Ronaldo: Fergie stále používá fén

02.08.2007, 16:37
Aktuality
Přestože patří Cristiano Ronaldo k nejlepším hráčům planety, i on už si od svého nadřízeného vysloužil jeho slavný "fén". Křik Sira Alexe Fergusona z bezprostřední blízkosti už neuneslo několik hvězdných hráčů a z Manchesteru United raději odešli jinam.

Například pro Jaapa Stama, Ruda van Nistelrooye nebo Davida Beckhama přestaly být praktiky jejich trenéra únosné a raději od Fergusona odešli. Cristiano Ronaldo však s "fénem" nemá problém.

"Někdy se mnou třese, křičí na mě, ale to je normální," říká Ronaldo. "O poločasové přestávce už se mnou lomcoval několikrát, ale vždycky proto, abych se zlepšil. Lidé si myslí, že vyměkl, ale stále se dokáže pořádně rozzlobit – věřte mi."

"Je jako můj otec nebo matka, dává mi hranice a cíle. Ale je fér. Práce, kterou pod Sirem Alexem dělám, mi velmi pomáhá," pokračoval portugalský reprezentant. "Mluvím s ním prakticky každý den. On ví, jak vytvořit dobrou atmosféru."

O Fergusonových praktikách se rozhovořili třeba Jaap Stam nebo David Beckham, po něm dokonce Ferguson kopl kopačku a roztrhl mu obočí. Trenérových praktik se tak chytli novináři a z "fénu" udělali nesmírně populární záležitost."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Shevchenko7

Reagovat
HOST*CeceFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*GEGE

hm tady si clovek pocte...

Reagovat
plechi

Reagovat
HOST*Michal.jakubik

crisovi to jen prospeje!!

Reagovat
HOST*

nemá tam být odešl"i"?

Reagovat
HOST*Sickboy

Autor tam má jednu hrubku.

"Křik Sira Alexe Fergusona z bezprostřední blízkosti" - ještěže pořád žvejká.

Reagovat
HOST*

bylo jich tam víc

Reagovat
HOST*CeceFCB

MOhli by si dat prebor v žuvani s Allardaycom ci ako sa to pise

Reagovat
smazaný uživatel

nevi te nekdo neco o tom chlapikovi s uruguaye?..nikde sem nenasel kde se vzal tu se vzal...chtel bych vedet odkud do juve prisel diky moc....

Reagovat
plechi

http://www.footballdatabase.com/index.php?

page=player&Id=8510&pn=Diego_God%C3%ADn

Reagovat
smazaný uživatel

jj diky mooc..;-)

Reagovat
HOST*Manu

no jo fen je fen ale trener je super... porad vi co dela

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele