ROBINHO ZŮSTANE NA LAVIČCE

02.04.2007, 14:42
Aktuality
Ani dobré výkony, jimiž orámoval reprezentační přestávku, nepomohou Robinhovi k místu v základní sestavě Realu Madrid. Trenér "Bílého baletu" Fabio Capello je spokojen s jeho vlivem na tým coby náhradník a nehodlá na tom nic měnit...

Robinho v posledních dvou zápasech zachránil Real. Před reprezentační přestávkou přišel z lavičky a dal vítězný gól proti Tarragoně, včera v průběhu druhého poločasu utkání na půdě Celty Vigo vystřídal kapitána Raula a byl to právě on, kdo nakonec rozhodl o důležité výhře 2:1. V nejbližším zápase na něj ale i přesto opět zbude jenom místo na lavičce.

"Robinho nastoupil s určitým záměrem a ten splnil, ale já si myslím, že všichni hráči odehráli dobrý zápas. Snad to takto bude pokračovat i nadále s ním jako s vlivným hráčem. Potřebujeme, aby v nejbližších týdnech pokračoval stejně," prohlásil Capello po včerejším duelu.

"Bílý balet" včera opět, jako již tradičně, nepřesvědčil, mohl se však spolehnout na výborně chytajícího Casillase. Ten zneškodnil několik velkých šancí domácích a především jemu mohou spoluhráči a fanoušci děkovat a zisk tří bodů.

"Byl to zápas, ve kterém mohly zvítězit oba týmy. Byl jsem spokojen s přístupem svých hráčů, díky němuž jsme nakonec porazili velký klub, jakým je Celta. Přiznávám, remíza by vzhledem k průběhu byla spravedlivější," hodnotí Capello.

Real se díky výhře v Galicii udržel na třetí příčce a stále má šanci na titul. Na vedoucí Barcelonu ztrácí pět bodů, odstup od druhé Sevilly je však již pouze tříbodový. S jednobodovým mankem pak klubu z hlavního města dýchá na záda Valencia.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

A to co nejdřív

Reagovat
HOST*

souhlasi debil jeden Capello ven!!!!!!!!!!!von čurák necha Robinha na lávce a prej jeho tym hral dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt na hovno kolik toho ten kluk už mohl ukazat...

Reagovat
smazaný uživatel

Našiel som v tom jeho výleve malú logiku - totižto keby aj Robinho hral od začiatku a mužstvu by to náhodou nešlo, tak fakt neviem, kto by to z lavičky išiel zachraňovať

Reagovat
HOST*R9

Tak to myslí i Fabio a k tomu ho chce čerstvého na závěr kdy jsou soupeřovi beci unavení...

Reagovat
HOST*R9

Možná až bude Reyes tak se něco změní+Cassano by mohli být dobrý oživení na závěr...doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr si myslím, že hrávať bude David Beckham - už je zdravý.

Reagovat
HOST*R9

Ten by měl místo Gaga

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele