Reprezentační kariéru uzavřel také Hangeland

19.08.2014, 18:42
Aktuality
Poslední dobou se doslova roztrhl pytel s oznámeními o chystaném konci v národním týmu, dalším hráčem, který sáhl k podobnému kroku, je Brede Hangeland, který se hodlá soustředit na klubové působení. Bývalý kapitán Norska si tím chce prodloužit kariéru...

Zkušený norský obránce se z Vikingu Stavanger, přes dánskou Kodaň, dostal až do Fulhamu, kde působil dlouhých šest a půl roku, během kterých s londýnským celkem ušel pořádný kus cesty, když se z boje o záchranu podíval až do finále Evropské ligy, kde však Cottagers nestačili na Atlético Madrid.

Minulý ročník se však FFC nepovedl a tradiční celek sestoupil, načež změnil dres i Hangeland, který odešel do konkurenčního Crystal Palace. "Po několik předchozích sezón jsem odehrál opravdu velký počet zápas, teď ale nastala doba, abych učinil takovéto rozhodnutí," uvedl Hangeland, jenž od svého debutu v roce 2002 za Norsko odehrál 91 mezistátních zápasů.

Kýženou "stovku" však urostlý stoper nepřekoná, chce se raději soustředit na klubové působení, které by si rád co nejvíce protáhl. "Jsem hrdý, že jsem mohl reprezentovat Norsko," doplnil již 33letý obránce. "Respektuji Bredeho rozhodnutí," řekl reprezentační kouč Per-Mathias Högmo.

Autor: Jiří Vojík / clubcall.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stacila expreska ;-) mame tu MALO!!!!clankov o Petrovi Cechovi dnes :-/

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne dneska uz stacilo o norsku

Reagovat
VojtovaChelsea

já si zase rád radši přečtu o trochu "míň" fotbalové zemi jako Norsko, než furt o Mourinhovi a jeho brankářským problému

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Jardo Plašile, jsi na řadě!

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak syn Cardy s tele tele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: K TV právam, myslím že sa pred touto sezónou toho veľa nezmenilo, ale predsa len ak vie niekto o niečom navyše môže ma doplniť.

Anglicko 1 : Digi Sport

Anglicko 2,3: Slovak Sport

Anglicko - Capital One Cup: Slovak Sport

Anglicko - FA Cup: Nova Sport, Fanda

Nemecko 1,2: Eurosport 2

Nemecko - pohár: Sport 1,2

Taliansko 1: Digi Sport

Taliansko - pohár: Digi Sport

Španielsko 1,2: Sport 1,2

Španielsko - pohár: Digi Sport

Francúzsko 1: Digi Sport

Holandsko 1: Sport 1,2

Rusko 1: Slovak Sport

Liga Majstrov - utorok: Prima Cool, Digi Sport

- streda: STV, ČT Sport, Prima Cool, Digi Sport

Európska liga: STV, ČT Sport, Fanda?, Nova Sport? (na štvrtok neavizujú Fanda ani Nova Sport priame prenosy tak neviem či nebudú dávať až v základné skupiny)

Kvalifikácia na ME2016:

- zápasy Česka: ČT Sport

- zápasy Slovenska: STV

- ostatné: Sport 1,2

Reagovat
pospech11

Tak ještě, že jsem to O2 nezrušil

Reagovat
Ferguson6

Slovensko: Digi Sport

Česko: ČT Sport, Slovak Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Naše súťaže som ani nepísal, ale pýtal som sa SFZ ako to je so SLovnaft Cupom a vraj rokujú s viacerými spoločnosťami ešte. Český pohár asi ako vždy na ČT Sport tam je istota nie ako u nás sakra. Jeden z dvoch francúzskych pohárov chodil na Digi Sporte, ale písali mi že teraz majú len Tal. a Špan. tak asi im Francúzsky skončil.

Reagovat
junglist

to už si snad děláte srandu ne... to už rovnou můžete napsat že se dneska Horváthovi nechtělo na trénink páč ho bolelo bříško, ale pak si prdnul a přešlo to, takže nakonec šel...

ale to by možná mělo smysl, protože horviho aspoň někdo zná

Reagovat
jv

Tvoje bolest, že neznáš Hangelanda.

Reagovat
Rarášek

Tohle je velká ztráta pro Nory ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sory, ale kdo to je? Nestačí expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si kokot když nevíš kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hangeland měl 33 let na to, aby mě svým výkonem oslovil, abych si ho všimnul a nepodařilo se mu to, tak kdo je tady kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys pravidelně sledoval PL a nekecal jenom na netu, tak si jistě všimneš, že ve Fulhamu hrál klíčovou roli a patří - dokonce i teď k naprůměrným obráncům PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna perla za druhou

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Posledni Kovboj

ty

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho sleduješ fotbal, půl roku nebo rok, Hangeland patřil před tak dvěmi lety k nejlepším stoperům v PL, ale pokud neznáš Hangelanda tak ti asi nic neříká ani Fulham a potom zřejmě neznáš kromě Chelsea, ManUtd a Arsenalu žádné týmyPL.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele