RONALDO DO LEYTON ORIENT FC?

29.07.2006, 00:51
Aktuality
Ale no tak, nesmějte se až tak hlasitě! Co není může být! A hlavně, skupina podnikatelů z Londýna, na čele s prezidentem tohoto klubu, to myslí smrtelně vážně! Takže: O Ronaldovi, ale také o fotbalistech hrajících oblíbené šipky, o Ševčenkových problémech, zranění Benta, o radosti Thuramovych potomků. Vím, že se jedná o velice vážné věci, ale trochu toho úsměvného pohledu nezaškodí! Co říkáte?

Na MS 2002, hraném v Koreji a Japonsku, Ronaldo dokázal, že je vynikajícím fotbalistou. To mu vyneslo hezkých pár dolárků, eur a kdo ví jaké další druhy penízků se objevily v jeho super tajném trezoru. Ale také přišel přestup snů, z Interu Milán do jednoho madridského klubu... Za 45 miliónů eur!

Letos zase až tolik nezářil, ale minimálně na 4 roky se usadil na trůnu nejlepšího střelce historie MS! Nyní se velice vážně mluví, nebo mluvilo, o jeho návratu do Itálie. Ale Inter Milán se v boji o "gordinha" bude muset utkat s rivalem pěkně těžké váhy! Je jím Leyton Orient FC, nováček 3. anglické ligz! A protože by to pro tento tým neměla být konečná stanice, musí hledat posily.

A kdo jiný, než právě Ronaldo by se ke splnění tohoto snu hodil lépe? Problém? Ano, jsou to ony peníze, které za Brazilce jsou požadovány... Ale problémy jsou k tomu, aby byly řešeny a hloubaví Angličané již cestu našli... Skupina podnikatelů dala hlavy dohromady a na Internetu se objevila kampaň pod jménem "RONOMETER"! O co se v ní jedná? "Prosíme Vás o dar v jakékoliv výši. Vaše peníze budou sloužit k nákupu brazilské fotbalové hvězdy Ronalda pro náš klub!" Kolik londýňané potřebují? Téměř 30 miliónů eur!

Tak to je Plán A. Ale nic se neděje, nepřijde-li Ronaldo, nepostoupí-li tým až do Premiership, peníze své uplatnění zcela jistě najdou. Budou sloužit ke zlepšení prostředí na stadiónu, položení kvalitnějšího trávníku, atd. A to je onen Plán B.

Prezident klubu Barry Hearn, je podnikatelem, ale nejen fotbal je jeho vášní. Je rovněž šéfem organizace profesionálních hráčů šipek a reprezentantem Phila Taylora, který se stal 13x mistrem světa v této hře. Andrij Ševčenko, nová posila FC Chelsea, by muže jakým je Hearn potřeboval jako sůl! Proč? Pod vedením svého kapitána Johna Terryho se hráči Chelsea stali profesionály v šipkách a po každém tréninku absolvují nekonečná klání...

Jestli s nimi hrají také Roman Abramovič a José Mourinho, to se budete muset zeptat na jiné adrese. Ale pro Andrije se zde objevil velký problém! Ukrajina nepatří k zemím, kde by se šipky hrály na každém rohu a v každém baru a hospodě, tak jako je tomu v Anglii a Nizozemsku. Arjen Robben hrál celou řadu místních turnajů a mistr Nizozemska Raymond Barneveld dokonce předvedl exhibici na soustředění svěřenců Marca van Bastena. Ševčenko se ovšem nerad vzdává a prohlásil: "Šipky jsem jako kluk párkrát hrál, vím že to na mé spoluhráče nebude stačit, ale já se nyní pustím do tréninku a pak se uvidi!" Hearn a Taylor mu jistě rádi poradí a možná, že jednou k přestupu do Orientu, toho fotbalového, dojde. Něco za něco...

Mezi hráče šipek patří také Darren Bent. Tento fotbalista Charltonu Athletic se po vyřazení Anglie ve čtvrtfinále MS 2006 stal jedním z adeptů reprezentace. Ale jaká tragédie ho potkala! Nejedná se sice o zranění vážné, alespoň co se fotbalu týče, ale hodně nešťastné, zejména pro "šipkaře"! Připravoval si něco na zub, nedával pozor a říznul se do prstu! Šlacha tam nebyla, jen spousta krve, trocha mdlob a hromada vtípků na jeho účet. Fotbalovou sezónu stihne. Šipky bude muset ale na pár dnů uložit k ledu. Sám k tomu dodává: "Byla to taková typická kuchyňská havárka. Jak se to stalo a co jsem si k jídlu připravoval? To si opravdu nepamatuji. Ale jedno vím jistě: již se o podobné věci nikdy nebudu pokoušet!"

Nemůžeme ovšem tento poněkud úsměvný pohled na fotbal a dění okolo něj, končit tak "tragickou" zprávou. Podívejme se tedy na přestup Liliana Thurama z Juventusu do Barcelony.

Hlavní důvod se zdá být na první pohled jasný. Přeřazení Juve do Serie B a nechuť Thurama končit kariéru v druhé lize. Ale on sám si asi tak jistý není. Nechme tohoto francouzského internacionála promluvit k věci: "Byl jsem v květnu na finále LM. Na zápas jsem vzal také mé děti, jednomu je pět a druhému devět let. Když jsem jim řekl, že se může stát a já budu v příští sezóně hrát ve stejném týmu jako Ronaldinho a Samuel Eto'o, projevila obě dítka takové nadšení, že jsem neváhal a ihned odpověděl do Barcelony: Jsem Váš!"

Táta jak má být, že? Ale stejně dobrým otcem se zdá být také náš Pavel Nedvěd. Ten zase kvůli dětem Turín neopustí! Spokojenost a úsměv na tvářích potomků je pro tyto dva vynikající fotbalisty nade vše...

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*Ronaldo

směju se hahaha

Reagovat
Mr.Jindros

Šašci....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že za 18 bychom ho prodali (samozřejmě někam jinam ).

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že polovina článku je o něčem jinym než o fotbale.Ňáký šipky kohoto zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

..abramovice, terryho, sevcenka ...

Reagovat
HOST*kuk

A von jako Sevcenko, Robben, Terry, Bent a dalsi nejsou fotbalisti, jo? Ty musis fandit Barcelone, vid? Kdyby to tak bylo o Ronaldinhovi jak hraje domino tak budes mlcet!!

Reagovat
smazaný uživatel

..dost kua

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Dack

JE to husty to si vymyslel ty???

Reagovat
smazaný uživatel

1. ROBERTO CARLOS DO FENERBAHCE! Za blbejch 5 mega!

2. EMERSON ZRANĚNEJ! Vyhodit doktory! Všechny!

3.CASSANO ZRANĚNEJ - nej hráč přípravy a prasácky ho sejmou...

Takže, jak by řekl FCBéčko (ač nejsem Troškař): "Velebnosti, jdu blejt!". Já teda spíš chlastat, tak sbohem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo zraněnej, Becks zraněnej. Třeba se kvůli tomu zruší turné

Reagovat
HOST*alegre

Třeba se kvůli tomu zruší Real Madrid?!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

O se prohibe el acceso a ese servidor a todos cuantos culumnien al Real! Y a ti de capitán!

Reagovat
HOST*alegre

Tak, a jeblo ti po čtvrté! Roberto Carlos, Emerson, Cassano a Alegre!

Reagovat
smazaný uživatel

1.Odchod Roberta přiblíží k Realu A.Colea, který byl prý nabídnutý samotným Arsenalem

2. Lepší doktoři poskytnou lepší péči

3. Cassano bude do dvou dnů fit

4.Zranil se pro změnu Mejía a nestihne turné v USA (stejně půjde, Capello má plno na stoperech, a proto ho zkouší jinde...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a k tomu Alegremu, no, jestli tě to potěší, tak proč ti to nedopřát...

Reagovat
HOST*alegre

Díky, jediná radost, která mne dnes potkala!

Reagovat
smazaný uživatel

www.fifa-champions.com/modules.php?

name=News&file=article&sid=6688&mode=&order=0&thold=0

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre vědět, že do Realu přidje někdo, kdo otevřeně lže vlastním fanouškům, to musdí být charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě lepší je mít tyhle kecy, až když k uvedenému přečinu dojde... Úplně nejlepší je, že tyhle kecy má fanoušek, který fandí Barceloně, jejíž prezident se dostal do funkce taky lží.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně nejlepší je, že právě proto, že ti to tak vadilo, na to teď narážím a ty to necháepš a připomínáš mi Laportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se zase směju, že ty předjímáš události, takže se ti vysměju tak jako tak, Laportofile...

Reagovat
smazaný uživatel

Salgado, Diogo, Miñambres, Pavón, Woodgate, Rubén, Raúl Bravo, Helguera, Mejía, Pablo García, Gravesen, Borja, Portillo, Baptista a dokonce i Ronalda.

Hodně nasranej je na Helgueru a Gravesena, já osobně bych přihodil Mejíu, Borju, Portilla, Miňambrese a možná Garcíu. Diogo na hostování, protože jinak by si nezahrál a Rubéna do béčka. Baptista možná jako výměna

P.S. Roberto Carlos zůstává

Reagovat
smazaný uživatel

P.P.S. Emerson už znovu trénoval a necítil bolesti, nezbývá než věřit, že se z toho dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Wenger nechce posílit Chelsea a nabízí Realu Ashleyho Colea. Blues nabídli 25 mega, po nás chtějí jen 18. Bereme? A přidáš za tu službu Cesca, Arsene? Nebo jinak...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele