Ronaldo doufá v postup Anglie

16.11.2007, 13:38
Aktuality
Cristiano Ronaldo si již naplánoval výsledky nadcházejících zápasů kvalifikace o postup na ME 2008 do Rakouska a Švýcarska. Záložník Manchesteru United by mezi postupujícími rád viděl své Portugalsko a také Anglii...

"Chci, aby Anglie postoupila na Euro 2008. Chci, aby tam byly Anglie a Portugalsko, protože to bude pro dobro fotbalu a fanoušci chtějí na hlavních turnajích vidět především velké týmy. Nejvíce ze všeho bych si poté proti Anglii chtěl zahrát, bylo by to skvělé po úžasné podívané na mistrovství světa," nechal se slyšet Ronaldo.

Právě loni na šampionátu v Německu si proti sobě Ronaldo přitom popudil celou Anglii. Po zákroku Rooneyho na Carvalha se u sudího přimluvil za červenou kartu, což někteří angličtí fanoušci nestrávili dodnes.

"Příběh s Rooneyem na mistrovství světa je zapomenut. Jsme dobří přátelé, ale mohu vás ujistit, že svůj přístup nikdy nezměním. Když hraji za svou zem, tak pro Portugalsko udělám cokoliv," varuje Ronaldo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak myslím, že tím to prohlášením si to moc u Angličanu nenapravý ale mohu vás ujistit, že svůj přístup nikdy nezměním. Když hraji za svou zem, tak pro Portugalsko udělám cokoliv," varuje Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak seš drsnej,lachtane

Reagovat
smazaný uživatel

lachtane

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som bol rad keby englani nepostupili.aj ked bude skoda,takeho dobreho tymu,ale aspon si uvedomia,ze ked sa volaju anglicania,tak sa s nich nikto nepose...a dufam,ze potom sa zacnu zamyslat nad tym,co povedali uz viacery manazeri a hraci-aby bolo v tymoch viac englanov.

Reagovat
smazaný uživatel

já fandím Anglii!Páč jestli ti mantáci nepostoupí,bude to stát v UK za prd.I přesto,že by náhodou postoupilo Skotsko.Jakmile Anglie nehraje na vrcholném turnaji (jako třeba MS 1990 tuším),nemají o to,pro samé rozhořčení,žádný zájem jak fans,tak média.V opačném případě se rozpoutá horečka už půl roku před vypuštěním holubic a všichni tím žijí a rozebírají každý zůčastněný team.SO COME ON ENGLAND!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spis COME ON IZRAEL

Reagovat
smazaný uživatel

jooo,máš recht.Pejzáci musí těm matrjoškám natrhnout zadnice!

Reagovat
smazaný uživatel

1994.

Reagovat
smazaný uživatel

mas recht,bylo to v 94.Já jsem byl jistý US,ale rokem moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze Anglie nepostoupi, protoze neznam vic precenovanej macaft na svete. Na kazdej velkej turnaj jedou jako favoriti a pak vysledek na .

A nejen vysledek, ale na MS i predvedena hra .

Tyhle reci, ze tam nekdo patri, nebo ne nesnasim...proroze kdyz nejaky tym neni schopny projit kvalifikaci, tak tam proste nepatri a specialne pri ME.

Holt Evropa se hodne vyrovnava.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto s tebou souhlasim, aby se z tý anglie všichni nepodělali.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni si přejí aby šli do kytek hned zítra

Reagovat
Zajda

Kurva Anglie tam musí být...to by bez nich ebylo ono. ALE...je tu to ALE....jak si řekl Evropa se vyrovnává a to je dobře...prostě když nedokážou projít kvalifikací tak ten kdo postoupí je hold lepší a my chceme vidět ty nejlepší...Ti co postoupí to jsou přesně oni takže pokud ANglie nepostoupí tak co? Taky Bay Bay...hold bude turnaj bez nich a i tak bude skvělej...ale jak řekl vejš KANYD: SO COME ON ENGLAND ale zároveň pravda CESCA spíš: COME ON ISRAEL

.

.

.

Čáo Zajda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele