Říkáme si o velké problémy, varuje Meyer

04.02.2008, 10:30
Aktuality
Norimberk vstupoval do bundesligového jara na sestupové příčce a po zápase s Karslruhe ji neopustil. Svěřenci Hanse Meyera prohráli 2:0 a kouč s jejich výkonem vůbec nebyl spokojen.

Českou kolonii v Norimberku posílil v zimě Jan Koller. Fanoušci od něj žádají zázraky na počkání, v Karslruhe však ani český dlouhán přes solidní výkon sám nic nezmohl. Tým zahrál špatně a po prohře 2:0 zůstal na šestnácté, sestupové příčce.

"Všichni víme, že máme problém," varuje trenér Hans Meyer. "Nebránili jsme dobře, stejně jako poslední měsíce. Pokud prohrajeme domácí zápasy s Rostockem a Cottbusem, tak sestoupíme."

Právě s patnáctým Rostockem hraje doma Norimberk tento pátek, předposlední Cottbus přijede o čtrnáct dní později. Pokud vítěz německého poháru v těchto dvou zápasech nezíská body, bude v opravdu vážné situaci. Varování trenéra Meyera se týká i Čechů Galáska, Blažka a Kollera.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nebojím se že by sestoupily,Koller s Mintálem to vystřílej,kádr mají dobrej....

Reagovat
Slejdy

taky si myslim pujdou nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavy na ten piatok s tym Rostockom... Tam sa to bude lamat. Dufam ze Honzik a Marek rozhodnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Norimberk se určitě zvedne. Zachránit se není nic neřešitelného. Kvalitou kádru na to mají stačí jen uhrát sérii tří zápasů a jsou v tabulce o trošku jinde. Duisburg, Cottbus, Rostock a vemkonců i Bielefeld nemají takový kádr. Prohru na Karlsruhe bych nepřeceňoval ani nepodceňoval. Tento tým hraje nad svoje možnosti s takovým spíše zápalem nováčka a hodně se u nich uvidí co a jak příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Meyer tomusí rozhýbat. Chápu jeho výrok. Kádr na to mají, ale nevede se. Osobně si myslím, že se povede. Příští rok si myslím budou hrát tam kde patří.To znamená o evropu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele