Roberto Carlos letos hrát už nebude

17.04.2008, 16:28
Aktuality
Zranění Roberta Carlose je daleko vážnější, než se ještě v únoru zdálo. Brazilský obránce tureckého Fenerbahce si v utkání Ligy mistrů proti Seville poranil holenní kost a přijde o zbytek sezony...

"Léčba jeho zranění bude pokračovat až do konce letošní sezony," prozradilo Fenerbahce prostřednictvím svých internetových stránek.

O bývalého brazilského reprezentanta se v tuto chvíli stará lékařský tým klubu Palmeiras, v němž kdysi působil a ten délku absence zkušeného obránce odhadl minimálně na další tři měsíce. V tom případě by Roberto Carlos mohl přijít i o začátek příští sezony.

Do konce letošního ročníku turecké nejvyšší soutěže zbývají čtyři zápasy a boj o titul bude ještě velice dramatický. O první příčku se v tuto chvíli se 67 body dělí Fenerbahce a Galatasaray, jenom o tři body zpět je Sivasspor a teoretickou naději na titul má i čtvrtý Besiktas, jeho ztráta na vedoucí duo už je ovšem šestibodová.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda je to velice dobry obrance ktery umi zastavit vselijaky utoky a ma pecku strelu bude chybet hodne ale neda se nic delat fotbalovy zivot je takovy

Reagovat
Mrvinho

Jj škody copec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele