Robbenův start ohrožen

14.12.2007, 16:36
Aktuality
Start Arjena Robbena v nedělním utkání Realu Madrid proti Osasuně zůstává nejistý. Doktoři madridského klubu se totiž obávají, že by si nizozemský hráč mohl znovu obnovit své zranění. Všemožné zdravotní komplikace ho trápí po celé jeho prozatimní působení v Realu Madrid.

Sám hráč zůstával po několika speciálních cvičeních v průběhu týdne optimistický, ale lékařský tým je v obavách z toho, že Robben po odehrání dvou poločasů (proti Athleticu Bilbao a Laziu) cítil v levé noze znovu menší bolest.

"Očekávám, že budu v neděli připraven hrát," tvrdil Robben ve čtvrtek po utkání Ligy mistrů. Lékaři jsou ovšem jiného názoru a ani sám trenér Schuster nebude chtít riskovat další zranění, navíc v zápase, který by měl Bílý balet bez problémů vyhrát i bez nizozemského reprezentanta.

Robben přestoupil do Realu Madrid toto léto z Chelsea, nedlouho po operaci levého kolene. Při svém příchodu sice prohlašoval, že bude připraven hrát hned v prvním utkání sezóny, nicméně se tak nestalo, když mu lékaři přikázali znovu začít s rehabilitací.

O měsíc později Robben nastoupil proti Brémám, ale po reprezentační pauze se vrátil znovu zraněný a uzdravil se až nedávno. Proto ty obavy ze strany lékařského týmu. Schuster měl prvně zájem na tom, aby Robben opět jako náhradník dostal na trávníku nějaký herní čas, který by byl důležitý v získávání herní sebedůvěry, ale podle všeho dá i on radši přednost opatrnosti.

Real Madrid zaplatil za Arjena Robbena 36 milionů eur, nizozemský reprezentant přitom zatím odehrál pouhých 252 minut. Pokud vynecháme plat, každá sekunda Robbenova působení na hřišti stála klub takřka dva a půl tisíce eur...

Autor: Petr Kilian / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem nekde cetl ze si prej pro korunu necha vrtat koleno?

Reagovat
RMCF

6e by druhý woody?

Reagovat
smazaný uživatel

se mu bez tak nechceme hrat... navic to vubec neumi, nikdo mi nic nedokazal...

Reagovat
smazaný uživatel

měl si se dívat více na zápasy Chelsea, v kterých hrál. Vynikající hráč

Reagovat
terry

To je sice pravda, ale kdyz si ho videl hrat, tak si mel stesti - podobny to je ztm i v Realu.. Ztm toho za nej moc nenahral. Jeste, ze jsme za nej dostali takovy prachy ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi vyste asi dobri magori kdyz tady pisete ze robben neumi hrat fotbal...bestwni hrac ktery ma rychlost a perfektne owlada balon.!!!radsi drzte huby

Reagovat
smazaný uživatel

vubec,ani omylem... navic ma porad nejake zraneni,i v Chelsea... a kdyz odehraje par zapasu a pak se zraneni tak je stejne takovy hrac k nicemu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele