Reyna pokračuje v Dortmundu, podle médií prodloužil o tři roky

14.11.2020, 12:24
Aktuality
Borussia Dortmund loni vypustila na trávníky dalšího z dlouhé řady talentovaných fotbalistů, defenzívy nejenom německých soupeřů trápí Giovanni Reyna a ten může být velice spokojen i s tímto týdnem. Mladík ve čtvrtek debutoval v americké reprezentaci, včera oslavil osmnácté narozeniny a speciálním dárkem je podle tisku nová čtyřletá smlouva...

Ofenzivní záložník je od letošního ledna stabilní součástí prvního týmu vestfálského celku a za BVB zatím odehrál třicet zápasů, v nichž dal tři branky. Zkušenost má čerstvě i s mezinárodním fotbalem, předevčírem odehrál většinu z přátelského souboje s Walesem a byl u remízy 0:0.

Reyna má v Dortmundu smlouvu jen do konce probíhající sezony a vedení tak mělo eminentní zájem na prodloužení spolupráce. Ruka už má být v rukávě, média informují o novém kontraktu s platností do 30. června 2024.

"V tuto chvíli zde jsem velmi, velmi spokojen a to je to jediné, co se počítá. Dortmund pro mě rozhodně není jenom odrazovým můstkem. Jedná se o klub, který bojuje o trofeje a zvláštním tento klub dělají už jenom jeho fanoušci," řekl Reyna na téma další budoucnosti před dvěma měsíci.

Autor: Tomáš Pavlík / espn.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
Firkraag

Pamatuji si, jak nám jeho tatík dal na MS 2006 pěknou tyč, za stavu 1:0 pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je syn Claudia?

Reagovat
Firkraag

jasněě

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
herbage

ten útok Sancho-Haaland-Reyna je nejvíc talentovaný na světě. Do toho v záloze 17-letý Bellingham a v útoku čeká na šanci 15-letý Moukoko, o kterém Haaland prohlásil, že je ve svém věku mnohem dál, než byl ve stejném věku on. Snad to udrží co nejdéle pohromadě

Reagovat
Ranoth

o 2-3 roky tam uz urcite Sancho ani Haaland nebudu

Reagovat
Jardman

Jeden z nich bayern

Reagovat
Ranoth

Haaland mozno, ako nahrada za Lewu aj ked unho tipujem skor Real namiesto Benzemu a Sancha nepotrebujú, Sane aj Gnabry su este dost mlady aby tiahli Bayern vela rokov

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Seydou Doumbia

Sancho zbytečný a Holand nesympatický takže ne

Reagovat
Rudnevs

Holand Si zabil

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Kily

Sancho podle mě půjde po letošní sezoně, Haaland nejpozději v létě 2022

Reagovat
smazaný uživatel

tomu Moukokovi je pořád 15? o něm slyším už snad 5 let

Reagovat
Mars
Reagovat
Centrofixka

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by byť aspoň jeden nemecký titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani som nevedel, že je synom Claudia Reynu :).

Reagovat
Mass

Řekl bych, že je tam i výrazná podoba

Reagovat
Witcher

Tam se chystá velký výprodej,ten výpadek že vstupného je může sejmout.

Reagovat
Mönchengladbach

Zatím bych neřekl, byť samozřejmě u klubu s největší návštěvností na světě to znát bude šíleně.

Ovšem kdyby nebyly prachy, nekupovali by se v létě Bellingham a Can, BVB není Barcelona.

Reagovat
stas87

Hrac dobry, casom skonci v Anglicku, ale co ma na nom vytaca, to su tie jeho prifilmovane pady. Uz v tak mladom veku s tym zacina, to nie je dobre. Favre by mu mal dat poriadny kartac, lebo tym dehonestuje svoj vykon.

Reagovat
Seydou Doumbia

dle mého už v těch nižších kategoriích se simuluje až až...potom si to hráči přenáší dal

Reagovat
RadekVonCZE

Nejvíc to dělají ti menší

Reagovat
andrew96

Ale už s tím lehce přestal, řekl bych.

Reagovat
pospech11

Jsem zvědavý jestli se tam někdy prosadí Sergio Gomez. Už druhá sezóna a hostuje v Huesce, takže to asi žádná sláva nebude.

Reagovat
Kucka

Můj oblíbenec z FM, tam byl neskutečný

Reagovat
adoxx

USA roste skvělá generace

Reagovat
QooBo

Pulisic, Reyna, Musah, Dest, McKennie, Weah, Sargent, Adams, Richards, De La Fuente, ... Vyzerá to do budúcna naozaj luxusne a to je len zopár mien. Každopádne na domácich MS 2026 by to mohli dotiahnuť veľmi ďaleko. Som zvedavý čo Kanada, tam vyčnievajú zatiaľ iba Davies a David.

Reagovat
Mönchengladbach

Je to důsledek nějakého systému práce s mládeží, který tam zavedl Klinsmann, nebo jsem úplně mimo?

Reagovat
Rudnevs

Minimálne sčasti určite. Klinsmann je často kritizovaný, ale myslím, že USA dosť posunul, zaviedol tam rôzne novoty a aj keď už pár rokov USA netrénuje, reprezentácia bude naďalej ťažiť z jeho práce.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Gazdo

A kludne by som dal nejaky kredit aj Cryuffovi

Reagovat
Rudnevs

Asi blbá otázka, ale prečo Cruyffovi?

Reagovat
kubys

Protože frajer fandí Barce, jinak si to nedovedu vysvětlit

Reagovat
adoxx

Já sám úplně nevím čím přesně to je, ale že se začalo více pracovat s mládeží jde vidět i na MLS, kde se to víc a víc staví na odchovancích (např. Aaronson, kterej v lednu přestupuje do Salzburgu, Busio v Kansasu, Basset v Coloradu..a spoustu dalších) ...pokud alespoň někteří z mladých hráčů potvrdí svoje potenciály, může být USA jedním z černých koňů MS, v tom lepším případě klidně i jeden z favoritů

Reagovat
Mass

Zase taková hitparáda to není.

Reagovat
kubys

Ale je, neříkám, že mají na nejlepší světové týmy, každopádně ta práce a hlavně přitažlivost pro děcka v US je teď jinde než byla...

Reagovat
adoxx

Richards se ve 20 začíná prosazovat v Bayernu, Dest hraje ve 20 v Barceloně, Mckennie ve 22 v Juventusu, Reyna v čerstvých 18 v Dortmundu, Pulišič ve 22 v Chelsea, Musah je v 17 jeden z největších světových talentů, Adams hraje v 21 v Lipsku, solidně se rozjíždí kariéry Sargenta a Weaha, plus ta zásoba talentů v MLS je obrovská...já bych se to hitparádou nazvat nebál

Reagovat
Kucka

Reagovat
Whitemedia

škoda, že je Pulisic tak skleněný, vůbec na něj kvůli tomu není spolehnutí

Reagovat
stas87

Jasne no, len v BL hraju stabilne hraci ako Sargent ci Reyna, do acka Bayernu bude castejsie povolany Richards, Adams nejake minuty nasbiera v RB ale nie, nie je to ziadna hitparada. Ti hraci nie su navyse doplnok v tych timoch ale hraju coraz väcsiu rolu, navyse je pre nich Nemecko atraktivna krajina a taky medzistupen do PL. A nie su to drahi hraci, takze aj cenovo dostupni.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Mass

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele