Roberto Carlos do Manchestru???

30.05.2002, 18:49
Aktuality
V létě by mohla vybuchnout opravová přestupová bomba, o obránce Realu Madrid Roberta Carlose, který je asi nejlepším levým bekem na světě, se prý eminentně zajímá Alex Ferguson, boss anglického Manchesteru Untied.

Cena by ale rozhodně nebyla nízká, Real si svého klenotu cení asi na 40 miliónů liber. Roberto Carlos možnost přestupu neodmítá. "Je pravda, že mě Manchester chce. A ten zájem není nový, manchester se o mě zajímá už asi dva roky. Několikrát jsem mluvil s Alexem Fergusonem a ten mi říkal, že mě jako hráče má rád. Nevím, jestli spolu teď kluby jednají. Jestli o tom chtějí mluvit, tak mohou, já se tomu bránit nebudu," řekl devětadvacetiletý brazilský reprezentant.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To Váas bavilo písať bez odozvy?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Faggot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele