RIJKAARD VĚŘÍ V TITUL

22.05.2007, 19:23
Aktuality
Do konce letošní sezóny Primera Division zbývají pouhé tři kola, ale o titul se stále zajímají hned čtyři týmy. Barcelona má stejně bodů jako vedoucí Real, zaostává za ním však ve vzájemné bilanci. I přesto trenér Frank Rijkaard svým svěřencům stále věří, především po vysoké výhře 6:0 z minulého kola nad Atlétikem Madrid.

Real Madrid, Sevilla i Valencie slavily tento víkend vítězství a Barcelona se musela na stadionu Vicenta Calderona potýkat s velkou nervozitou, ale zápas zvládla skvěle i přes neúspěchy, které Barcelonu poslední dobou trápily.

Lionel Messi, Samuel Eto’o i Ronaldinho se gólově prosadili, čímž Rijkaardovi zvedli náladu před třemi zbývajícími duely. "Tento výsledek nám dodal naději," řekl holandský trenér po zápase s Atlétikem. "Ukázali jsme, že jsme schopni odehrát dobrý zápas s týmem, kterému se proti nám obvykle daří," pokračoval. Barca je v současnosti za Realem pouze kvůli horším vzájemným zápasům, musí tedy doufat v jeho zaváhání. "Já věřím, že poslední zápasy vyhrajeme a co se týče ostatních, budeme muset čekat. Zbývají ještě tři kola a je tu více než jen jeden favorit."

"Všichni se musíme smířit s tlakem, jelikož to není vůbec lehké a každý tým může překvapit. Není snadné vyhrávat pod takovým tlakem a tým, který prohraje jako první, bude venku ze hry o titul," dodal Rijkaard. Barcelonu čeká celkem snadný los, doma Getafe a Espanyol, v posledním kole pak venku Gimnástic, který by už jen zázrak mohl udržet ve hře o udržení. Naproti tomu Real se představí na hřišti Zaragozy, která bojuje o poháry.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Ondras

Podme Valencia...alespon druhe misto

Reagovat
HOST*

valencia na 3 misto! a Paroubek na hrad!

Reagovat
HOST*

pardon ...na druhy

Reagovat
HOST*

Real smrdí...ten kdo souhlasí,ať napíše to samý...

Reagovat
HOST*mobby

Real voní, zato barcelona smrdí

Reagovat
HOST*
Reagovat
Marv

Reagovat
Marv

to cpi na fora pro desetilety parchanty

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase každej

Reagovat
HOST*Milan Baroš

Mbia smrdí.

Reagovat
Shevchenko

Ne, on ne, jen jeho slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je sice hezký, ale já už ne. Prohráli sme si to sami doma s Betisem. Ten gól nás ještě bude mrzet . Nebo nám ligu prohraje clásico ...?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele