RONALDO: CHCI TITUL

01.01.2003, 18:13
Aktuality
Brazilský útočník Ronaldo, který se v závěru uplynulého roku stal Fotbalistou světa i Evropy a vyhrál i Zlatý Míč, se z dovolené doma v Brazílii vrací s jasným cílem. Chce pomoci Realu Madrid k zisku španělského mistrovského titulu.

"Chci, aby Real vyhrál španělský titul," prohlásil Ronaldo v Riu De Janeiru těsně před návratem do Madridu. "Je čas zapomenout na ceny, které jsem získal, a myslet jen na tým," dodal útočník Realu. Ronaldo mimo jiné řekl, že nebude klub žádat o uvolnění na tradiční týdenní karneval v Riu, přestože by se měl program točit hlavně kolem historie jeho života. "Jsem profesionál a musím své kariéře podřídit vše ostatní," okomentoval své rozhodnutí Ronaldo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
antimadrista

Může chtít, ale to je tak asi všechno. FORCA BARCA !!

Reagovat
Josifek

No,když chce vyhrát,tak si na to vybral dost dobrej klub,ten nejlepší v Primere division,takže nejlepší na světě,vo tom ted nemuže byt ani pochyb

Reagovat
antimadrista

A von je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele