RONALDINHO DO CHELSEA?!

13.04.2004, 17:06
Aktuality
Neuvěřitelné! Roman Abramovič chce koupit brazilského kouzelníka Ronaldinha! Alespoň to tvrdí anglická televizní společnost Sky Sports. Ta nadále uvádí, že Barcelona má strach z finanční nabídky, kterou jistě Abramovič Ronaldinhovi nabídne, protože nechce připravit své fanoušky o skvělého fotbalistu, kterého si v Barceloně každý oblíbil...!

Barcelona má fantastický konec této sezony, naprosto válí a všechny soupěře hladce přejíždí. Proto se vedení v čele s prezidentem Joanem Laportou bojí, že Abramovič zláká brazilského záložníka na Stamford Bridge!

Momentálně nejvíce nakupující klub, Chelsea, by si tak mohla sáhnout hluboko do kapsy, ale jak se zdá, ruskému majiteli to jaksi nevadí.

Ronaldinho patří k nejlepším fotbalistům na světě. To dokazují i jeho výkony v dresu Barcy. "Je fakt skvělý, je nejlepší," krátce ho zhodnotil jeho spoluhráč Patrick Kluivert.

"Nevím, co bychom dělali, kdybychom o něj přišli. Ale zase tak reálně to nevidím, i když nemůžu vyloučit nic," řekl prezident Barcelony Joan Laporta. Právě on přivedl na Nou Camp "Ronnieho" po neúspěšných námluvách s Davidem Beckhamem a jak se zdá - vyplatilo se to!

"Když přišel, nikdo nevěděl co má dělat, jestli se radovat nebo smutnit, protože každý měl smíšené pocity, když David Beckham nepřestoupil k nám, ale do Realu. Teď vidíme, že Ronnie je lepší než Beckham, který se otrkává v Madridu," řekl jeden z fanoušků katalánského celku.

Kvůli tomu se Ronaldinhova cena ještě zvedla, i když není známa, je prý hodně vysoká! "Jestli někdy odejde, tak za velké peníze," naznačil Laporta. "Každopádně teď v létě by to nemělo být." Přiznal však, že z Abramoviče strach má. Nemůže vědět, kolik mu nabízí peněz a jestli Ronaldinhovi nepřirostlo k Barce alespoň trochu to srdíčko, mohl by odejít za lepším!

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To snad není možné. Už zase chce abramovič někoho koupit. Teda upřímně ten ropný chlapec už mě pěkně sere!Ronaldihno je hráč k nezapacení. tak ať si ty svý miliardy strčí někam. Debil jeden.Prvně lákán shevu z AC a teď i Ronaldihna.Jednoho výbornýho hráče za druhým!!!!! Ať si ty svý zasraný prachy nechá a neboří jiné evropské velkokluby. Jen si nahrabat pod sebe to je celej von a vostatní sou mu někde. Tímto mě pěkně nasral a doufám že se tento i jiné přestupy takovýhlech kvalitních hráčů do chelsea nebudou uskutečnovat. FORZA MILAN BARCA FOREVER

Reagovat
HOST*Honza

ale vsimete si sestavu chelsea... to co nakoupil, sedi na tribune a navic, zadny poradny hrac (vyjma Mutua, Crespa) tam jeste neodesel, protoze chelsea je odpad!!!!!!!!! bude to platit i nadale

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

Crespo ze je pořádnej hráč, vždyt dal v Premier League teprv 8 golů, to je vostuda, i Hasselbaink jich dal vic

Reagovat
HOST*Honza

ale celou sezonu se potyka se zranenim

Reagovat
HOST*Torres

Jo máš pravdu že je Ronaldinho borec,ale je to Abramovic a ten když někoho hodně chce,tak ho většinou získá.Já se divim že ještě nechtěl Torrese to je taky borec a myslim si že v létě někam přestoupí i když řikaj,že ne.

Reagovat
Mr.Jindros

tak to teda ne.... ten rus se pokousel uz o hodne hracu,ale dost ho taky odmitali .... zatim se mu podarilo privest par hvezd, ale prece jenom opravdova "megastar" tam jeste chybi, mozna Veron, Crespo... ale stejne to neni vono

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ani nebudu říkat co si o tom kokotovi (sorry za ten slovník,ale jinak nazvat nejde) myslim. Prostě vtrhl do totbalu,a myslí si že může všechno. To teda v žádném případě. Sr. Laporta je jeden z nejlepších prezidenrů,Ronnieho nesmí pustit!!!!! Barca by musela sehnat někaho jiného,Riquelme ho nenahradí.

Reagovat
HOST*TonyB

Líbí se mi jak se tady všichni rozčilujete. Ronni je užasnej, ale peníze jsou peníze a bůhví zda se FCB dostane vůbec do LM. Já doufám, že ano, ale pak se nedivte Ronnimu, že by šel za lepším. Přeci jen všichni fanoušci FCB(tedy i já) si musíme přiznat, že to není nic moc poslední asi 4 roky. A bez něho by to bylo úplně ve sr..! Ale nikdo není nenahraditelnej, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Barcy se fakt bojím, že ho Abramovič přetáhne. Ronnie je u nás chvíly a tak si nemyslím, že by si Barcelonu nějak moc zamiloval, takže jestli mu nabídne mnohem a mnohem vícm tak by mohl na přestup kývnout a Laperta je obchodník a kdyby dostal pořádnej ranec (60 mil. EUR), tak si myslím, že ho pustí. každopádně by to bylo v prd.. (no, víte kde). Dokuď ten rusák nakupoval jinde, tak mě nevadil, ale na Barcu a't mi nesahá. Pěkně mě nasral. . Snad ¨Ronnie zůstane. Modlím se za to. Taky si myslím, že tvrdá Premier league není pro takovýho technickýho génia jakým beze sporu je. Ať zůstane v La lize, tam je mu nejlíp. BARCA JE NEJLEPŠÍ

Reagovat
HOST*Honza

toho debilniho rusaka se nebojte!!! poradny hrac krome Crespa a Mutua tam nesel, velke hvezdy se neukazou v podradne chelsea, vsichni ji odmitli. a ty male hvezdy sedi na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ten Abramovic te ale debil!!! At si založí vlastní ligu moula jeden... Stejně nikoho nekoupí, jen kecá a skutek utek

Reagovat
HOST*jenage

no nevim jestli skutek utek protoze Lampard je proste borec a navic uz asi Chelsea vyhraje celou LM

Reagovat
exmafie

A nejen Lampard,třeba Gallas,Makelele a Duff taky nejsou žádní běčkový hráči...

Reagovat
exmafie

aha,chybička....samozřejmě jsem chtěl napsat "béčkový",jsem se asi přehmát

Reagovat
PJ

Lampard sice je borec, ale jen taková drobnost - on v Chelsea byl už předtim...

Reagovat
smazaný uživatel

ee zapomen LA CORUNA RULEZ !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim ze Roman zatim jen tak zkousi ale pak se nasere a nabidne za Henryho 200milionu eur a visici se tady z toho poserem Jinak nemam ho v oblibe

P.S.Na bystrc at mi nesaha

Reagovat
smazaný uživatel

Mě předtím taky nevadil,ale teď... Podle mě teď v létě Dinho ještě neodejde,ale po příští sezoně bude fakt težké o udržet. Doufám,že si klub mezi tím zamiluje tak jako třeba Carles Puyol.

Reagovat
HOST*Kelsen

Pánové, kdyby nebylo Abramoviče, tak nemáme tady co číst.Podle mne je 50% " nákupu do Chelsea" vymyšlených.(žeby reklama?)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Jenom 50%? V létě toho bylo tolik že bylo těžký mezi tim najít něco co mu opravdu vyšlo

Reagovat
Mr.Jindros

snad Chelsea nevyhraje ligu mistru a vona se dostane do semifinale kdyz jsou samy papirove slabsi souperi. ne ze by treba Monako nebo Depor byli slaby, ale prece jenom ma proti nim Chelsea mnhem vetsi sanci nez terba proti Juve, AC nebo Realu (pokud hrajou ve forme).

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám,že se Monako postará o další zázrak a postoupí. Chelsea to vůbec nepřeju.

Reagovat
PJ

Hehe, tak to je snad poprvý co s tebou 100% souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

To mě teší,MUCHO!!

Reagovat
antimadrista

Nemá cenu se o tom bavit, Ronaldinho nikdy neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyžtak až po té třicítce.

Reagovat
antimadrista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele