River Plate je po sedmi letech šampionem Argentiny

26.11.2021, 15:04
Aktuality
Julián Álvarez (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Mal som ich vždy radšej ako Bocu. Neoslavujem, konštatujem a gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

River Plate je do sympatii asi nejhorsi tym jizni ameriky. Agresivni nacionaliste kteri vsazi na silovou hru zaroven neni stale doresene kauza se znasilnovanim deti v klubu

Reagovat
madridcan

Absolutne ma to nezaujíma aj keby znasilňovali aj dôchodcov a ich ženám brali fondy. Od detstvá som ich mal radšej ako Bocu a skús si prečítať aj moju druhú vetu. Že ty to preživáš takto je tvoj problém nie môj

Reagovat
smazaný uživatel

Nic duchaplnejsiho bych od tebe necekal Ze ty jsi tajne snil ze budou znasilnovat i tebe a proto s nimi dodnes sympatizujes? btw takovy vymaz si i bez lobotomie?

Reagovat
madridcan

Milé, že si pozrel Shutter island a naučil sa nové slovo

Komu jebe viac? Mne, ktorý to aj povie, že ma to svojim spôsobom úplne v piči, ale registrujem viac ako Bocu od detstva alebo tebe, ktorý tu vybuchol viac ako Kazikov pes na dvore s očami Mansona?

Reagovat
eleven11
Reagovat
luismiksak

Vždycky radši Bocca pro chudé!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Boca je něco víc , to tam cítíš na každém kroku , ale ta čtvrt Nuñez ( River Plate ) je naprostá pecka , tam bych chtěl bydlet , absolutní dělo , Boca musela mít své kouzlo kdysi , teď je to nejkontrastnější čtvrť města , stará architektura se mísí s novými investicemi , aby tam bylo živo a nejen chudoba

Reagovat
rel7

Marcelo Gallardo by měl jít zkusit štěstí do Evropy i když v JA bude králem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele