RONALDO: JEDINĚ AC MILÁN

18.01.2007, 18:51
Aktuality
Útočník Ronaldo je v Realu Madrid nechtěný a španělský klub se ho proto chce zbavit. Jméno brazilského reprezentanta je nyní spojováno především se dvěma kluby - Al Ittihádem a AC Milán. Ronaldo má v tomto ohledu jasno a chce se vrátit na San Siro...

"Jsem hrdý na to slyšet, že o mě má Milán zájem. Je to jediný klub, kam bych nyní chtěl jít. Je mi 30 let a chci vědět, čeho jsem stále schopen," citoval slova bývalého fotbalisty Interu Milán deník Corriere dello Sport.

Hráč má tedy jasno, podle některých informací je dokonce s italským klubem již domluven na podmínkách smlouvy. Zbývá tedy vyřešit jedinou věc, a to výši odstupného. A právě tady se představy obou stran diametrálně liší. Zatímco Real požaduje deset milionů eur, AC je v tuto chvíli ochotné zaplatit pouze čtyři miliony. Tuto nabídku již na Santiago Bernabeu odmítli a milánský klub nyní pracuje na jejím navýšení.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
sansiro

Ronaldo ví, kam jít

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš, že vám bude něco platnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že hej. A nám by bol včera určite tiež platný, aspoň sme to mohli skúsiť.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik bys mu ještě dával šancí? Já myslím, že jeho "výkon" na Riazoru byl všeříkající, takový hráč u nás nemá co dělat!

Reagovat
HOST*sansiro

Jak jsem už někde psal - mohl by najít motivaci. Jestli ale ne, tak je s ním už definitivní konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Před svátky byl ve formě, jenže po nich se vrátil z Brazílie a bylo to naprosté fiasko - on tam snad 5 kilo přibral! Nejsem si jistý, že tohle změna klubu vyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

4mio??????oni se snad zbláznili...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Ronaldo do AC to je výborný aspoň že nejde k šejkům nebo do Ameriky

Reagovat
HOST*paja

Ronaldo byl nejlepším utočníkem a pořád ještě může být hodně platným hráčem.Jenom potřebuje cítit důvěru a ne hrát ve stresu. .Je mě líto že odchází z Realu ,a doufám že se mu bude v AC dařit.Moc mu to přeju .

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*inzaghi

Ronaldek je furt dost třída, v AC by mohl chitit novou motivaci a i kdyby hrál těch 30 minut, může pomoct, už není nej nej útočník světa, ale pořád dost good - nejlepší střelec mistrovských šampionátů u mě RESPEKT

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě než se tam chItne tak tam musí přestoupit...

Reagovat
HOST*inzaghi

jo a eště Capello je fatk těžký, Ronaldo s tebou už nepočítáme!!! (fuck) Davide, možná tě vemu na milost a ještě si v baletu tukneš...pičus

ACečko je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

Ronaldo je fakt muj nejlepsi hrac skoda ze nedal vic branek na ms 2006

Reagovat
HOST*

Ronaldo je fakt muj nejlepsi hrac skoda ze nedal vic branek na ms 2006

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele