Romaric přestoupil do Sevilly

21.05.2008, 18:34
Aktuality
Sevilla hlásí první letní posilu, z francouzského Le Mans do Andalusie míří záložník Christian Koffi Ndri Romaric. Opačným směrem podle zákulisních informací putuje suma pohybující se mezi osmi a deseti miliony eur. Součástí transakce by údajně mohl být také brankář Le Mans Yohann Pelé...

Prezident Sevilly Jose Maria Del Nido v jednom ze včerejších interview prozradil, že jednání o příchodu Romarica jsou v pokročilém stádiu, celý transfer pak byl dotažen dnes.

24letý fotbalista se svému novému zaměstnavateli upsal na čtyři roky poté, co dnes odpoledne úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku. Na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana by mohl nahradit Seydou Keitu, o něhož se zajímají například Liverpool s Juventusem a velice nadějně vypadá jeho přestup do Barcelony.

Romaric je typem silového fotbalisty fotbalisty, který nepříliš často prohrává osobní souboje. V jednom týmu se sejde se svým krajanem z Pobřeží slonoviny Arunou Konem a bude se snažit zapadnout do sestavy o něco lépe, než bývalý útočník PSV Eindhoven.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jen otázka, jakou zemi že reprezentuje??

Reagovat
smazaný uživatel

Pobřeží Slonoviny

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň bude mať le mans prachy pre liverpool na vyplatenie le talleca

Reagovat
smazaný uživatel

sem na něho zvědavá, tak tedy vítej v Seville

Reagovat
Radin

hmm

Reagovat
Xavi

Dobrý postřeh.

Reagovat
Radin

tak co by si k němu napsal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele