Rodgers: Měli jsme přidat ještě další góly

01.05.2017, 11:56
Aktuality
Celtic je neomezeným vládcem skotské klubové scény a potvrdil to i v sobotu, když ve velkém stylu zvládl tradiční Old Firm. Konkurenční Rangers podruhé v průběhu letošní sezony zdolal výsledkem 5:1, tentokráte glasgowského rivala potupil na jeho stadionu, kde o čtyři góly vyhrál poprvé po 120 letech (4:0)...

Mistr, vítěz Ligového poháru a finalista národního poháru vedl už od sedmé minuty po proměněné penaltě Scotta Sinclaira a jeho vedení brzy zdvojnásobil Leigh Griffiths. Další branky si schoval až do druhé půle a když v 66. minutě skóroval Dedryck Boyata, bylo to už 0:4. Za domácí sice snížil Kenny Miller, poslední slovo ovšem měl Mikael Lustig.

Celtic letos ve 33 zápasech ztratil body pouze za čtyři remízy. Nad Rangers vyhrál i minulý týden v semifinále poháru, v jehož finále nastoupí proti Aberdeenu, navíc dal vzpomenout na výhru 5:1 proti Rangers ze září loňského roku.

"Zajímá mě zlepšení výkonů a pokud porovnáte výsledek 5:1 ze začátku sezony s tímto, uvidíte zcela rozdílnou dynamiku v týmu. Hráči chápou všechny prvky toho, jak chceme hrát a dnes jste to dle mého názoru mohli vidět. Rangers nastoupili s diamantem a pokud nejste koncentrovaní a organizovaní, můžete se dostat do početní nevýhody ve středu pole," říká manažer Brendan Rodgers.

"Naši hráči byli skvělí po taktické stránce a senzační při hře s míčem. Takže ano, co se týče těch dvou výher 5:1, byl mezi nimi velký rozdíl. Toto bylo úplné vítězství. Jediným zklamáním je to, že jsme měli přidat ještě další góly," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

odkdy BR neukazuje charakter ?

Reagovat
REPLIKATOR

Deluded Rodgers pls

Reagovat
FC Porto FC

Rangers pěkně dostávají na zadek od Celticu

Reagovat
Kixi Syhimour

The Invincibles

Reagovat
Losinho

to je latinsky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Že se takhle nevysíral po tom výprasku od Barcelony.

Reagovat
kilobyte

To musí být prima trénovat Celtic. V lize jsou všichni o třídu, dvě horší, takže defakto stačí sepsat sestavu a sednou si na lavičku. A v Evropě občas pomůže nějaká ta kontumace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Inter Eterno Amore

the best job ever

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hiko

Reagovat
smazaný uživatel

forever deluded

Reagovat
frank

Kdyz koukam, ze ma i takovej scott sinclair 23 golu, musi to byt hodne tezka liga.

Reagovat
FC Porto FC

Sinclair nebyl nikdy špatnej hráč

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
Azazelo RD

Ale taky nikdy nebyl dobrej.

Reagovat
KingMaster13

Hard work, Character, Intesity and outstanding game Mi chybí v tý PL

Reagovat
oli9

No v tom Skotsku to musí být pěkná nuda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele