Ronaldinho nemá problém, říká jeho agent

24.09.2007, 15:08
Aktuality
Brazilské hvězdě Ronaldinhovi se letos příliš nedaří, i fanoušci Barcy dávají svému miláčkovi najevo nespokojenost. A tak stačilo, aby se Ronaldinho neobjevil na hřišti v jediném zápase, a španělská média byla plná spekulací o možných důvodech. Sedmadvacetiletý hráč nenastoupil kvůli zranění lýtka, což potvrdil jeho agent.

Barca porazila o víkendu Sevillu a připsala si další vítězství, které týmu může zvednout sebevědomí. Už v týdnu odehrála Barcelona dobré utkání Ligy mistrů s Lyonem a zdá se, že se tým Franka Rijkaarda dostává do formy.

U výhry nad Sevillou však chyběl Ronaldinho. Klub ohlásil jeho zranění lýtka, španělská média se však s tímto důvodem nespokojila a vychrlila množství dalších údajných důvodů jeho absence. Podle nejpopulárnější verze měl být Ronaldinho potrestán za své noční výlety po barcelonských klubech a měl také začít jednat o přestupu do Chelsea.

To však razantně popřel jeho bratr a agent v jedné osobě Roberto De Assis. "Slyšel jsem spoustu absurdních historek o jeho údajném nočním životě, které ani nemá cenu komentovat," prohlásil. "Jsem si jist, že je proti Ronaldinhovi vedena cílená kampaň."

"Dělá všechno pro to, aby se co nejrychleji vrátil a dostal se do formy. Jsem si jist, že výsledky jeho tvrdé práce brzy uvidíte," dodal De Assis. Ronaldinho by měl dodržet smlouvu, která ho v Barceloně váže do léta 2011.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dost bylo slov. Ať to sám Ronaldinho potvrdí na hřišti. Až(jestli) začne zase něco hrát, tak zavře hubu všem kritkum, všem nespokojenym fandům, celýmu světu. Ale jinej způsob neexistuje. Jestli to s Barcou myslí vážně, ať to dokáže!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinmho má problémů hodně a pokud tedy žádný nemá, tak proč hraje zatím tak bídně? Teď je možná zraněný, ale předtím...

Reagovat
HOST*BRIAN19

Souhlas s tebou stacilo by hrat aspon na urovni spickovyho futbalistu ktory hraje pro tym a pomaha mu i obcas vzadu a ne jen prochazky po hristi a cekani na mic jako urcite vacsina z tech zprav su klebety ale neco bude na tom pravdy kdyz sa uz stihol schopit Deco i Marquez proc by se nemohol R10 treba zacat makat a nemyslet si ze se to vrati samo

Reagovat
smazaný uživatel

Milánský státní zástupce požádal soud, aby obvinil prezidenta Interu Milán Massima Morattiho a viceprezidenta AC Milán Adriana Gallianiho z finančních podvodů. Oba dva prý u přestupů uváděli fiktivní částky, aby mohli vykázat dostatečný zisk pro obdržení licence na Serii A.

Reagovat
HOST*

tuhle zprávu jsem za poslední roky četl několikrát, nevím proč tě to tak vzrušuje... nic z toho nebude

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne neviem co by so svojou sucasnou 'pohyblivostou'

robil v celzi

Reagovat
HOST*LK

je to jen mediální hvězda, takové kličky... co předvádí umí kde kdo, vůbec ho nemusím

Reagovat
HOST*

jen mediální hvězda, podívej se na záznam zápasu s realem, kdy naposledy tleskali fanousci realu hraci barcy kdyz jim prave vstrelil gol... je sice pravda ze jeho klicky umi kazdy i muj kamarad ktery hraje okresni prebor tak je umi ale jenom na treninku ale aby to udelal v zapase a bylo to nejenom efektni ale i efektivni to v te mire jako on umi jen par hracu jako je messi, cristiano, zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

"Dělá všechno pro to, aby se co nejrychleji vrátil a dostal se do formy. Jsem si jist, že výsledky jeho tvrdé práce brzy uvidíte," dodal De Assis.

On už se pokouší dostat do formy asi rok a furt je to bída, takže tomuhle už prostě nemůžu věřit.

Ronnie, mám tě rád, pomohls nám z krize, ale buď potvrď, že ti na Barce záleží na hřišti, anebo už fakt ...

Reagovat
HOST*antimadrista

Naštěstí umíme vyhrávat i bez něho.

Reagovat
HOST*neuman pribram

Reagovat
HOST*neuman

pise picoviny na teto strance a bidlí v pribrami

a chodi na integrovanou skolu v pribrami a je to pekna mrdka a na inter napsal moje jmeno a nejakou hovadinu ze sem gey a ze inter umi hovno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele