Římské AS podepsalo novou smlouvu se stoperem Faziem

29.10.2017, 15:26
Aktuality
Federico Fazio se usadil v základní sestavě AS Řím a barvy tohoto italského klubu bude hájit i v dalších letech. Vytáhlý argentinský stoper se s vedením Giallorossi dohodl na prodloužení smlouvy, v hlavním městě Itálie by měl vydržet až do června 2020...

Třicetiletý fotbalista v minulosti hrával za Sevillu a do Říma přišel po nevydařeném angažmá v Tottenhamu. Loni vynechal jenom jeden ligový zápas a pravidelně nastupuje rovněž v letošní sezoně.

"Od prvního dne se zde cítím opravdu velmi dobře. Společně s rodinou jsme zde moc spokojení. Setrvání do roku 2020 pro mě představuje dobrou zprávu a poté uvidíme, co se bude dít," řekl Jihoameričan.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proc nedostava zadnou sanci Schick?

Reagovat
Tuxedo

uraz na hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale v utery je AS-Chelsea na ct sport, tam ti to Capoun s Nemcem a Pepou Csaplarem vysvetlijou.

Reagovat
Kily

jj, budou se po sobě nechápavě koukat kvůli tomu, že za Sampdorii letos ještě neodehrál ani minutu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele