Rogge se vyslovil pro účast nejlepších fotbalistů na olympiádě

10.03.2008, 08:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Devil

Ms bude ve fotbale vzdy cislo 1 , olympijada je pekna vec , ale pro ni ve fotbalovem svete je malo prostoru ! I kdyby na olympijadu jezdili nejvetsi hvezdy , nikdy by nebyla tak zajimava jako MS . Nic bych nemenil , nechal bych vse pri starem a zabehlem rezimu !

Reagovat
alias

Naopak, já bych olympijský turnaj otevřel pro nejlepší hráče, protože současné omezení účasti do 23let dělá z tohoto klání jen zbytečný hybrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, v této podobně je to nezajímavý turnaj, ale pokud by tam mohli hrát všichni hráči, tak by to svoji vážnost a zajímavost získalo. Ovšem vzhledem k termínu OH to asi nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam byli ti nejlepší hrači...tak je mistroství světa pořád..jen pod jinym nazvem MS,OLYMPIADA

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nějak nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

co si na tom nepochopil?na MS sou ti nejlepsi hraci,a kdyby ted byli ti samy o na OH tak jsou to vlastne 2 turnaje akorat pod jinym nazvem

Reagovat
smazaný uživatel

na olympiadu bych fotbalovy hvezdy vubec netahal!nejenom oni ale i ostatni hraci toho za sezonu maji strašně moc v nohách!! na OH at se ukazdou mladí,perspektivní hráči :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak teď už chápu. Mě by ovšem nevadilo mít takové to dva turnaje. Ovšem je mi jasné, že to nedopne z mnoha logických důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

NJN (.

Reagovat
Devil

Chvalim novou upravu pro komentare !

Reagovat
Kily

zajímavá myšlenka, nebylo by špatné vidět na OH ty opravdu nejlepší, jenomže tohle není hokej, kde se ti nejlepší hráči setkávali jednou za šest let na Světovém poháru, a tak NHL povolila a začala je pouštět na olympiády.

Roggův sen má strašně moc háčků - v článku už je zmíněna termínová kolize OH a začátku evropských lig. Pak je tu fakt, že letní OH se konají ve stejných letech, jako fotbalové ME. Navíc se to jednou sejde i s Copa America a připomenul bych i fakt, že řada hráčů a funkcionářů volá po tom přesunout na léto africký šampionát, čímž by případně vznikla další komplikace. Podle spousty lidí jsou pak hráči přetěžovaní a tohle jim neulehčí, jak by to asi vypadalo, kdyby si nejprve zahráli na ME, pak si dali další soustředění, jeli na OH a týden poté by jim začínala ligová sezona?

Reagovat
Devil

Reagovat
alias

Samozřejmě tyto argumenty zná každý (i když třeba Copa América se nyní hraje v lichých letech a jednou za čtyři roky-další v roce 2011 v Argentině), ale pak si lze položit otázku, zda má vůbec cenu pořádat fotbalový turnaj na olympijských hrách.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý a logický nápad, není první kdo se bude o to pokoušet, ale protivníci jsou silnější. Je to neskutečná lobby a posílá tento nápad do říše snů.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nepujde

Reagovat
Talker

Proč dělat další fotbalový turnaj,když máme MS? Vrcholový fotbal prostě není olympijský sport,má své vlastní turnaje a není důvod ho tam tahat... Aby bylo ME a 3 týdny po skončení další turnaj?

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní nesmysl.....tak jak to momentálně je, tak je to ideální..............pak by se ten fotbal v těch všech turnajích "rozpustil" - a jak z OH tak z MS by byli jen prasopsi....

Reagovat
smazaný uživatel

už tak toho mají ty špičkový hvězdy dost naběháno,liga mistrů nebo pohár uefa,kontinentální pohár,super poháry,domácí ligy,domácí poháry,mezinárodní přáteláky a ted ještě olimpijské hry do toho? hráče vystavot velkému zatížení..jako kdyby ani neměli ten rok ani dovolenou...je to určitě stresující pro mega hvězdy tipu kaka,drogba,ronaldo atd..at jede ten kdo se cítí fit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele