Robert Pires se vrací!

22.10.2002, 10:59
Aktuality
Záložník Arselanu a francouzské reprezentace Robert Pires si důkladně odpočinul a už dnes by mohl nastoupit v utkání Ligy Mistrů proti Auxerre. Měsíc před koncem loňské sezóny, v opakovaném utkání čtvrtfinále poháru FA proti Newcastlu, si přetrhl kolenní vazy, musel se podrobit operaci a půl roku zůstat v klidu.

I přesto, že závěr pro Arsenal tolik úspěšné sezóny sledoval jen jako divák, byl zvolen nejlepším hráčem Premier League za celou sezónu. To byla ale jen malá útěcha za to, že se se svými spoluhráči nemohl radovat ze zisku titulu a hlavně za to, že trápení francouzských reprezentantů na MS sledoval jen v televizi. Minulý týden se devětadvacetiletý středopolař vrátil do hry, nastoupil za rezervu a svůj návrat oslavil gólem.

Kouč Arsene Wenger jeho návrat přivítal s nadšením, Arsenal právě trápí hned několik zranění. Mimo hru jsou Dennis Bergkamp, Francis Jeffers, Ray Parlour, Martin Keown a Giovanni van Bronckhorst, otazníky visí také nad kapitánem Patrickem Vieirou, nejlepším střelcem Thierry Henrym a obráncem Solem Campbellem. Naštěstí pro Arsenal není souboj s Auxerre klíčový, s devíti body po třech kolech je londýnský klub jen krůček od postupu do druhé fáze.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele