Robben dal první gól po návratu. Těžké chvíle teprve přijdou, uvědomuje si

07.09.2020, 17:11
Aktuality
Arjen Robben se před několika měsíci rozhodl obnovit svou aktivní kariéru, podepsal smlouvu s Groningenem a včera si na své konto připsal první branku. Nizozemský celek se v generálce na novou sezonu střetl s německou Arminií Bielefeld a někdejší reprezentant se podepsal pod remízu 1:1...

"Jsem spokojen a šťastný z toho, že jsem na našel stadionu zvládl odehrát 45 minut. Těšil jsem se a líbilo se mi to. Mám v kapse celý poločas a na tom můžeme stavět," radoval se Robben.

"Bylo tam několik momentů, z nichž přímo cítíte, že se do toho dostáváte. Gól je pěkný, ale není to ta nejdůležitější věc. Tou pro mě jsou minuty a rytmus," pokračoval.

Robben nedávno odehrál půlhodinu ze souboje s Almere a v neděli strávil na trávníku celý první poločas, na rukáv navlékl kapitánskou pásku a v sedmnácté minutě střelou z hranice velkého pokutového území otevřel skóre.



Už šestatřicetiletý Robben v minulosti hájil barvy PSV Eindhoven, Chelsea, Realu Madrid a Bayernu Mnichov, před rokem pak původně pověsil kopačky na hřebík. Prostředí Groningenu velmi dobře zná, v tomto týmu vyrůstal a čeká ho hodně pikantní soutěžní návrat, v prvním kole Eredivisie se totiž Groningen střetne s PSV Eindhoven.

"Je teprve začátek, v lize nás čeká 34 zápasů, což bude pořádný zápřah. Těžké chvíle teprve přijdou, je třeba být realisty. Během uplynulých týdnů jste sami viděli, že se sem tam vyskytly nějaké chyby, což dává smysl, je třeba nějaký čas. Nebojím se, že bych se nedokázal dostat do kondice a chyběla mi síla a rychlost. Ovšem je třeba vypořádat se také se svaly a šlachami. Ty si potřebují opět zvyknout," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (13)

Přidat komentář
Kincl

Magor :D normálně ta levá noha jeho je neskutečná :) Nejlepší bylo když potupil levačkou United :D https://www.youtube.com/watch?v=8Zl6znfigTM

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnal bych ho s Petrželou ve Slovácku. Mladí kolem něj můžou jen růst. Každý veterán už jen svou přítomností v kabině pomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně ne?

Reagovat
kilobyte

To neplatí. Vždyť to kopnul k druhé tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to ten Robben dělá, že i v 36 letech vypadá pořád stejně, jako když mu bylo 20 let ...

Reagovat
fabec1222

Ani ne

Reagovat
Kocour Klapuška

Protoze ve 20 vypadal na 36

Reagovat
Zark

Reagovat
kiciN

Reagovat
Csaplárova past

Zkušeně ....

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

frajer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele