River Plate má dalšího navrátilce, jeho dres oblékne Lucho

26.06.2015, 20:12
Aktuality
River Plate je jedním z nejtradičnějších a největších jihoamerických klubů a v honbě za trofejemi se v nejbližších měsících bude moci spolehnout na hráče, kteří mají spoustu zkušeností z Evropy. Již v zimě se do mateřského klubu vrátil záložník Pablo Aimar a nedávno ho následoval útočník Javier Saviola. Dalším do party je nyní Lucho González...

34letý středopolař strávil v Evropě osm a půl roku a oblékal dresy FC Porto a Marseille. Před rokem a půl zamířil do katarského celku Al Rayyan, kde mu nyní skončila smlouva a River Plate za něho tak nemusí platit odstupné.

Lucho na svém kontě má 47 startů za argentinskou reprezentaci a v roce 2004 přispěl k triumfu na olympijském turnaji v Aténách. O dva roky později byl u argentinské účasti ve čtvrtfinále mistrovství světa.

River Plate má zajímavě rozehranou letošní sezonu a v ligové tabulce mu patří čtvrté místo s tříbodovým mankem a jedním zápasem k dobru na vedoucí San Lorenzo. Ve hře je stále v Copa Libertadores, v semifinále na něj čeká paraguayský celek Guaraní.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Milan.B

v porte pánko

Reagovat
db18

Reagovat
Robbie

ve druhý sezoně ve FM 15 sem ho měl v Brně a nic moc nehrál

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Frajer, škoda, že nikdy nehrál za velkoklub. Měl na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

Lucho, Aimar a Saviola

Reagovat
FC Porto FC

Lucho škoda že u nás není do ted strašně super hráč zbožnuju ho

Reagovat
TheMally11

ještě by to chtělo Buonanotteho

Reagovat
smazaný uživatel

s Decem nejlepší záložník Porta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Carlitos oficiálně v Boce!

Reagovat
el Principito

já bych ho pořád radši viděl ještě rok nebo dva v Juve, letos byl úžasnej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak není pochyb o tom, že by pořád byl pro Juve nejdůležitějším článkem ofenzivy. Ale já to jeho rozhodnutí samozřejmě kvituju a věřím, že už jenom díky jeho příchodu těch zápasů Bocy uvidím o dost víc.

Reagovat
jany kozak

velky hracik toto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele