RIVALDO VYJÁDŘIL NESPOKOJENOST V MILÁNĚ

29.04.2003, 15:06
Aktuality
Brazilské hvězdě Rivaldovi (31) jakoby odcházela jeho čarovná technika a rychlost. Navíc vyjádřil velkou nespokojenost s působením v milánském AC. K tomu všemu se dostal do sporu s trenérem Ancelottim...

Tato sezóna se pro Rivalda vyvíjela už od začátku nepříznivě. Nejdříve se nechal slyšet, že chce sezónu odehrát v katalánské Barceloně. Skoro se mu to povedlo, ale do čela Barcelony přišel jeho odvěký nepřítel Louis Van Gaal a Rivaldo musel přijmout nabídku AC Milán.

Hned po přesunu vznikly potíže s platem. Rivaldo totiž v Barceloně pobíral 7 miliónů eur ročně, v Miláně mu však nabídli "pouhých" 4.5 miliónu. Carlo Ancelotti se navíc nechal slyšet, že Rivaldo působí na tým negativně.

Svou vrcholnou formu má Rivaldo nejspíš za sebou. Bylo by překvapením, kdyby se dostal do takové formy, v jaké jsme ho mohli spatřit v dresu Barcelony před dvěma lety. Rivaldo ve své bohaté kariéře získal mnoho titulů i invididuálních ocenění. Nejvíce si však cení titulu mistra světa, kterého dosáhl v minulém roce v Japonsku a v Koreji.

V Miláně dokonce musí bojovat o místo v základní sestavě. Už nestačí na rychlost Shevcenka ani Inzaghiho. Nicméně, Rivaldo byl vždy problémovým hráčem, hlavně kvůli své tvdohlavosti. Je to konec velkého fotbalisty?

Autor: Jan Grabec

Komentáře (13)

Přidat komentář
antimadrista

Rivaldo měl zůstat v Barceloně, furt to řikám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen z nás cucal prachy!! Ale byl dobrý,to se musí nechat!!!

Reagovat
antimadrista

To jo, ale ty prachy si zasloužil. Vzpoměň si na zápas s Valencií.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsem od Tebe ještě nečetl. To bylo pořád: "Románek a Louis jsou nejlepší, nějakýho nafoukanýho Brazilce nepotřebujeme". Rivaldo by takový pád Barcelony nikdy nedopustil! Měl by se vrátit na Riazor, tam by se mu dařilo.

Reagovat
HOST*

taky myslim, ze mel zustat v Barce ... myslim, ze kdyby na to prislo, tak by se klidne vratil ...

Reagovat
antimadrista

Přesně, nemyslim si, že by to byl problém vrátit ho zpátky na Nou Camp.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se objevilo na Netu že má zájem Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia má Aimara, Barca zase Riquelmeho (zatím). Měl by jít do La Coruni, ta by tento post potřebovala posílit, samozřejmě Valerón by se stáhl dozadu.

Reagovat
antimadrista

Ale ne, Rivaldo na Nou Camp!

Reagovat
HOST*

Stačí si jen položit otáku, proč vedení Barcy opětovně povolalo odvolaného trenéra van Gaala, který do Barcy přivedl skoro celý nizozemský tým za nehorázné peníze a nakonec se skoro všechny tyto "hvězdy" rozuprchli do průměrných evropských týmů za babku! Tento muž přivedl Barcu, tam kde je! Zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby tohoto "trenéra" povolali k Barce znovu, víc už toho asi zkazit nejde, i když...

Reagovat
antimadrista

Nebyla to vina van Gaala, ale hráčů. Klub si je toho dobře vědom a taky po červnovejch volbách budou padat hlavy. Van Gaal vyhrál s Barcou tituly, nezaslouží si tolik kritiky, co se na něho nahrnula.

Reagovat
HOST*savic

Myslim ze je dobre ze Rivaldo odesel z Barcy ma prilis nevyrovnane vykony a uz to neni te ktery sam rozhodne zapas. Barca nutne potrebuje vycistit team a stavet to na novych hracich Holandane uz jsou za zenitem a je treba podporit hrace jako Saviola Motta Riquelme Puyol navic konecne mame super trenera ktery snad muze zajistit uspechy ktere mel Cruyff za jehoz ery hrala Barca nejlip na svete. Dik custe

Reagovat
HOST*motorka

Pockej za dva tři roky az Saviola a spol. vyrostou,přijde ještě nákej mladej kouzelník z argentiny,to bude svět čumět co jestě dokážeme.Barca a Arsenal FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele