RIVER: NABÍDKA REALU ODMÍTNUTA

20.11.2006, 12:59
Aktuality
Jak se zdá, nedávná slova prezidenta Realu Madrid Ramóna Calderóna o dohodnutém přestupu Gonzala Higuaína byla předčasná. Nabídku deseti miliónů eur totiž v River Plate nepřijali.

"Nejsme spokojeni s cenou ani s tím, že bychom měli o hráče přijít už na konci roku," zdůvodnil odmítnutí nabídky tajemník klubu Mario Israel. "Higuaínovi je pouze 18 a musí ještě hodně růst. Nás čeká spousta zápasů a chceme, aby u nás zůstal nejméně do června 2007," dodal Israel.

Kuráž k odmítnutí nabídky však v klubu nemuseli sbírat dlouho, Real totiž není jediným zájemcem. "Dohoda s Realem se neblíží," prohlásil už v sobotu prezident Riveru Jose Maria Aguilar. "Momentálně máme na stole i lepší nabídky, než tu od Realu," dodal.

Ony "lepší nabídky" neupřesnil, ale je zřejmé, že úmyslu získat talentovaného útočníka se nevzdali v AC Milán, kde stále hledají náhradu za Andrije Ševčenka. Zájem měla i řada dalších klubů, v čele s Chelsea či Manchesterem United.

O Higuaínovi se toho v posledních týdnech napsalo více než dost, hlavně v souvislosti s jeho reprezentační budoucností. Žije sice v Argentině a má argentinské rodiče, narodil se však ve Francii, kde strávil prvních pár měsíců života. I to mu stačilo k tomu, aby měl i francouzské občanství a dostal od reprezentačního kouče Domenecha pozvánku k přátelskému utkání s Řeckem. Tu však odmítl s tím, že zatím není připraven rozhodnout se, jaký reprezentační dres bude oblékat.

Autor: Petr Starý

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak bude to znovu nekonečný príbeh ala Robinho, alebo proste vyhoríme jak fakľa / načo sme inak už pomaly zvyknutí /

Reagovat
smazaný uživatel

Toho fakt nechci

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti nedivím, za ty peníze se dají sehnat ověření útočníci, na které se dá spolehnout. U těhle Jihoameričanů to je takové nejisté, navíc ten Higuaín prý není žádný zázrak... Nevim, kolik za něj River chce, asi tak kolem 15.

Reagovat
RMCF

To chtěj docela dost, dát 15mega za hráče kterej teprv vylítl a nikdo neví jestli si bude schopnej udržet výkonost ať se radši soustředí na Gaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc mám pocit, že ho prodají a za pár měsíců tam ty góly bude střílet zase jinej kluk, dvacet dobrých zápasů za RP není zrovna to správné měřítko pro evropský velkoklub...

Reagovat
HOST*Honzao

No jo, real nutně potřebuje útočmíka....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Ještě aby nevyšel gago a je to úplně v řiti.

Máte milárdovou smlouvu, tak nebuďte škrti a trochu přidejte, no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Za Gaga chce Boca 25 mega a sleví, když přijde až v červnu. Ovšem typ hráče jako je Gago je pro Real stokrát užitečnější, takže bych argentinským držgrešlím dal 22 a Miňambrese... Navíc prachy z televize nejspíš nelze jen tak snadno dát na prodej hráčů, i když v případě "Kaká-Cesc-Robben" Calderóna bych to nevylučoval....

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je prdel, že nám ty prachy dá katalánská Mediapro...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to možný? Zdůvodnili to nějak?

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Ty prachy? Nebo toho Gaga?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem právě nepochopil. Zrádci...

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy jsou prostě prachy, ne nadarmo jsou Katalánci považováni za největší škrty celého Pyrenejského poloostrova (Kromě Mallorcy pardon)

Reagovat
smazaný uživatel

Treze prý nechce prodloužit v Juve. Bayern prý chce Toniho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele