Rezignovat nebudu, reaguje prezident Bordeaux na protest fanoušků

04.12.2019, 15:57
Aktuality
Se zpožděním bylo dohráno včerejší utkání francouzské ligy mezi Bordeaux a Nîmes Olympique. Fanoušci domácího klubu mají výhrady vůči práci vedení a požadují například odchod prezidenta, kterým se začátkem tohoto roku stal Frédéric Longuépée. Příznivci se rozhodli protestovat a v průběhu první půle vtrhli na trávník...

K přerušení došlo v patnácté minutě a následně se nehrálo téměř půlhodiny. Ultras Girondins nepřekypují sympatiemi vůči společnosti King Street a jejím dvěma zástupcům - prvním je Longuépée, tím druhým pak ředitel komerční strategie Antony Thiodet. Včerejší akce znamenala reakci na informace tisku, podle zpráv se King Street chystá v lednu prodat několik hráčů, aby získala zpět finance, které do klubu investovala.

"Tohle je pro klub smutná situace. Je nepřijatelná a naprosto se rozchází s tím, jakou image bychom chtěli dát tomuto klubu a celé Francii. Vše je ještě mnohem více znepokojující díky opakovaným výzvám k rozhovorům, které jsme chtěli s fanoušky vést," prohlásil Longuépée.

"Jak víte, King Street je majoritním vlastníkem klubu a společnost mu hodlá být oddaná na hodně dlouho. Rád bych všem potvrdil, že nebudu rezignovat. Bordeaux je báječným klubem s ambicemi a hodnotami, které budu bránit hodně dlouho," ujistil.

Bordeaux je po včerejších zápasech na třetím místě tabulky, Nîmes Olympique si z jeho půdy odvezlo debakl 0:6.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Müllered

Nikdy neodstoupím, nikdy! Nech si to všichni zapamatují!

Reagovat
Vsadim gule

První věc, co mě napadla..

Reagovat
jjnovo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

"zapamatujů" ale jinak to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

sorry jako

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám Vládíka v titi-kaka, jako experta na Bordeaux. Posledně, když o tomto klubu mluvil, přinesl velké množštví zajímavých poznatků, jako například bylo tam hezky a dovezl jsem si odtud kamion vín.

Reagovat
noustres

Někde se ty obrázky musí "vyprat".

Reagovat
Lemond Laws

Andreji, nedělej, že se tě to netýká!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ športovo-spoločenské vyžitie obyvateľov Bordeaux a okolia financuje z veľkej časti King Street, tak je vecou King Street koho tam nechá šéfovať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele