Ronaldo nedoléčil zranění, vynechal přípravu proti Interu Miami s Messim

01.02., 08:55, aktualizováno 01.02., 21:48
Aktuality
Lionel Messi a Cristiano Ronaldo (© AFP)

Cristiano Ronaldo se nezotavil ze zranění a nenastoupil tak v dnešním přípravném utkání proti Interu Miami, za který hraje jeho dlouholetý rival v debatách o nejlepšího fotbalistu světa Lionel Messi. Trenér týmu Al-Nassr Luis Castro ve středu uvedl, že Ronaldovo lýtko ještě potřebuje čas na doléčení.

"Cristiano je v poslední fázi uzdravování, než se připojí k týmu. Očekáváme, že to bude v příštích dnech. Utkání (proti Interu Miami) ale samozřejmě ještě vynechá," uvedl Castro na tiskové konferenci před zápasem v Rijádu. Messi nastoupil až v 83. minutě za stavu 0:6, od té doby se už skóre nezměnilo a Al-Nassr tak z duelu udělal exhibici.

Argentinec Messi a Portugalec Ronaldo se pravidelně utkávali během společného působení ve španělské lize, kde oblékali dresy největších rivalů Barcelony a Realu Madrid. Pravděpodobně největší fotbalové hvězdy 21. století se podělily o 13 vítězství v posledních 15 ročnících ankety Zlatý míč o nejlepšího hráče světa.

Inter Miami je v Saúdské Arábii v rámci předsezonního turné, během nějž má odehrát sedm zápasů v pěti zemích. Al-Nassr kvůli Ronaldovu zranění odložil dva přípravné duely v Číně.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Frantszek

Je pokakanej az za usima, ze by mu skritek ukazal, jak se hraje fotbal. Podvod na krveziznivy divaky. Last dance se odklada, stejne jako posledni koncert kapely Olympic.

Reagovat
Memento_Mori_86

6:0

Reagovat
Well

Říkám pořád, že ty obrany v MLS jsou tragédie to jsou někteří schopni tvrdit, že se tam narodil od té saúdské sranda ligy brání. Miami třeba brání tak úžasně, že 2 zápasy proti šaskům z SA a obdržených 10 gólů.

Reagovat
Well

*narozdíl

Reagovat
AlmazStruhar1231

Miami je ale taky předposlední tým MLS :D PSG má taky lepší obranu než Luton a neznamená to, že se ve Francii brání líp než v Anglii.

Reagovat
oli9

Reagovat
Well

Tak nedávno vyhráli ten svůj sranda cup, kde porazili týmy, které byli výš. Je rozdíl Miami bez těch svých hvězd a teď. Nesoudim tak jen na základě těch 2 zápasů, ale na zaklade bránění v těch ligach. Ta řešení, co tam v obranné fázi předvádí jsou strašný horor. Utocni hráči tam jsou solidní, ale ty obrany jsou slabé.

Reagovat
Krausio_Real_M

LOL

Reagovat
j_mrazik

Únik do nemoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se jejich poslední souboj odkládá...

https://www.dailymotion.com/video/x6jphrb

Reagovat
vceradnesazitra

Tak už chápu proč se skřetovi v US tak daří, když jim velbloudáři daj 6ku

Reagovat
fabec1222

Tak je to džentlmen, nechtěl Messiho úplně zesměšnit.

Reagovat
F.Torres

kde jsou ti borci s porovnáním kvality lig. Ano, Saúdská liga je slabá, ale MLS je ještě o level horší. POTVRZENO

Saudi opravdu jdou nahoru, což bylo vidět i na MS

Reagovat
oli9

Ty vole soudit podle sranda mače, s týmem který je v MLS úplně v kasri5 a nevyhrál od září

Reagovat
sergi

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Reagovat
F.Torres

Půl roku zpět se psalo něco jiného. Teď ještě posílili a efekt 6:0 dál není co psat

Reagovat
technecium

A k cemu je info, ze je Saudska liga lepsi nez Americka?

Reagovat
Artii96

Aby si fanaticky fanousci Ronalda mohli pohonit a rict Ronaldo > Messi (samozrejmne to plati i obracene pro fanatiky messiho). Nejvtipnejsi na tom je ze je to na zaklade pratelaku ve kterym ani jeden z bozstva nehral... (pardon Messi asi 10min)

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
oli9

Reagovat
pistacik11

A hral jeden z najlepších s jedným z najhorších timov vo svojej lige. Ešte keď ten Messiho je bez neho o polovicu slabší (ako keď za žiakov alebo v doraste dávaš všetky lopty na toho jedného čo niečo vie s loptou a ostatok sa vezie )

Reagovat
Well

Celé ty dvě ligy jsou tragické.

Reagovat
F.Torres

Ano, ale MLS ještě tragičtější, což dle ranku lig bylo úplně naopak

Reagovat
Cotton

Reagovat
F.Torres

Nauč se číst. Porovnáváme ligy a ne hráče. Pokus dobrý, ale trapny to že nehráli je ve výsledku ještě více vypovídající.

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
F.Torres

K hovnu, ale bylo tady pár borců co vytahovali tabulky že MLS je na cca 15. Místě a Saúdská na 60. Místě a před ní byla snad i 4. Liga brazilská zatímco MLS bylo na úrovni Holandska. Psalo se, že Saúdská liga je amatérská a nyní slavná MLS dostala dvakrát od saudu

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty jsi strašně zoufaly

Reagovat
-R2D2-

Jenom proto ze CR.

Reagovat
Spalovač šancí

V USA teď na soccer všichni kašlou...

Reagovat
F.Torres

Teď? Řekl bych že celou dobu a vždy to tak bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele