ROBBEN ZŘEJMĚ ZŮSTANE

08.06.2007, 18:09
Aktuality
Arjen Robben, nizozemský krajní záložník FC Chelsea, pravděpodobně nakonec zůstane věrný modrým barvám. Jeho otec vyvrátil spekulace o odchodu z kádru Blues do Realu Madrid. Jeho syn je prý naopak rozhodnut podepsat nový kontrakt s londýnským velkoklubem, ve kterém je podle otce velice spokojen.

Prezident Bílého baletu nedávno prohlásil, že o přestupu Arjena Robbena začína s Chelsea jednat, ovšem Hans Robben nyní v rozhovoru pro Evening Standard tyto spekulace odmítl. "Můj syn zájem Realu Madrid v posledních dnech nezaznamenal. Jsme již blízko dohody s Chelsea, ve které by se Arjen měl upsat na dalších pět let."

Třiadvacetiletý Arjen Robben se v roce 2004 stěhoval do anglického hlavního města z PSV Eindhoven za přibližně dvanáct milionů liber. V té době o něho měl velký zájem také Bayern Mnichov. Zástupci Chelsea zájem Realu, stejně jako Robbenův otec, dementovali. Ramon Calderon však stále tvrdí, že příchod Robbena byl jeho předvolební slib a že on sliby plní.

Levonohý záložník je jedním ze základních stavebích kamenů kádru Joseho Mourinha, ale v poslední době ho hodně brzdila četná zranění. V minulé sezóně odehrál pouze zlomek utkání.

V roce 2006 Chelsea dokonce hrozila, že nechá vyšetřit údajné tajné kontaktování Arjena Robbena Realem Madrid v probíhající sezóně, což je na Ostrovech zakázané. Calderon to vyvracel se slovy, že sportovní ředitel Realu, Predrag Mijatovič, kontaktoval nejdříve Romana Abramoviče a s ním o Robbenovi mluvil. Nyní se celý kolotoč rozjel znovu. Z tábora Chelsea se ozývá, že moc dobře vědí o tajném kontaktu španělského klubu s jejich nizozemským středopolařem. Proto prý napíšou na Fifa dopis, ve kterém požádají o vyšetření této záležitosti.

"Nikdy neproběhla byť jediná schůzka mezi Predragem Mijatovičem a někým z vedení našeho klubu," říká blízký spolupracovník ruského miliardáře Romana Abramoviče Peter Kenyon.

Autor: Ondřej Štícha / news.bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea se nikdy nebude mít nejlépe.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Mourinho odejde a pak bude ráj..

Reagovat
smazaný uživatel

V r. 2010 nejdřív...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

neboj bude bitka! budou rozpory, intriky, vášně.. a pak to nastane.. Mourinho je super, ale na ten fotbal se fakt nedá dívat, možná ještě před rokem to ušlo, ale tato sezona

Reagovat
HOST*Paf

Roben je nejlepší šutér na světě

Reagovat
HOST*

robben je neoceneny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele