RIJKAARD: LEPŠÍME SE

29.01.2007, 16:46
Aktuality
Kouč FC Barcelona Frank Rijkaard je spokojen s předvedenou hrou Barcy v posledním ligovém utkání proti Celtě Vigo, pro nizozemského kouče to byl dobrý krok v cestě do dřívější formy. Katalánský velkoklub porazil Celtu 3:1 a vrátil se do čela ligové tabulky, jeden bod před druhou FC Sevillu.

"Po zápase proti Nastic se uvedl, že se týmu daří lépe v mnoha aspektech a dnes jsme udělali důležitý krok vpřed," řekl na včerejší tiskové konferenci Frank Rijkaard, jehož Barca se konečně po prosincových a lednových slabých výkonech probudila ze zimního spánku a předvedla výkon, který ji zdobil v minulých dvou úspěšných sezónách. "Pracujeme pilně za účelem najít náš rytmus, jsme velmi šťastní s výhrami," dodal barcelonský kouč.

Při otázce na dva sporné penaltové zákroky na obou stranách trval Rijkaard na tom, že i přesto bylo vítězství jeho celku zcela zasloužené. Přímé odpovědi se vyhnul. "Zaslouženě jsme vyhráli. Měli jsme 61 - 62% držení míče a vytvořili jsme si více brankových příležitostí. Bylo to zasloužené vítězství."

Rijkaard si také pochvaloval zlepšenou obrannou hru. Zvláště pochválil Edmilsona a Deca. "Co se týče organizace hry, předvedli jsme dobrou hru a byli jsme velmi dobří v obraně. Edmilson předvedl výtečný výkon. Deco hrál taktéž ohromný zápas," pochválil středové duo.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Efektivita dobrá, hra špatná...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa hra po dlhsom case pacila, i ked stale to este neni ono. Naopak, prave ta efektivita nebola dobra. Iniesta sam na brankara, Saviola dve slusne sance ( 1 prave po Iniestovi), Ronaldinho technicky zakoncoval...i ked samozrejme bol by som narocny, keby som vyzadoval 100 percentnu uspesnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Giuly, Xavi - Ti taky měli stoprocentní. Bylo toho dost. Hra byla konečně koukatelná, hlavně v druhém poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Předvedli jsme dobrý výkon. Asi jsi viděl špatný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě dobrý nápad.

Reagovat
HOST*Johnny

za Teveze urcite....:)

Reagovat
HOST*hrubinho

"a vrátil se do čela ligové tabulky, dva body před druhou FC Sevillu"

Reagovat
Shevchenko

no a co ???

Reagovat
Shevchenko

aha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele