RIJKAARD: REAL MADRID? NIKDY!

04.04.2007, 12:38
Aktuality
Frank Rijkaard je stále ještě mladým trenérem, který toho však již dokázal hodně. Dvakrát vyhrál španělskou ligu a na svém kontě má i jeden triumf z Ligy mistrů. Co by si ale klidně odpustil je trénovat největšího rivala Barcelony Real Madrid...

"Všichni z nás máme dostatek času na to opustit jeden klub a jít do jiného, ale já se soustředím na Barcelonu a o trénování jiného týmu vůbec nepřemýšlím," prohlásil kouč, o jehož budoucnosti v době nedávno minulé spekulovala španělská média.

"Nejsem soudcem situace v Realu Madrid. A trénovat Real Madrid? Pro mě jsou tam dveře zavřené. Když jste jednou měli to štěstí vyzkoušet si tuto speciální atmosféru a historii Barcelony, zanechá to ve vás dojem, který nevymažete do konce svého života. Měl jsem štěstí trénovat vynikající tým se spoustou talentovaných fotbalistů, to vám pak práci usnadní," řekl dále bývalá nizozemský reprezentant.

S Barcelonou to letos chvíli nevypadalo dobře. Tým vypadl z Ligy mistrů, překvapivě často ztrácel body v domácí soutěži a na vítěství na hřišti soupeře čekal dlouhé čtyři měsíce. Poslední dobou se však vše vrací zpět do starých kolejí a Barca je na nejlepší cestě potřetí v řadě vyhrát Primera Division.

"Vrátili jsme se k tomu nejlepšímu. Jsme v rozhodující fázi sezóny a uzdravili se nám dva důležití hráči - Eto’o a Messi. Všichni víme, jak moc je Samuel Eto’o silný po duševní stránce a vždycky chce jenom vyhrávat," dodává Rijkaard na adresu kamerunského útočníka, který kvůli vážnému zanění kolena vynechal podstatnou část letošní sezóny.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

chytrej kluk, taky bych nechtěl dostat ránu prasečí hlavou

Reagovat
HOST*Grégory

čau lidi, podivte se na HERTHA.BLOG.CZ,

Reagovat
HOST*Grégory

a něco napiště, klidně kritiku, abych to mohl vylepšit, budu jenom rád

Reagovat
smazaný uživatel

Nespamuj s tím škaredým webem. Nikdo na to není zvědavý.

Reagovat
HOST*Grégory

škaredým? no dobře, jestli si na něm byl, tak ti názor neberu, ale napiš mi, co je na něm škaredýho, abych mohl škaredý web změnit za pěkný. a máš jinej nápad, jak propagovat stránku jinak, než takhle. já to nepíšu sám pro sebe, ale pro lidi

Reagovat
HOST*Grégory

ale dobrý, že jsi napsal svůj názor civilizovaným způsobem, a bez sprostejch slov, narozdíl jako nějaký primitivního OMG na tom mym webu, to máš u mě plus

jinak, že na to nikdo není zvědavý, to mám argument proti tobě, od včerejška zhruba od půl třetí, kdy jsem tady začal spamovat, tam bylo něco málo přes sto lidí, a ne všichni jen kvůli tomu, aby mi napsali, "jakej jsem čurák, a že jsem s tim webem trapnej"

Reagovat
smazaný uživatel

Řeš si to pls na tom svým webu, ok? Koho zajímá Hertha, nebo kdo to chce vidět, se tam prostě podívá a okomentuje. Tady ti stejně nikdo nic spát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

psát

Reagovat
HOST*Grégory

samozřejmě že podívá, ale nejdříve musí vědět, že nějakej takovej web existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho tu máš Google, Seznam, Atlas a kdoví co ještě.

Reagovat
HOST*Grégory

což to já vím, dal jsem to tam, ale to je přece jenom málo. v katalogu to mám od čtvrtka, a tak do pondělka stránku nenavštívilo víc než dvacet lidí. včera odpoledne jsem to začal psát sem, a najednou tam mám sto padesát přístupů.

Reagovat
smazaný uživatel

jděte si to psát někam jinam!!!!!!!

Reagovat
HOST*antimadrista

Rijkaard je pan trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme si všimli, že to není paní...

Reagovat
HOST*R9

Co víš co má pod modročervenýma tangama?

Reagovat
HOST*Zak

Co taky může říci jiného že?

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard je fakt dobrej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele