ROCCHI SE NA ODCHOD NECHYSTÁ

08.05.2007, 16:49
Aktuality
Tommaso Rocchi znovu potvrdil, že by rád ukončil svou kariéru v Laziu Řím i přesto, že o jeho služby je v poslední době veliký zájem. 29letý útočník, na jehož kontě je již patnáct gólů, byl spojován s řadou klubů, ale svůj názor nijak nezměnil a nadále by si přál zůstat v Laziu.

Smlouvu má platnou do června roku 2009, ale rád by v klubu zůstal ještě déle. "Chci zůstat zde, i Lazio chce, abych zde zůstal, tak si myslím, že tento dres budu nosit i příští rok. Vždycky jsem si říkal, že bych rád ukončil kariéru v tomto týmu a myslím si, že jsou tu pro to i patřičné podmínky. Až budu s klubem na konci sezóny mluvit o své budoucnosti, tak si myslím, že se to obejde bez problémů," prohlásil Tommaso. Spekulace o hráčově kariéře nedávno popřel i šéf Lazia Claudio Lotito, jenž Rocchiho označil za neprodejného.

Římský klub zažívá fantastické období a potřebuje už jen pouhý jeden bod k tomu, aby si zajistil místo v příštím ročníku Ligy Mistrů. "Jsme velice blízko skvělého výsledku a doufáme, že svého cíle dosáhneme už v neděli," dodal Rocchi. Úkol však Lazio nebude mít snadný - cestuje do Milána, kde se střetne s čerstvým italským mistrem Interem.

Autor: Karel Kulíšek / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele