super....

Reagovat
HOST*PD

Je to zcela mimořádnej hráč a osobnost světovýho fotbalu, má nejvíc osobních ocenění a doufejme, že mu to jěště nějakou dobu vydrží. Bylo by to pro fotbal jenom dobře

Reagovat
HOST*Fankulo

Zvláštní, nikdy jsem ho neměl rád, ale je to zabiják to se musí necht.. Že bude ovšem nejrychlejší v AC to bych teda netipnul.. (jestli to nebude tím , že je repre pauza a všichni ostatní hráči jsou mimo klub!)

Reagovat
HOST*R9

Tam šlo především o zrychlení a to má a měl vždycky (i když měl nějaký kila navíc)...

Reagovat
HOST*PD

přesně tak...to bylo vidět i na MS když dával gol proti Ghaně..

takže když bude v dobrý psychický pohodě / a to je pro něho hodně důležitý / tak toho ještě dost předvede....doufám

Reagovat
HOST*Fankulo

Aha tak to jo.. Ale stejně si myslím že by bylo lepší zveřejňovat takové výsledky když tam jsou všichni hráči..

Reagovat
HOST*

Se nedivím že vyhrál rychlostní test když závodil s Costacurtou a Maldinim

Reagovat
HOST*Jakub

No třeba předběhl i Inzaghiho

Reagovat
HOST*

no jo ale Inzaghi ma 34 :-P

Reagovat
HOST*Jakub

Já Ronalda sleduju už od dob, kdy hrál v Barceloně a lepšího útočníka jsem nikdy neviděl. Ty jeho góly a styl hry jsou naprosto úžasné. A nebýt těch mnoha zranění tak by byl nejlepší i teď.

Reagovat
HOST*PD

Mám stejnej názor, je to mimořádnej hráč .

Reagovat
HOST*

ANO SOUHLASÍM ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele