RONALDINHO ZAČAL JEDNAT O NOVÉ SMLOUVĚ

01.04.2007, 15:56
Aktuality
V Evropě stále neutichají spekulace o zájmu AC Milán o útočníka Barcelony Ronaldinha. Brazilec se však ze Španělska nikam nechystá a pokud bude chtít, může na Nou Campu zůstat až do konce kariéry...

"Vztah s fanoušky je perfektní. Chci zůstat a oni mohou za to, že se cítím dobře," prohlásil Ronaldinho po včerejším vítězství nad Deportivem La Coruňa, které jeho týmu zaručuje pobyt na samé špici tabulky Primera Division.

Ronaldinhův bratr a agent v jedné osobě Roberto de Assis se včera sešel s vedením Barcelony a jednal o možném prodloužení kontraktu. Barca by si svůj klenot velmi ráda pojistila a brzy by mohlo dojít k podpisu smlouvy s platností do léta 2014. "Bude tady ještě spoustu let - tak dlouho, dokud sám bude chtít. Máme ho zde na hodně let, protože je to to, co obě strany chtějí. On je reprezentantem klubu, dává nám velkou image po celém světě a trenér Frank Rijkaad je s ním po sportovní stránce velmi spokojen," řekl prezident Barcelony Jan Laporta.

Ke včerejšímu jednání, které bylo jenom začátkem, se vyjádřil i Roberto de Assis. Rovněž on uklidnil všechny fanoušky katalánského velkoklubu. "Na schůzce jsme se začali bavit o další budoucnosti. Všichni mohou být v klidu, protože všechno jde dobře," prohlásil bratr brazilského reprezentanta.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

shnije ta na věky...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Ronnie je zkrátka výjimečný fotbalista. Zápas s La Corunou skálopevným důkazem.

Reagovat
HOST*

Napíšu to sem,jen se chci totálně vysmát těm,kteří na stránce fcbarcelona.cz uvěřili tomu článku!!!! Hoši je 1.máje.Vy jste jarmilci jak prase!!!!!

Reagovat
HOST*R9

Myslím že jarmilek jsi ty...je prvního apríla, tedy duben...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

to je krypl... 1 máje...

Reagovat
HOST*

Jo z chyb se člověk učíííí ale to asi neznáš!Ale stejně jsou všichni,kteří uvěřili i ty R9 jarmilci!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi to, že ses nachytal zrovna ty.

Reagovat
HOST*ital

jj

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
HOST*ital

Neznamená,že zůstane...

Reagovat
HOST*

Dobře, že zůstane v Barce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele