RIVALDO SI VYBRAL AEK ATÉNY

29.05.2007, 20:44
Aktuality
Někdejší nejlepší fotbalista planety Rivaldo nakonec zůstává v Řecku. 35letý brazilský útočník se nedávno ve zlém rozešel s Olympiakosem Pireus, kterému nyní jeho chování oplatil, upsal se totiž jednomu z největších konkurentů - AEK Atény...

"Opustil jsem jeden velký klub a připojil se k jinému. AEK má velký potenciál a fakt, že se má rodina usadila v Aténách, byl důležitým faktorem při mém rozhodování. Mým cílem je pomoci AEK vyhrát ligu a dostat se do základní skupiny Ligy mistrů," prohlásil bývalý fotbalista Deportiva La Coruňa, Barcelony a milánského AC po podpisu dvouleté smlouvy.

Pokud Rivaldo dodrží kontrakt a v AEK zůstane až do roku 2009, stráví v Řecku celkem pět let. Ty první tři odehrál v dresu Olympiakosu, s nímž získal tři tituly a byl předem dohodnutý na nové smlouvě. Klub však nakonec nedodržel slíbené podmínky, Rivaldovi nabídl jenom poloviční plat a ten se tak rozhodl odejít.

Rivaldo se v AEKu znovu setká s Lorenzem Serrou Ferrerem, s nímž spolupracoval již v Barceloně. Klub z hlavního města za sebou letos nechal městského rivala Panathinaikos a v příští sezóny by rád zaútočil na mistrovský titul. K tomu by mu měly pomoci čtyři posily - vedle Rivalda se klubu upsali také Rodolfo Arruabarrena, Tamandani Nsaliwa a Edson Ramos.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

ten uz by mel taky zkoncit

Reagovat
HOST*-Kopy-

Toho jsem měl vždycky rád

Reagovat
HOST*

dokym mu to celkom ide tak nech si este zahra aspon 2 roky

Reagovat
HOST*

jenze mu to uz nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

další takovej

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
Shevchenko

Za dva dny: Figo si vybral Al Ittihad

Reagovat
smazaný uživatel

Na špičkové evropské ligy už sice nemá, ale já ho těm řekům přeju - ať je těma svejma kouskama baví ještě x let...škoda, že ho nekoupila Sparta..

Reagovat
HOST*M11

byl bych zvedavy jak to bude vypadat az aek prijede na pireus

Reagovat
HOST*M11

byl bych zvedavy jak to bude vypadat az aek prijede na pireus

Reagovat
HOST*

Rivaldo byl určitě mimořádnej hráč a i ted je pořád lepší než polovina naší reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

To každej druhej

Reagovat
HOST*gek

jo

Reagovat
Xavi

Rivaldo je borec! Jsem moc rád, že zůstal v Evropě. Doufám, že ho ještě uvidím v nějakém zápase. Takže AEK do toho!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele