Reprezentanti se těší na Anglii a věří v postup na ME

02.12.2018, 20:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřit můžete, ale to je asi tak všechno.......

Reagovat
Beči

Reagovat
icka

Reagovat
Beči

Hratelná a zároveň v rámci možností atraktivní skupina. Určitě se těším na zápasy s Anglií Za mě spokojenost.

Reagovat
kattos

Reagovat
Josifek

Joo, tak hlavně je fajn, že jsme s Anglií ani dlouho nehráli..

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Keboto

Reagovat
TheTopFootbaler

Jsem spokojený, Anglie bude zajímavá a zbytek je hratelný. Pevně věřím v postup.

Reagovat
Acrocephalus

Anglickou reprezentaci sice moc neprožívám, ale jsem nakonec za ni rád, hodně dlouho jsme s nimi nehráli, takže se určitě těším. Zároveň si myslím, že Anglie je mnohem přijatelnější soupeř než Němci v kvaldě na MS 2018, tam byli ještě před krizí a šance na postup přes Němce byly hodně mizivé...

Bulhary jsem vůbec nesledoval, mám je nějak zařazené po bok třeba Běloruska a Bělorusko je hodně slabý soupeř, naposledy jsme s nimi hráli tuším ještě za Bílka. Hráli ještě hůř než my tenkrát, takže to bylo už co říct. Ale to je Bělorusko, Bulharsko asi hraje něco jiného. Nicméně z týmů ve třetím koši (Turecko, Srbsko, Slovensko, Sev. Irsko, Irsko) jeden z nejpřijatelnějších losů.

Černou Horu si ještě pamatuji (a odkud jinud, že? ) z baráže ME 2012, kde teda jsme se přes ně dostali... opět za časů Bílka, kdy předváděná hra snesla srovnání s tím Jarolímovým, takže nic moc. Pokud Šilhavý naplní předpoklady, pak Černá Hora by měla být pro nás jednoduché sousto. I když, to samé jsme si mysleli i o Ázerbajdžánu v kvaldě na MS a hned první zápas s nimi 0:0...

No a poslední Kosovo... zajímavý soupeř, budou hodně nabuzený, a budou se snažit co nejlépe předvést, tady vidím paradoxně největší nebezpečí, pač tu je vysoký riziko podcenění a neznalost k tomu. Nikdo od nás moc neví, co od nich čekat a jak hrají.

No ztrácet body někde budeme, nebude to jak krasojízda za Vrby v kvaldě na ME 2016. Ale věřím, že zahrajeme mnohem lépe, než kdyby u kormidla stále byl Jarolím. To bychom se na ME asi nedostali, upřímně.

Reagovat
Acrocephalus

A ještě k těm Slovákům, asi bych si s nimi nechtěl vyměnit místo. Chorvatsko - není o čem, peklo na zemi. Wales = Gareth Bale. Pokud bude hrát, bdue to jako hrát s Portugalskem s Ronaldem v čele. Maďarsko - minulý účastník EURA, hrál výborné zápasy a překvapil dobrými výkony i proti Portugalcům (3:3). Ázerbajdžán - víme svoje, na papíře fotbalový trpaslík, na hřišti betonář, kterej umí překvapit, pokud mu Slováci nabídnou chybu.

Sováci to budou mít mnohem těžší podle mého. Uvidíme v březnu.

Reagovat
kattos

"Gareth Bale. Pokud bude hrát, bdue to jako hrát s Portugalskem s Ronaldem v čele. "

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Kazda skupina je specificka tazko hodnotit. Chorvati sa urcite oslabili po MS kedze im odisli dost vyznamni hraci i ked stale su favoritom. Ja som napriklad rad za Madarsko aspon bude zaujimavy super a ano Madari hrali celkom slusne. Wales nevidim na takej urovni ako Portugalsko. Portugalci su predsalen o dost lepsi to nepochybne takze to zrovnanie ze to bude hrat ako proti Portugalsku je velmi prehnane. A Azerbajdzan no domnievam sa ze moze tiez kludne brat body ak dojde k podceneniu ale ohladom tohto supera popravde moc netusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni věřící tady

Reagovat
Andis

To je klasika zdejších znalců

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha, predsa nemôžeš neveriť v postup, ak ťa losujú z druhého koša a postupujú dvaja.

Inak mužstvá z Balkánu vám veľmi nesedia. Neatraktívni a nevyspytateľní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kosovo je Srbija

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele